Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 30, 18:38)
itariu, kad serija baigsis, kaip Elif isvaziuos i Roma. Kazin kada tetule atsiras? g.gif Tiesa, o Kurto antra sezona bandysi ziuret? biggrin.gif

Gal i laidotuves mameles atvaziuos ir sugalvos pasilikt, pamacius kas dedasi smile.gif

Del Kurto net nezinau. Kad aki uzmesiu tai tikrai, vien is smalsumo kas ten per bomba zadama. Bet ziuret tai tikrai neziuresiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 30, 18:45)

Del Kurto net nezinau. Kad aki uzmesiu tai tikrai, vien is smalsumo kas ten per bomba zadama. Bet ziuret tai tikrai neziuresiu  schmoll.gif

Tai turbut bomba bus Murka biggrin.gif
Atsakyti
Dar karta perziurejau anonsus, tai dziugina vienas dalykas - kad pagaliau ta kukuska Niliufer ikliuvo ir Elif akys atsivert turetu del jos. Ir tikiuosi, kad ten ne Taneras kabo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 30, 19:14)
Dar karta perziurejau anonsus, tai dziugina vienas dalykas - kad pagaliau ta kukuska Niliufer ikliuvo ir Elif akys atsivert turetu del jos. Ir tikiuosi, kad ten ne Taneras kabo  unsure.gif

taip taip pagaliau uzmate tuos varliukus, kazkaip nekyla ranka ju balandeliais pavadinti biggrin.gif nemanau, kad Taneras, bus gal isvis koks nelabai reiksmingas veikejas, o parode specialiai, kad suintriguotu. Kazkodel man gaila butu Tanero blink.gif
Atsakyti
Tai va, ir man jo gaila butu. O Pinar kazin jau zuvytem suserta ar ne dar? biggrin.gif

Tiesa, o KPA tema taip ir neatsirado pas ruses? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 30, 19:38)
Tai va, ir man jo gaila butu. O Pinar kazin jau zuvytem suserta ar ne dar? biggrin.gif

Tiesa, o KPA tema taip ir neatsirado pas ruses?  g.gif

atsirado atsirado biggrin.gif kazkas ja uzblokaves buvo smile.gif kazkaip Pinar anonsuose neparode g.gif neaiskus jos likimas smile.gif
Atsakyti
Tai jau kita savaite startuoja naujas sezonas?

As probegomis prasukdama paziurejau pirmas dvi serijas, kitas irgi prasuksiu kad prisimint kas ten ir kaip, nes po tokiu pertrauku daug kas pasimirsta...

O tai kai jus online ziurit,tai ziurit originalo kalba ir paskui dar su vertimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 08 30, 20:53)
Tai jau kita savaite startuoja naujas sezonas?

As probegomis prasukdama paziurejau pirmas dvi serijas, kitas irgi prasuksiu kad prisimint kas ten ir kaip, nes po tokiu pertrauku daug kas pasimirsta...

O tai kai jus online ziurit,tai ziurit originalo kalba ir paskui dar su vertimu?  g.gif

Jap treciadieni startuoja jau.
Na as jei derybu pagalba issideriu antro kompo, tai per kompa ziuriu turkiskai, su visom ju begalinem reklamom doh.gif o per plansete paskaitau rusiskai ( ir forume tam rusiskam jos online pavercia ir kitam ten psl. pavercia svarbiausius momentus). Bet ir siaip daug ka vien is vaizdo galima suprast. Na o paskui dar prasuku jau su titrais arba igarsinimu. biggrin.gif zodziu gaunasi du kartai praktiskai ziurejimo. biggrin.gif nieko negaliu padaryt, man kazkoks kaip azartas gaunasi online ziuret, ypac jei ruses skaitau. Nes jos ten juk viska ko reikia, nereikia pamato biggrin.gif pvz. pamenu, kad mes cia tryse kai paskutine serija ziurejom irgi oi buvo emociju biggrin.gif ir pavartot stipresnio norejos ir necenzuriniai zodziai pasipyle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 30, 22:09)
Jap treciadieni startuoja jau.
zodziu gaunasi du kartai praktiskai ziurejimo.  biggrin.gif nieko negaliu padaryt, man kazkoks kaip azartas gaunasi online ziuret, ypac jei ruses skaitau. Nes jos ten juk viska ko reikia, nereikia pamato biggrin.gif pvz. pamenu, kad mes cia tryse kai paskutine serija ziurejom irgi oi buvo emociju biggrin.gif ir pavartot stipresnio norejos ir necenzuriniai zodziai pasipyle biggrin.gif

Imesk linka to rusiu forumo ax.gif

As ne, neturiu laiko tiek kad viena serija du kartus ziureciau, bent jau dabar todel lauksiu vertimo, nes online ziuret kai kalbos nesuprantu tai ne man schmoll.gif , nors esme gal ir suprast is veiksmu galima, bet as noriu suprasti ir kalba...

Nebedaug iki Kurto liko laukti kol rodys pas mus, bet as vis dar neapsisprendziau ar ziuresiu, nes kiek supratau dubliuosis jis su 20 min.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 08 31, 09:55)
Imesk linka to rusiu forumo  ax.gif

As ne, neturiu laiko tiek kad viena serija du kartus ziureciau, bent jau dabar todel lauksiu vertimo, nes online ziuret kai kalbos nesuprantu tai ne man  schmoll.gif , nors esme gal ir suprast is veiksmu galima, bet as noriu suprasti ir kalba...

Nebedaug iki Kurto liko laukti kol rodys pas mus, bet as vis dar neapsisprendziau ar ziuresiu, nes kiek supratau dubliuosis jis su 20 min.

http://www.ashkimsin...a/forum668.html

as tai bent pirma serija paziuresiu tai tikrai. Tik va man lietuviskai neiseis ta diena ziuret, tai teks pabandyt rusiska varianta."20 min" irgi neiseis pirmos serijos lietuviskai paziureti. Taip ju laikai dubliuosis. Bet 20 min. anksciau startuoja vienu savaitgaliu, tad jeigu ziurova sudomins pirma serija, gali but kad Kurta bus maziau ziurinciu. Na, bet i Kivanca tai manau, tikrai nemazai ziuroviu nores paziuret tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 30, 12:58)
user posted image
Kivanco fanes ruses, kiek skaiciau, tai nelabai ja gerai vertina biggrin.gif man tai siaip sau biggrin.gif tik, kad vyresne uz ji man ji atrodo. Na bet kai jis su savo "augmenija", tai ir ji tada visai dzin tongue.gif

g.gif g.gif g.gif nu nieko visai lotuliukas.gif
Atsakyti

Merhaba,
Gal ka netycia sudomins Engino interviu. Zinant, kaip jis juos megsta duoti, tai toks sikart labai ilgas gavosi biggrin.gif Apie KPA sako, kad praktiskai visas sezonas bus tarp Omero metymosi tarp brolio ir Elif. Nors pats kaip baigsis si istorija dar iki galo nezino biggrin.gif bet aisku, kad jiems su Elif lemta likti kartu.
Vertimas yra ir anglu ir rusu kalbomis.
http://enginakyurek....c.php?f=2&t=190
Atsakyti