Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(lauravala @ 2014 08 24, 20:21)
O man vis galvoje skamba Milagros fraze apie Kurto bucinius " Su usais i kapisona"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu jau vien del tokiu buckiu reiks ziuret biggrin.gif pamatysiu ko nemacius biggrin.gif
Atsakyti
http://m.youtube.com...h?v=qg_lMZjvk5s
Va ir pirmasis 2 sezono filmukas wub.gif
Beje, isgirdau daina ir pries akis man iskart Kerimo su Fatmagul vestuves biggrin.gif cia gal pas juos ji kazkokia tradicine veselku daina ax.gifo gal del zodziu prasmes ja parinko wub.gif
Papildyta:
Cia vertimas:Перевод:
Парень: Енге (невестка), будете чай?
Элиф: Нет, спасибо.
Парень: Возьмите, невестка, вы забыли.
Элиф: Это не моё.
Парень: Бери, бери.
Элиф: Я же сказала это не моё! Аллах, Аллах, чьё же это…
Омер: Аллах, Аллах, открой, посмотри, может подойдёт на твой палец...
Элиф: Не поняла...
Омер: Даже когда не понимаешь, ты красивая, сеньорина! Как говорят, что найдёшь в море без хозяина – твоё...
Элиф: Омер... ❤
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 08 24, 20:21)
O man vis galvoje skamba Milagros fraze apie Kurto bucinius " Su usais i kapisona"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu negaliu, nervina mane tas Kurtas mad.gif Butu Kuzieju nupirke, tai ne, mat peer brangu jiems.

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 24, 21:32)
Va ir pirmasis 2 sezono filmukas wub.gif

Nu nelaike komisaras pykcio, nelaike cool.gif ax.gif biggrin.gif kazkoks man jis vis tiek isgrazejes, net nezinau kodel doh.gif lotuliukas.gif
O Tuba tai man nezinau, kartais beprotiskai grazi pasirodo, o kartais tokia varle biggrin.gif Plaukai tai, zinoma, nuostabus wub.gif O apskritai tai tinka man jie abu ax.gif Gauciau nuo Tubos faniu i kakta, bet man, ko gero, jie grazesne pora negu su Muratu.

Siandien isvaziuojam namo, tai kartu grisiu ir pas turkus. Buvau atsijungus per vasara nuo ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 25, 10:24)

Nu nelaike komisaras pykcio, nelaike  cool.gif  ax.gif  biggrin.gif kazkoks man jis vis tiek isgrazejes, net nezinau kodel  doh.gif  lotuliukas.gif
O Tuba tai man nezinau, kartais beprotiskai grazi pasirodo, o kartais tokia varle biggrin.gif Plaukai tai, zinoma, nuostabus  wub.gif O apskritai tai tinka man jie abu  ax.gif Gauciau nuo Tubos faniu i kakta, bet man, ko gero, jie grazesne pora negu su Muratu.

Siandien isvaziuojam namo, tai kartu grisiu ir pas turkus. Buvau atsijungus per vasara nuo ju biggrin.gif

Komisaras kaip visad per vasarele biski "uzvalges" :Dtai gerai, nes man jam labiau tinka but tokiam siek tiek pilnesniam biggrin.gif Man tai jie tikrai graziau ziurisi nei su Muratu, bet as jau minejau kodel, ir del ugio ir del panasumo. Kam parodau klipa su jais, tai visi sako, kad labai tinkantys viens kitam zmones biggrin.gif

Tai gerai pailsejai, dabar gal koki seriala gera atrasi ir mums pasiulysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 08 25, 11:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu negaliu, nervina mane tas Kurtas mad.gif Butu Kuzieju nupirke, tai ne, mat peer brangu jiems.

Tai Kurta TV3 rodys,o kokia staigmena LNK padarys dar nezinom...

Ir as buvau siek tiek atsijungus,tai atostogos tai dar bala zino kas...... Fatmagiule letokai ziurisi,o ir pats filmas TOKS... del kitu galedavau per naktis sedet,o cia vos pusantros serijos ivezu, snude suima biggrin.gif
Atsakyti

Stai ir antrasis fragmentas. Sis tai jau toks liudnesnis schmoll.gif

http://m.youtube.com...h?v=WkkyuK7MMYM
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 25, 21:44)
Stai ir antrasis fragmentas. Sis tai jau toks liudnesnis schmoll.gif

http://m.youtube.com...h?v=WkkyuK7MMYM

Nu brolis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 08 25, 20:51)
Nu brolis  doh.gif

Nzn nzn kaip i ta Chusiuka reiks ziuret, jauciu vien tik ta jo maniakini zvilgsni matysiu vis... blink.gif
Atsakyti
Rasoma, kad KPA 2 sezono pirmoji serija bus rodoma rugsejo 3. Per ATV 20.00 Turkijos laiku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 26, 23:30)
Rasoma, kad KPA 2 sezono pirmoji serija bus rodoma rugsejo 3. Per ATV 20.00 Turkijos laiku. thumbup.gif

Reik tikėtis rusės fanės pasistengs su vertimu :-)
Atsakyti
Ka tik perskaiciau, kad Kivanco mylimoji - Basak bus KPA stiliste. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 08 29, 18:34)
Ka tik perskaiciau, kad Kivanco mylimoji - Basak bus KPA stiliste. smile.gif

Ji viso Kanal D stiliste. Su savo podruzke itartinos orientacijos biggrin.gif
Atsakyti