Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 05, 12:59)
Su Beren serialu yra ir pries UM, bet nemaciau nei vieno smile.gif. " Мой мир / Benim dunyam" - cia 2013m. filmas, ne serialas, bet as ji uzmaciau tik su titrais g.gif gal kur yra ir su igarsinimu. Dar su ja yra " Intikam". Su Enginu tai dar yra  "Bir Bulut Olsam", bet irgi galima sakyti, kad tik su titrais. Tik siam seriale jis kaip ir antiherojus, bet ten kazkokio baubo as nepamaciau, tiesiog toks ciuozteles jis gerokai biggrin.gif turejo ir teigiamu savybiu, pajuokindavo, buvo tokio labai "karsto" charakterio biggrin.gif Ir buten siam seriale man jo balsas graziausiai skamba tongue.gif  Dar yra naujas filmas yra "Bi kucuk Eylul Meselesi", kolkas irgi tik su titrais. Taip pat jis jaunesnis kazkoki komiska personaza yra vaidines "Yabancı Damat", bet sito as neziurejau, nes Enginas  is  jaunystej laiku, tai man toks juokingas pabaisiukas blush2.gif  biggrin.gif net akys jo negelbeja smile.gif

Beje siandien Tubos gimtadienis, tai Vk ten isvardinti jos vaidmenys, kazkaip, nemaniau, kad ji tiek vaidmenu turejus. g.gif
Taip pat siandien gimtadieni svencia ir aktore, vaidinanti Pelin smile.gif

Biski pakartojau ka Milagra parase 4u.gif
Papildyta:

Patariu Jums prasukant uzmesti aki i ta " bir bulut olsam", vien del Engino Mustafos. Tas scenas kur jis seilejasi pries Nerin gali praleist biggrin.gif Jeigu megstat tokius inpulsyvius vyrukus, tai sis turetu patikt biggrin.gif Zodziu jo Mustikas, tikrai ne Kerimcikas biggrin.gif Akys cia jo irgi neblogai blizga biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Nepatinka man seiles meiles, ypac kai su pakeltais antakiais kai skiedzia apie ta tauru jausma biggrin.gif bet, o, taciau, nzn kaip, bet Fatmagulej maciau ir tu antakiu dirbtinai pakeltu, ir siaip skystimelis tekejo vietom, bet visumoj meiles istorija mane itikino ant tiek, kad svaigstu iki siol biggrin.gif
Prabegom, nenoredama pasirodyti mb, kad vel klimpstu i turku seriala, spejau perziureti KPA nepilna pirma dali. Patiko ziauriai. Laukiu, kol sumigs seimyna, jauciu vel desiu perziuru iki pauksciuku pypavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 05, 19:08)
Tai, kad, jei atmintis nemeluoja,  cia filmas, o ne serialas. Tai tik 1 serija ir yra smile.gif

Taip taip, filmas ten, ne serialas. Kazkaip praleidau, kad apie tai klausimas buvo.
Atsakyti
Gal ir niekam neidomi mano nuomone, bet.....
Nu sitaip isliaupsinas serialas, bet toooooks silpnas ir tooooks slamstukas biggrin.gif pirmos dalies puse serijos zadejo labai intriguojanti siuzeta, deja... smile.gif tik kad Superkomisaras Omeras ispudingas, del to tempiu smile.gif'kartais sarmata net ziuret, dirbtinumai kai pradeda grot... Apie Tuba kaip aktore nuomones neturiu, nes guminio veido kazkokia:) dar laukiu kada pasireiks Valide sultan-Firdevs (neisidemejau jos berojes vardo cia)
'Meiles' linija taip nenaturaliai einasi...
Nusivylus.
Sorry uz off topic smile.gif
Atsakyti
O kodel off topic? biggrin.gif Kad cia ir yra Kara para ask tema ax.gif Ir nuomones ivairios juk gali buti, nebutinai tik teigiamos. Man pvz Fatmagiule labai vidutiniskas serialas, o kitos alpsta kaip patiko.
O Firdevs pasireiskimo galit ir nelaukti biggrin.gif Jo nebus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi nebuna, kad visiems viskas vienodai patiktu biggrin.gif Jums nelipo, man tai jis patinka, nes lengvai ziurejosi, labai kazkokiu pshichologiniu dramu nevyko, kazko mastyt giliai nereikejo. Aktoriai man irgi visi beveik cia patinka. Zodziu laukiu rugsejo, nes nerandu ka paziuret, kas itrauktu taip, kad prisimincia bemieges naktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 10, 18:43)
Taigi nebuna, kad visiems viskas vienodai patiktu biggrin.gif Jums nelipo, man tai jis patinka, nes lengvai ziurejosi, labai kazkokiu pshichologiniu dramu nevyko, kazko mastyt giliai nereikejo. Aktoriai man irgi visi beveik cia patinka. Zodziu laukiu rugsejo, nes nerandu ka paziuret, kas itrauktu taip, kad prisimincia bemieges naktis ax.gif

Tiesiog, kiek ziurejusi turku serialu, jie tokie su kancios gaidele, stradalinimu perpinti.. Meile itikinanti...Cia gi, toks lekstakokas.. Nu bet ziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2014 07 10, 21:35)
Tiesiog, kiek ziurejusi turku serialu, jie tokie su kancios gaidele, stradalinimu perpinti.. Meile itikinanti...Cia gi, toks lekstakokas.. Nu bet ziuresiu smile.gif

Tai turbut bus skausmo ir kancios kai visi suzinos ka brolelis padare blink.gif beje, kam save vargint, jei nelimpa serialas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 10, 19:54)
Tai  turbut bus skausmo ir kancios kai visi suzinos ka brolelis padare blink.gif beje, kam save vargint, jei nelimpa serialas? biggrin.gif

Nugi baisiai tas superkomisaras patinka hihihi.gif
Tik ka perziurejus fatmagule, tai savas toks:))) o dbr dar nusikirpes tas kudlas ir barzda uzsiaugines. Jam labai tinka. Siaip nekenciu barzdu schmoll.gif
O ziuriu, nes turkai mane uzvaldyt spejo ( ko gyvenime nebuciau pasakius. Ne del turku, bet kad serialai taip veztu doh.gif )
Dar aki uzmeciau i Intikam. Ziuresiu po sito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2014 07 10, 22:57)
Nugi baisiai tas superkomisaras patinka  hihihi.gif
Siaip nekenciu barzdu schmoll.gif

biggrin.gif cia suprantama priezastis.
Del barzdu...as apskritai nei kudlu megeja, nei tamsiu vyru, o barzdos tai man isvis budavo kazkas baisaus mirksiukas.gif turku serialu deka viskas pradejo patikt ax.gif ir akys rudos ir gymis tamsus ir barzdos visai nieko blush2.gif tik va, niekaip neiseina demesio nekreipt i zema ugi ir siaurus pecius schmoll.gif daugiau viskas turkams atleistina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 24, 08:46)
Ooo, Mockava Lietuvoj  bigsmile.gif  thumbup.gif Tik del lektuvo tai  doh.gif Kaip viskas baigesi?
Ar daug metu buvai nebuvus? Kaip ispudis? Va, kiek klausimu  blush2.gif  biggrin.gif

Mockava jau vėl ne Lietuvoj, savo namukais jau mėgaujuos, oi kaip gerai namuos! Nesvarbu, kad ir dirbti reikia lotuliukas.gif
Lėktuvas tvarkoj, kitą dieną mus parskraidino, patogiai Varšuvoje išsimiegojom bigsmile.gif
Lietuvoj mes gana dažni svečiai budavom, daugelį metų vos ne kasmet, o buvo ir tokių metų, kad ir pora kartų nuvažiuodavom. Visada važiuodavom kokiai 10 dienų, kazkaip kol tevai buvo, buvom nusprenę dažniau, bet trumpiau, o dabar tėvų nebėra, tai ilgokas laiko tarpas gavosi, nuvažiavom beveik po 3 metų. Na tai kaip supranti, jokių ten mums siurprizų, per metus kitus per daug niekas nesikeičia, bent jau žymiai.... Dabar tai nežinau kada važiuosim, manau laiko tarpai ilgės....
O kiek skaitymo!! Kol pasivysiu aš čia jus su skaitiniais, tai serialai gali ir rudens sulaukti! lotuliukas.gif

Dar nėra tikslios KPA antro sezono pradžios dienos? Tik tiek kad rugsėjį, ar ne?

Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 07 15, 21:16)

Dar nėra tikslios KPA antro sezono pradžios dienos? Tik tiek kad rugsėjį, ar ne?

Skaiciau, kad tik aisku, jog filmavimai rugpjucio 4 prasides, o prades rodyt turbut rugsejo pradzioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 15, 15:09)
Skaiciau, kad tik aisku, jog filmavimai rugpjucio 4 prasides, o prades rodyt turbut rugsejo pradzioj smile.gif

Nu tai man dar viens su puse mėnesio jus pasivyt :-)
Atsakyti