Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Milagra @ 2014 06 30, 12:50)
O, reikes isijungt del fono biggrin.gif Nes as jau ja visa po kauleli isnarsciau biggrin.gif

biggrin.gif as beveik irgi biggrin.gif sakau gal reikes visa sezona dar nuo pradziu prasukt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Priimkit ir mane i turku serialu myletoju gretas:)
Nu bleeemba, gyvenime negalvojau, kad serialai gali taip uzvaldyt, niekada nesuprasdavau, kaip galima ziureti ta pati per ta pati, su ilgiausiais uztempimais... Kol neperziurejau Fatmagules. Gyvenu dabar kelinta para ispudziais, vis isijungiu tam tikras vietas ir ziuriu su pasiurpusia oda:) savaite mano namai apkuisti buvo, miegot eidavau su pauksciu atsikelimu, apie 4 ryte. O po keliu valandu mano paukstukai keltiasi smile.gif
Engino akys uzvalde be proto mane.. Velgi.. Niekada nemegau saldainiuku, o jis saldainiukas su trukumais. Tas jo staigus judesys mane uzmuzdavo, ar stuobriska eisena, bet akysssss wub.gif Beren man labiau patiko Fatkmagulej, negu UM.. Prasukdavau visas yasaranu scenas, del to taip greit ir sulaiziau. Vistik 80 seriju po 1,5 val doh.gif Muzika kokia wub.gif wub.gif
Dabar prie esmes... Tik del Engino ziuresiu. PKA serialas vel bus 80 seriju? Gal zinot? Nes jei dbr tik 13 glima paziureti, tai kaip reikes sulaukti tos aštuoniasdešimtos? biggrin.gif apie Tula kol kas nuomones neturiu, ziuresiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2014 07 05, 13:30)
Sveikos 4u.gif
Priimkit ir mane i turku serialu myletoju gretas:)
Nu bleeemba, gyvenime negalvojau, kad serialai gali taip uzvaldyt, niekada nesuprasdavau, kaip galima ziureti ta pati per ta pati, su ilgiausiais uztempimais... Kol neperziurejau Fatmagules.  Gyvenu  dabar kelinta para ispudziais, vis isijungiu tam tikras vietas ir ziuriu su pasiurpusia oda:) savaite mano namai apkuisti buvo, miegot eidavau su pauksciu atsikelimu, apie 4 ryte. O po keliu valandu mano paukstukai keltiasi smile.gif
Engino akys uzvalde be proto mane.. Velgi.. Niekada nemegau saldainiuku, o jis saldainiukas su trukumais. Tas jo staigus judesys mane uzmuzdavo, ar stuobriska eisena, bet akysssss wub.gif  Beren man labiau patiko Fatkmagulej, negu UM.. Prasukdavau visas yasaranu scenas, del to taip greit ir sulaiziau. Vistik 80 seriju po 1,5 val doh.gif  Muzika kokia wub.gif  wub.gif
Dabar prie esmes... Tik del Engino ziuresiu. PKA serialas vel bus 80 seriju? Gal zinot? Nes jei dbr tik 13 glima paziureti, tai kaip reikes sulaukti tos aštuoniasdešimtos? biggrin.gif  apie Tula kol kas nuomones neturiu, ziuresiu smile.gif

Prasom prasom junkites 4u.gif
Toks jausmas, kad mano mintis isdestet biggrin.gif Tik del Beren, nezinau, man ji visur, kur maciau patinka smile.gif
Del KPA tai kolkas niekas galutinai nezino kiek bus seriju. Seriju skaiciu kogero lems tai, kokie bus 2 sezono reitingai. Jei jie filmuos nuo rugeso iki kitu metu birzelio, man atrodo, kad 80 seriju niekaip nesigauna. g.gif As kolkas, apskritai, galvoju ka jie ten tiek rodys cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 05 liepos 2014 - 14:04
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 05, 12:02)
Prasom prasom junkites 4u.gif
Toks jausmas, kad mano mintis isdestet biggrin.gif  Tik del Beren, nezinau, man ji visur, kur maciau patinka smile.gif
Del KPA tai kolkas niekas galutinai nezino kiek bus seriju. Seriju skaiciu kogero lems tai, kokie bus 2 sezono reitingai.  Jei jie filmuos nuo rugeso iki kitu metu birzelio, man atrodo, kad 80 seriju niekaip nesigauna.  g.gif As kolkas, apskritai, galvoju ka jie ten tiek rodys cool.gif

Zinau,yra turku serialu tema, bet gal galit cia pasnibzdeti, koks dar serialas su beren yra? Apie akla mergaite? Gal galit parasyti tikslu pavadinima? O su Enginu daugiau nera...ane...? biggrin.gif
Božė božė, tos jo akysss wub.gif kaip galima kalbeti akimis? mmm? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2014 07 05, 14:10)
Zinau,yra turku serialu tema, bet gal galit cia pasnibzdeti, koks dar serialas su beren yra? Apie akla mergaite?  Gal galit parasyti tikslu pavadinima? O su Enginu daugiau nera...ane...? biggrin.gif
Božė božė, tos jo akysss wub.gif  kaip galima kalbeti akimis? mmm? smile.gif)

Yra yra, ir su vienu ir sus kitu.
Su Beren yra Hatirla sevgili, bet jis tik turku kalba, Intikam (jos paskutinis darbas), o apie Engina Raimusiuxxx geriau parasys biggrin.gif As kitu akiu gerbeja lotuliukas.gif

Ai, tiesa, akla ji vaidino filme, ne seriale. Jis vadinasi Benim dünyam.
Ir dar yra suvaidinusi filme su Murat Yildirim Güz sancisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 05 liepos 2014 - 14:39
QUOTE(Milagra @ 2014 07 05, 12:36)
Yra yra, ir su vienu ir sus kitu.
Su Beren yra Hatirla sevgili, bet jis tik turku kalba, Intikam (jos paskutinis darbas), o apie Engina Raimusiuxxx geriau parasys biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Su turku kalba susipykus, neziuresiu.. Titrai irgi netinka, nes kazka darau per seriala, nesedziu akiu isputus. Nu nebet Enginas savo akim blykstet pradeda biggrin.gif tada issproginu ir savasias...
Atsakyti
QUOTE(Karenina @ 2014 07 05, 14:10)
Zinau,yra turku serialu tema, bet gal galit cia pasnibzdeti, koks dar serialas su beren yra? Apie akla mergaite?  Gal galit parasyti tikslu pavadinima? O su Enginu daugiau nera...ane...? biggrin.gif
Božė božė, tos jo akysss wub.gif  kaip galima kalbeti akimis? mmm? smile.gif)

Su Beren serialu yra ir pries UM, bet nemaciau nei vieno smile.gif. " Мой мир / Benim dunyam" - cia 2013m. filmas, ne serialas, bet as ji uzmaciau tik su titrais g.gif gal kur yra ir su igarsinimu. Dar su ja yra " Intikam". Su Enginu tai dar yra "Bir Bulut Olsam", bet irgi galima sakyti, kad tik su titrais. Tik siam seriale jis kaip ir antiherojus, bet ten kazkokio baubo as nepamaciau, tiesiog toks ciuozteles jis gerokai biggrin.gif turejo ir teigiamu savybiu, pajuokindavo, buvo tokio labai "karsto" charakterio biggrin.gif Ir buten siam seriale man jo balsas graziausiai skamba tongue.gif Dar yra naujas filmas yra "Bi kucuk Eylul Meselesi", kolkas irgi tik su titrais. Taip pat jis jaunesnis kazkoki komiska personaza yra vaidines "Yabancı Damat", bet sito as neziurejau, nes Enginas is jaunystej laiku, tai man toks juokingas pabaisiukas blush2.gif biggrin.gif net akys jo negelbeja smile.gif

Beje siandien Tubos gimtadienis, tai Vk ten isvardinti jos vaidmenys, kazkaip, nemaniau, kad ji tiek vaidmenu turejus. g.gif
Taip pat siandien gimtadieni svencia ir aktore, vaidinanti Pelin smile.gif

Biski pakartojau ka Milagra parase 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karenina @ 2014 07 05, 14:39)
Aciu 4u.gif
Su turku kalba susipykus, neziuresiu.. Titrai irgi netinka, nes kazka darau per seriala, nesedziu akiu isputus. Nu nebet Enginas savo akim blykstet pradeda biggrin.gif tada issproginu ir savasias...

Patariu Jums prasukant uzmesti aki i ta " bir bulut olsam", vien del Engino Mustafos. Tas scenas kur jis seilejasi pries Nerin gali praleist biggrin.gif Jeigu megstat tokius inpulsyvius vyrukus, tai sis turetu patikt biggrin.gif Zodziu jo Mustikas, tikrai ne Kerimcikas biggrin.gif Akys cia jo irgi neblogai blizga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 05 liepos 2014 - 14:51
QUOTE(Milagra @ 2014 07 05, 16:36)
Su Beren
Güz sancisi.

Gal padėtumėt 'Rudens skausmą" rasti visą. Man geriausiai rusiškai įgarsintas. Kiek randu, tai tik pirma serija g.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2014 07 05, 18:50)
Gal padėtumėt 'Rudens skausmą" rasti visą. Man geriausiai rusiškai įgarsintas. Kiek randu, tai tik pirma serija  g.gif

Tai, kad, jei atmintis nemeluoja, cia filmas, o ne serialas. Tai tik 1 serija ir yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 05 liepos 2014 - 19:08
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 07 05, 21:08)
Tai, kad, jei atmintis nemeluoja,  cia filmas, o ne serialas. Tai tik 1 serija ir yra smile.gif

Rimtai bigsmile.gif Geras, aciu uz info 4u.gif Mat, ziurint raso, kad 1 serija, tai ir nesupratau. O siaip, tada, filmas toks be pabaigos, mazdaug "sugalvokpats..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artistė: 05 liepos 2014 - 19:47
QUOTE(artistė @ 2014 07 05, 19:45)
Rimtai  bigsmile.gif Geras, aciu uz info  4u.gif Mat, ziurint raso, kad 1 serija, tai ir nesupratau. O siaip, tada, filmas toks be pabaigos, mazdaug "sugalvokpats..."

As ji prasukdama paziurejau, bet net nepamenu pabaigos. Ten Beren heroje mirsta lyg? g.gif O siaip juk pas turkus buna tokiu" pagerintu" pabaigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artistė @ 2014 07 05, 18:50)
Gal padėtumėt 'Rudens skausmą" rasti visą. Man geriausiai rusiškai įgarsintas. Kiek randu, tai tik pirma serija  g.gif

Igarsinto gal ir nera, kiek pamenu. As jau seniai ziurejau, tai gal dabar jau ir atsirado. As ziurejau youtube su angliskais titrais transkripte. Sudetingas ziurejimas, bet tuo metu labai idomu buvo smile.gif

Atsakyti