Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

Mockava sake puls musu skaityt tik is lektuvo islipus, o mes cia pavarem kaip vezikes biggrin.gif Bet tai kad dar dabar rankos dreba doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Isijungiau is naujo serija, galvoju lemura paziuresiu, nes ne viska maciau, tai Husiukas is karto islindo. Nu negaliu ziuret i ji doh.gif Bet aktoriui tai pagarba! Kaip gerai vaidina, eina sau. Toks "bezobydnas" gerietis atrode, prie zaizdos dek. O ten swoon.gif O kaip akys sublizgejo, kai tuos deimantus isvyniojo. Baisu....
Atsakyti
O kur galima dabar 13 serija perziuret? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 23:37)
Mockava sake puls musu skaityt tik is lektuvo islipus, o mes cia pavarem kaip vezikes biggrin.gif Bet tai kad dar dabar rankos dreba  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Isijungiau is naujo serija, galvoju lemura paziuresiu, nes ne viska maciau, tai Husiukas is karto islindo. Nu negaliu ziuret i ji  doh.gif Bet aktoriui tai pagarba! Kaip gerai vaidina, eina sau. Toks "bezobydnas" gerietis atrode, prie zaizdos dek. O ten swoon.gif O kaip akys sublizgejo, kai tuos deimantus isvyniojo. Baisu....

As jau biski aprimau bigsmile.gif persiprasau uz zodyna, na, bet sakes!!!!!!!Aktorius tai superinis. Kai ji tam nameli rode, as jo net issigandau. Nezinociau, kad cia tas brolelis"gerietis", pamanyciau, kad tikru tikriausias samdomas kileris!Ziauriai gerai suvaidinta. Anksciau rasiau, kad jis man pirmoj serijoj kazkodel keistas pasirode, bet paskui na jau toks fainuolis, taip broli mylejo g.gif As ryt turbut tik lemura paziuresiu, nes i broli baisu ziuret schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(piktuze @ 2014 06 18, 23:57)
O kur galima dabar 13 serija perziuret? Aciu smile.gif

Nzn, gal youtube bus ikelta g.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=XRZskRg2rPQ
Atsakyti
Ne nu rimtai vamzdiec...einu bandyt uzmigt, tikiuos Xiusiuko nesapnuosiu..Ai pamirsau pasakyt, kad scenartistems, rezisieriui, aktoriams pagarba! Tikrai sokiravo!Gera serija paskutine surezge!Nu saunuoliai visa komanda! thumbup.gif Tikiuos antras sezonas nenuvils...Labos, kam pavyks uzmigt! Milagra tau geru mini atostogu! smile.gif Nzn ka reiks imtis naujo ziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 19, 00:12)
Ne nu rimtai vamzdiec...einu bandyt uzmigt, tikiuos Xiusiuko nesapnuosiu..Ai pamirsau pasakyt, kad scenartistems, rezisieriui, aktoriams pagarba! Tikrai sokiravo!Gera serija paskutine surezge!Nu saunuoliai visa komanda! thumbup.gif Tikiuos antras sezonas nenuvils...Labos, kam pavyks uzmigt! Milagra tau geru mini atostogu! smile.gif Nzn ka reiks imtis naujo ziuret g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif Einu ir as bandyt biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, sugadino man Hiusikas atostogas biggrin.gif be miego likau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 19, 03:45)
Nu ką, sugadino man Hiusikas atostogas biggrin.gif be miego likau  doh.gif

lotuliukas.gif man irgi sunki naktele buvo biggrin.gif nu juokas ima, del serialo toki stresa apturet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 19, 07:15)
lotuliukas.gif man irgi sunki naktele buvo biggrin.gif nu juokas ima, del serialo toki stresa apturet lotuliukas.gif

As kadangi buvau po vyno,tai miegojau gerai lotuliukas.gif

Dabar lauksiu vertimo bigsmile.gif
Man kazkaip soko nebuvo,nes juk buvo kalba apie tai,nors is tiesu atrode gerietis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 19 birželio 2014 - 07:39
QUOTE(lauravala @ 2014 06 19, 07:31)
As kadangi buvau po vyno,tai miegojau gerai  lotuliukas.gif

Dabar lauksiu vertimo  bigsmile.gif
Man kazkaip soko nebuvo,nes juk buvo kalba apie tai,nors is tiesu atrode gerietis  g.gif

Na man buvo del jo abemoniu, bet ziauriai nenorejau, kad jis butu zudikas. Man sokas, kad jis taip saltakraujiskai nupyskino Sibel schmoll.gif Pagalvojus, tai buvo aisku, kad cia kazkas ne durnas veike. Ikalcius sunaikino, trobele sudegino. Man tiek zmonos, tiek mamos, tiek Omero gaila. Nzn, kaip jie susitaikys, bet faktas, kad tik kito sezono gale suzinos.Siandien prasukau serija ir viskas i broli normaliai negaliu ziuret, iskart keistas atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 19, 07:31)
As kadangi buvau po vyno,tai miegojau gerai  lotuliukas.gif

Dabar lauksiu vertimo  bigsmile.gif
Man kazkaip soko nebuvo,nes juk buvo kalba apie tai,nors is tiesu atrode gerietis  g.gif

Man sokas buvo ne tik del to, kad jis, bet KAIP viskas vyko doh.gif Bet ir kad jis taip pat. Zinau, kad itarinejom ir ji, bet labai nenorejau tuo tiketi. Dabar nebegaliu i ji ziureti, tosk nesveikas jis man atrodo, blogiau uz dede mesininka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 19, 07:53)
Na man buvo del jo abemoniu, bet ziauriai nenorejau, kad jis butu zudikas. Man sokas, kad jis taip saltakraujiskai nupyskino Sibel schmoll.gif Pagalvojus, tai buvo aisku, kad cia kazkas ne durnas veike. Ikalcius sunaikino, trobele sudegino. Man tiek zmonos, tiek mamos, tiek Omero gaila. Nzn, kaip jie susitaikys, bet faktas, kad tik kito sezono gale suzinos.Siandien prasukau serija ir viskas i broli normaliai negaliu ziuret, iskart keistas atrodo bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ta pati beveik parasem biggrin.gif
Atsakyti
Tai ka, zudikas brolis Huseinas blink.gif Kodel jis ta padare? ar nera aisku, tik paaiskejo kad jis?

Gaila tada Omero. Galvojau kad kazkas is seimos, tik nemniau kad is Omero seimos bus nagus prikises...
Atsakyti