Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Milagra @ 2014 08 29, 20:07)
Ji viso Kanal D stiliste. Su savo podruzke itartinos orientacijos biggrin.gif

Tai, kad pinigus per ATV rodo. Bet nesvarbu, nes jau veliau paskaiciau, kad aceit ji ir iki tol juos renge biggrin.gif o kazkas cia paleido, kaip ale naujiena smile.gif
Papildyta:
Is nuotrauku ikeltu is " uz kadro" suprantu, kad be kapiniu neapsieisim 14 serijoj. Ir abu Elmerai ten lankysis.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 29, 21:18)
Tai, kad pinigus per ATV rodo. Bet nesvarbu, nes jau veliau paskaiciau, kad aceit ji ir iki tol juos renge biggrin.gif o kazkas cia paleido, kaip ale naujiena smile.gif
Papildyta:
Is nuotrauku ikeltu is " uz kadro" suprantu, kad be kapiniu neapsieisim 14 serijoj. Ir abu Elmerai ten lankysis.

Tai taip taip, as gal ne pilnai issireiskiau, norejau tarp eiluciu pasakyti, kad nebloga karjera padare moteriske biggrin.gif

O tos nuotraukos uz kadro kartais nebus kaip kruvinas Taneras su Pinar ir pan. g.gif
O gal zibutes atsodins, kur isrove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 29, 22:31)

O tos nuotraukos uz kadro kartais nebus kaip kruvinas Taneras su Pinar ir pan.  g.gif
O gal zibutes atsodins, kur isrove biggrin.gif

Kazin, nes apsirenge tai lygiai taip pat, kaip paskutinej scenoj 1 sezono. Turbut pasivys komisaras Elif.
biggrin.gif Siaip tai reiktu atsodint biggrin.gif nes kuom tos geles nusikalto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 29, 19:34)
Ka tik perskaiciau, kad Kivanco mylimoji - Basak bus KPA stiliste. smile.gif

Jus man ja parodykit prasau,noreciau ivertinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 08 30, 10:31)
Jus man ja parodykit prasau,noreciau ivertinti  biggrin.gif

user posted image
Kivanco fanes ruses, kiek skaiciau, tai nelabai ja gerai vertina biggrin.gif man tai siaip sau biggrin.gif tik, kad vyresne uz ji man ji atrodo. Na bet kai jis su savo "augmenija", tai ir ji tada visai dzin tongue.gif
Atsakyti
1. fragmanas 14 serijai:
https://www.youtube....h?v=_l4r7zZvrA0
2.fragmanas 14 serijai.
https://www.youtube....h?v=g9wd7658WKI

Va man labai idomu, kas ten pasikore? g.gif turetu but visai nieko serija.
Atsakyti
Teisybes delei tai rusems fanems nei viena jo mylimoji nepatiko biggrin.gif Bet sita ir man nelabai. Negaliu paaiskint kodel, bet nelabai ir viskas. O kad vyresne, tai jo karjeroj dar vyresniu buvo biggrin.gif Beje, visos buvo vyresnes daugiau ar maziau, isskyrus ta prancuze.

Sitoj foto tai ji labai neblogai atrodo, cia per jos gimtadieni, visa svyti is laimes, nes Kivanc jai ten kazkokia meiles daina sudainavo prie visu.
Mane nervina, kad ji labai reklama darosi sau is situ santykiu. Piarinasi per visus galus iki negalejimo. Nei viena to nedare anksciau. Kiekviena zingsni ju meta i Instagrama savo, neigiamus komentarus momentaliai trina biggrin.gif Niekur vieno jo nepaleidzia, i visus filmavimus vaziuoja. Zino, matyt, kad nemazai procentu, kad jis ja anksciau ar veliau gali palikti, tai jama viska pilnom saujom. O man tokie dalykai labai nepriimtini... Va todel, matyt, ir nemegstu jos. Ir tos lesbiskos foto pastoviai su savo ta podruzke tai irgi doh.gif
Issisakiau, tskant biggrin.gif

O i tema, tai nepatiko man anonsai, visai nepatiko. Vel maniakai, pakaruokliai, kapines, kalejimai, saudom - gaudom ir ****** metom, brrrrr unsure.gif
Papildyta:
Nesupratau kodel is zodzio pėdas gavosi zvaigzdutes biggrin.gif Nesikeikiau gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 30 rugpjūčio 2014 - 16:33
O man nieko tie anonsai, nu noriu as ir detektyvo ir smurto siek tiek blush2.gif viskas susukta.O ka be to rodyt?su Omeru ir Elif ir taip aisku, kad anksciau ar veliau bus viskas gerai. Ka ten apie juos rodysi?kaip taikosi, pykstasi. schmoll.gif Nemegstu as ziuret kai apart meiles seiles nieko nevyksta. As isvis tik pas turkus i meiles scenas galiu ziuret, nes jos saikingos, grazios dazniausiai buna. O dar jei kokia grazia fraze pasako tai isvis. biggrin.gif Seniau tai man pats neidomiausias dalykas budavo tie visi buckiai ir pan. ax.gif
Beje, kai skaiciau scenarisciu interviu. Tai sis serialas ir turejo buti detektyvine istorija. Taciau jos zinodamos ziurova, kad Turkijoj detektyvas nera itin megstamas zanras, ipyne meile i ta istorija. As kaip tik siandien pradejau ziuret is naujo 1 sezona, kad iki trec. daziureciau. Tai jau pirmoj serijoj labai gerai matosi, kad brolis isiveles (aisku kai zinai viska, tai kitaip ir ziuri). Visi tie ikalciu dingimai, nenoras, kad Omeras sniukstinetu. Tikrai manau, kad tas Elif tevo nuzudymas, bus susijes su Omero tevo mirtim. Ne veltui, uzsimenama, kad Achmetas kiles is neturtingos seimos.
Del p*du, tai tu nesulietuvintai paskaityk, gaunasi su ne ta orientacija susijes zodis biggrin.gif
Atsakyti
As tai norejau vienos kokios serijos atsiputimui biggrin.gif Kad kazkiek dar galu susivestu. O dabar va naujas lavonas biggrin.gif Gi net motineles palaidot nespejo umn.gif biggrin.gif Meiles seiles ir man nepatinka. Butent savo dinamiskumu ir patrauke mane sis serialas. Nes pagrindiniai veikejai tai man neimponavo visiskai. Vis dar nemyliu as nei Tubos, nei Engino blush2.gif
Papildyta:
Del brolio tai taip, kai parode, kad jis zudikas, tai man irgi visi galai susivede. Gi vienu tarpu ir mes cia buvom tokia versija iskele. Pusiau juokais, bet visgi ne veltui biggrin.gif Man labiausiai istrigo jo primygtinis prasymas Omerui nelisti i si reikala ir paskui kai ta trobele sudege labai jau itartinai viskas atrode. O paskui jau ir tie pinigai, namu stogai ir t.t. ir pan. doh.gif As tai neziuresiu is naujo. Apskritai galvoju kaip as i ta broli galesiu ziureti. Man akyse stovi tas zvilgsnis i deimantus scare.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na man tai lengviau, kai pasirode tie pirmi anonsai 2 sezonui, pagalvojau, ziauriai buvau pasiilgus as Elif ir Omero. biggrin.gif nenusibosta man i juos ziuret biggrin.gif Man jie po vasaros tai isvis dar labiau isgrazeje. As turbut, jeigu ir siuzeta labai sudirbs, daziuresiu KPA iki galo. O va i broli tai jau tiesiog ziuriu, kaip i nusikalteli. Man pas ji visi zvilgsniai nebepatinka biggrin.gif beje ir Niuliufer jau nuo pradziu vistele atrodo.
Papildyta:
Ai dar pagalvojau. Kaip cia man bus sunkiai vienai pries jus atsilaikyt biggrin.gif nepavyks man visko objektyviai vertint, tubut viskas patiks DAZNIAUSIAI. Jus tai tik del siuzeto ziuresit, nes nei vienos favoritai nevaidina, tai visas blogybes pamatysit biggrin.gif Nzn nzn kaip cia reiks pries dauguma atsilaikyt biggrin.gif nieko, as ir viena lauke - karys gun_smilie.gif
Idomu as cia viena online ziuresiu ar dar kas i kompanija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 30, 17:53)
Na man tai lengviau, kai pasirode tie pirmi anonsai 2 sezonui, pagalvojau, ziauriai buvau pasiilgus as Elif ir Omero. biggrin.gif nenusibosta man i juos ziuret biggrin.gif Man jie po vasaros tai isvis dar labiau isgrazeje. As turbut, jeigu ir siuzeta labai sudirbs, daziuresiu KPA iki galo. O va i broli tai jau tiesiog ziuriu, kaip i nusikalteli.  Man pas ji visi zvilgsniai nebepatinka biggrin.gif beje ir Niuliufer jau nuo pradziu  vistele atrodo.
Papildyta:
Ai dar pagalvojau. Kaip cia man bus sunkiai vienai pries jus atsilaikyt biggrin.gif nepavyks man visko objektyviai vertint, tubut viskas patiks DAZNIAUSIAI. Jus tai tik del siuzeto ziuresit, nes nei vienos favoritai nevaidina, tai visas blogybes pamatysit biggrin.gif Nzn nzn kaip cia reiks pries dauguma atsilaikyt biggrin.gif nieko, as ir viena lauke - karys gun_smilie.gif
Idomu as cia viena online ziuresiu ar dar kas i kompanija? biggrin.gif

Ziuresiu ziuresiu ir as biggrin.gif Bent jau kolkas ax.gif
As tai kazkodel apie save per gerai, matyt, galvoju lotuliukas.gif Galvoju, kad as objektyviai vertinu viska, ne? biggrin.gif Nu nepuolam gi taves biggrin.gif Manes pvz Fatmagul taip smarkiai nesuzavejo, bet man labai patinka tavo matymas to serialo ax.gif Tik as siaip tokia esu, nezinau kaip pasakyt, daugiau pragmatike cool.gif

Cia arabai isverte pirmaji anonsa:
E: So everything was meant to be true?
So with you, one wins with lies and loses with the truth

O: I was living for my profession
And then what happened? I fell in love with a criminal

Tayyar: I you don't "pack" Elif for me you don't receive "well done" from me, Metin

Taner: If you help me I will bring you to that man

E: I will not be here for a while

Tayyar: Where are going, tell me openly

E: You will learn anyway
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 30 rugpjūčio 2014 - 18:03
Nepergyvenk ne per gerai tu apie save galvoji. Man tai tu labai objektyvi. biggrin.gif as tai prasmes ieskotoja romantike. blush2.gif siaip man patinka kaip tik kitokias nuomones visad paskaityt ir i viska kitom akim paziuret. biggrin.gif
itariu, kad serija baigsis, kaip Elif isvaziuos i Roma. Kazin kada tetule atsiras? g.gif Tiesa, o Kurto antra sezona bandysi ziuret? biggrin.gif
Atsakyti