Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 19:56)
Kokia liudna naujiena perskaiciau apie aktoriu, vaidinanti Levant. Neteko vaikelio sad.gif 8 menesiu nestumas buvo ir nustojo plakti sirdute  verysad.gif Siaubas...

Beje, kaip tik norejau pasakyti ir pamirsus buvau, kad jis man taip patiko paskutinej serijoj  thumbup.gif Bahar i vieta pastate  thumbup.gif Ir su Elif toks galantiskas. Ir komisarui i atlapus nekibo, kaip kad anas  doh.gif  lotuliukas.gif Zodziu, aukstumoj  ax.gif

Skaiciau, ziauru verysad.gif gaila seimos, nes pats aktorius labai lauke vaikelio, kiek skaiciau jo interviu, visad uzsimindavo, kaip nori kuo greiciau tapt tevu. verysad.gif
Jis man irgi patiko, aisku labiausiai del to, kad Bahar pasiunte thumbup.gif ir kad Komisara isprovokavo biggrin.gif nes komisaras man pavydus ir piktas tai laaaaaabai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Fainas klipukas ir daina man patinka, tokia grynai turkiska
http://www.ayakligaz...-ozel-klip.html
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 20:37)
Fainas klipukas ir daina man patinka, tokia grynai turkiska
http://www.ayakligaz...-ozel-klip.html

thumbup.gif smagi dainiuska smile.gif
Atsakyti
Klausyk, Raimusiuxxx, o kas ta rusiska daina dainuoja? s toboj ta. As nesidomiu visiskai rusiska muzika, bet ta man patiko. Visai gal noreciau parsisiust.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 20:46)
Klausyk, Raimusiuxxx, o kas ta rusiska daina dainuoja? s toboj ta. As nesidomiu visiskai rusiska muzika, bet ta man patiko. Visai gal noreciau parsisiust.

biggrin.gif zinok, labai gaila, bet nzn. As tik KPA klipu deka prisiminiau, kad visai nieko tos rusiskos dainos biggrin.gif siaip nepasikauscius rusiskos muzikos sferoj biggrin.gif , bet jei atrasiu parasysiu, arba jei tu atrasi ir duok zinot biggrin.gif
Atsakyti
Nu pradejau is nevilties ta Gonulcelen ziureti. Kur su igarsinimu, kokybe baisoka, o titrus skaityt tingiu, tai nzn kaip cia bus. Siaip visai uzkabino, tas vyriskis zavus man ax.gif
Bet OMG 112 seriju blink.gif Turetu vasarai uztekti biggrin.gif
Atsakyti
Nu panos jus duodat,atejau paziuret filmo,BET kol perskaiciau per tris temikes ka priraset,jauciu reiks eit miegot lotuliukas.gif

Milagra noreciau pamatyt ta bucini "su usais i kapisona" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uoj negaliu!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 21:46)
o kas ta rusiska daina dainuoja? s toboj ta.

Ikelk klipa?
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 26, 21:38)
Milagra noreciau pamatyt ta bucini "su usais i kapisona"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  uoj negaliu!!!!!!!!!!
Papildyta:

Ikelk klipa?

lotuliukas.gif Buvo buvo toks, eik paziuret lotuliukas.gif

https://www.youtube....PrWcpJlvBA#t=75
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 20:46)

Puse youtube isknisau, bet atradau biggrin.gif dainos atlikejas ir pavadinimas - Стас Михайлов - Под прицелом. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 27, 21:22)
Puse youtube isknisau, bet atradau biggrin.gif dainos atlikejas  ir pavadinimas - Стас Михайлов - Под прицелом. rolleyes.gif

Oooo, saunuole thumbup.gif Medalis tau first.gif biggrin.gif Nemaciau, kad toki zygi atlikai biggrin.gif
Grazi daina. Kazkuom veza, net nezinau kuom. Gal zodziais, o gal balsu, o gal tuo lengvumu tokiu.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 30, 12:34)
Oooo, saunuole  thumbup.gif Medalis tau  first.gif biggrin.gif Nemaciau, kad toki zygi atlikai biggrin.gif
Grazi daina. Kazkuom veza, net nezinau kuom. Gal zodziais, o gal balsu, o gal tuo lengvumu tokiu.

Nedave man ramybes ta daina, nzn kuom, bet veza ji mane biggrin.gif galvoju, vistiek as ja isknisiu biggrin.gif Beje, jei kam idomu, tai yra 13 serija su igarsinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 30, 12:48)
Nedave man ramybes ta daina, nzn kuom, bet veza ji mane  biggrin.gif galvoju, vistiek as ja isknisiu biggrin.gif Beje, jei kam idomu, tai yra 13 serija su igarsinimu  smile.gif

O, reikes isijungt del fono biggrin.gif Nes as jau ja visa po kauleli isnarsciau biggrin.gif
Atsakyti