Lemurus tai cia visiems is eiles pripaiso
Ir Muratui su Tuba, ir Behluliui su Bihter, ir Cagatajui su Serenay (nzn kaip ju herojai vadinasi), Tubai ir Canseli buvo pripirse. Ka nori matyti, ta ir matai. Jei taip atrodo, reiskia aktoriai puikiai atlieka savo darba. Kita vertus, niekas niekada taip ir nesuzinos kaip ten buvo. Bet Muratas tuo metu jau buvo su savo Burcin ir buvo ja atsivezes i Antakya, kur vyko filmavimas. Ir pasipirso jai ten, kiek pamenu. Taip kad... nzn
Ir kas mane veze tam filme, vienintelis dalykas, tai butent Murato zvilgsniai. Siaip jie tikrai gerai kartu ziurejosi, bet man toks be rysio scenarijus, kad eina sau. Taip jiems praktiskai ir neleido kartu pabuti. Tokia didele meile, o pratrypciojo kaip oziai visas belekiek seriju.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 26, 10:45)
nea "s taboj"
lygtais vadinasi
Papildyta:
na mes del vyru tikrai nesusimustume
ne mano skonio
man atrodo Tuba uz si vaidmeni buvo apdovanojima gavus
as galvoju su Tuba 20 minuciu paziuret gal, ten ir Mustafa is Fatmagules vaidina, bet tas pagrindinis ten baisokokas.
Ai dar su Beren ta jos filma noriu paziuret, kur ji akla vaidina.
Ai, ta gera. Net man ji patinka.
Tikrai ne
Na, jis man nera wow, bet as perziurejau kelis klipukus vakar ir man jie gerai abu ziurisi, jis foto neatrodo toks charizmatiskas kaip vaidmenyje. Manau, uzmesiu aki bent i pirmas serijas, o paskui bus matyt.
Su Beren noreciau paziureti dar ka nors, bet Intikam visiskai netraukia, o daugiau nera ka.
Mustafa manes nezavi