Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Simbulis @ 2014 06 26, 06:46)
O kas ta Tuvana? Engino antroji puse?

Jo, is muses gali drambli visada padaryt  lotuliukas.gif

Aktore, kuri piniguose Bahar vaidina. biggrin.gif Ta gyvate biggrin.gif Na pletkai tokie eina biggrin.gif Na jau geriau su gyvate susidetu, nei gejus butu bigsmile.gif Bet, kad Tuvanai tik 23 metai, gyvenime nebuciau pasakius, man ji su Tuba vienmete atrodo ax.gif gal del to, kad ja pridazo labai ryskiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 25, 21:36)
Dabar pasirode Engino fotkes kur su Tuvana kartu atostogauja(dar irgi ne aisku ar ne fotoshopas, nes jose Engeska keistai kazkoks jaunai atrodantis rolleyes.gif ),

tai jau pradejo jos rasyt, kad va, kodel Enginas 13 serijoj, toks nedrasus buvo, matyt Tuvana ji grieztai kontroliuoja rolleyes.gif

Tai jauna susirado mergike, reikia kazkaip atitinkamai atrodyt biggrin.gif

Kad visai jis drasus buvo, sakyciau biggrin.gif Sake tik arbatos isgert vaziuoja biggrin.gif O paskui jau ar taip ar taip visas tavo busiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 10:02)
Tai jauna susirado mergike, reikia kazkaip atitinkamai atrodyt biggrin.gif

Kad visai jis drasus buvo, sakyciau biggrin.gif Sake tik arbatos isgert vaziuoja biggrin.gif O paskui jau ar taip ar taip visas tavo busiu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na man irgi kazkaip drasos netruko biggrin.gif bet matai buvo giftas, kur pas Tuba matosi, kad tikrai ji prancuziskai buciavosi lotuliukas.gif, o pas Engina liezuvio nesimato, matyt, Tubos fanem ir to norejosi:)
Atsakyti
As tai jokiu rusiu neskaiciau, gif nemaciau, bet lyg maciau, kad kazkoks liezuvis smestelejo, tik as ne ruse, tai neuzsekiau kieno lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 10:15)
As tai jokiu rusiu neskaiciau, gif nemaciau, bet lyg maciau, kad kazkoks liezuvis smestelejo, tik as ne ruse, tai neuzsekiau kieno  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as tai matyt akla biggrin.gif jei ne ruses puses dalyku nepamatyciau lotuliukas.gif pro jas tai niekas nepraslysta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 26, 10:24)
lotuliukas.gif as tai matyt akla biggrin.gif jei ne ruses puses dalyku nepamatyciau lotuliukas.gif pro jas tai niekas nepraslysta biggrin.gif

Nu as tai tikrai pastebejau, net nusistebejau mintyse, galvoju oho turkai duoda biggrin.gif , bet paskui nusprendziau, kad man, matyt, pasivaideno biggrin.gif O, pasirodo, ne lotuliukas.gif
Praeita karta gi spauda labai ispeike Tubos ta bucini, tai dabar nusprende pasistengti lotuliukas.gif Ne taip kaip Kurtas Sura buciuoja usais i kapisona lotuliukas.gif nes Basmak neleidzia biggrin.gif
Atsakyti
As tai vis neisirenku ka ziuret iki rugsejo, tai eskursuoju per klipus biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=chcAskt7NOY

Milagra, kur tu kazkada cia ikeliai ta rusiska daina, tai ji pas mane dabar non stop lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 26, 10:30)
As tai vis neisirenku ka ziuret iki rugsejo, tai eskursuoju per klipus biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=chcAskt7NOY

Milagra, kur tu kazkada cia ikeliai ta rusiska daina, tai ji pas mane dabar non stop lotuliukas.gif

Kokia? Apie nastojascij polkovnik? laugh.gif

As vakar irgi iki isnaktu po klipus landziojau, nes neturejau ka veikt. Perziurejau visus savo mylimukus wub.gif

Manau, kad gal ziuresiu Gonulcelen. Man tas vyras labai toks nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 26 birželio 2014 - 10:38
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 10:30)
Nu as tai tikrai pastebejau, net nusistebejau mintyse, galvoju oho turkai duoda biggrin.gif , bet paskui nusprendziau, kad man, matyt, pasivaideno biggrin.gif O, pasirodo, ne  lotuliukas.gif
Praeita karta gi spauda labai ispeike Tubos ta bucini, tai dabar nusprende pasistengti  lotuliukas.gif Ne taip kaip Kurtas Sura buciuoja usais i kapisona  lotuliukas.gif nes Basmak neleidzia  biggrin.gif

lotuliukas.gif as tai Tubos nemacius, bet skaiciau, kad ji su Muratu Asi aceit irgi ten super duber tikroviskai buciavosi biggrin.gif buvo mananciu, kad ten is tikruju lemuras vyko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 10:32)
Kokia? Apie nastojascij polkovnik? laugh.gif

lotuliukas.gif nea "s taboj" biggrin.gif lygtais vadinasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 06 26, 10:32)

Manau, kad gal ziuresiu Gonulcelen. Man tas vyras labai toks nieko  ax.gif

biggrin.gif na mes del vyru tikrai nesusimustume biggrin.gif ne mano skonio biggrin.gif man atrodo Tuba uz si vaidmeni buvo apdovanojima gavus smile.gif as galvoju su Tuba 20 minuciu paziuret gal, ten ir Mustafa is Fatmagules vaidina, bet tas pagrindinis ten baisokokas. g.gif Ai dar su Beren ta jos filma noriu paziuret, kur ji akla vaidina. g.gif
Atsakyti
Lemurus tai cia visiems is eiles pripaiso irnesakyk.gif Ir Muratui su Tuba, ir Behluliui su Bihter, ir Cagatajui su Serenay (nzn kaip ju herojai vadinasi), Tubai ir Canseli buvo pripirse. Ka nori matyti, ta ir matai. Jei taip atrodo, reiskia aktoriai puikiai atlieka savo darba. Kita vertus, niekas niekada taip ir nesuzinos kaip ten buvo. Bet Muratas tuo metu jau buvo su savo Burcin ir buvo ja atsivezes i Antakya, kur vyko filmavimas. Ir pasipirso jai ten, kiek pamenu. Taip kad... nzn biggrin.gif Ir kas mane veze tam filme, vienintelis dalykas, tai butent Murato zvilgsniai. Siaip jie tikrai gerai kartu ziurejosi, bet man toks be rysio scenarijus, kad eina sau. Taip jiems praktiskai ir neleido kartu pabuti. Tokia didele meile, o pratrypciojo kaip oziai visas belekiek seriju.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 26, 10:45)
lotuliukas.gif nea "s taboj" biggrin.gif lygtais vadinasi biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif na mes del vyru tikrai nesusimustume biggrin.gif ne mano skonio biggrin.gif man atrodo Tuba uz si vaidmeni buvo apdovanojima gavus smile.gif as galvoju su Tuba 20 minuciu paziuret gal, ten ir Mustafa is Fatmagules vaidina, bet tas pagrindinis ten baisokokas.  g.gif Ai dar su Beren ta jos filma noriu paziuret, kur ji akla vaidina. g.gif

Ai, ta gera. Net man ji patinka.

lotuliukas.gif Tikrai ne smile.gif

Na, jis man nera wow, bet as perziurejau kelis klipukus vakar ir man jie gerai abu ziurisi, jis foto neatrodo toks charizmatiskas kaip vaidmenyje. Manau, uzmesiu aki bent i pirmas serijas, o paskui bus matyt.
Su Beren noreciau paziureti dar ka nors, bet Intikam visiskai netraukia, o daugiau nera ka.

Mustafa manes nezavi biggrin.gif
Atsakyti
Sitas klipas man labai patinka https://www.youtube....KUgB7JuHA#t=139
Atsakyti
Kokia liudna naujiena perskaiciau apie aktoriu, vaidinanti Levant. Neteko vaikelio sad.gif 8 menesiu nestumas buvo ir nustojo plakti sirdute verysad.gif Siaubas...

Beje, kaip tik norejau pasakyti ir pamirsus buvau, kad jis man taip patiko paskutinej serijoj thumbup.gif Bahar i vieta pastate thumbup.gif Ir su Elif toks galantiskas. Ir komisarui i atlapus nekibo, kaip kad anas doh.gif lotuliukas.gif Zodziu, aukstumoj ax.gif
Atsakyti