Mockava sake puls musu skaityt tik is lektuvo islipus, o mes cia pavarem kaip vezikes Bet tai kad dar dabar rankos dreba
Papildyta:
Isijungiau is naujo serija, galvoju lemura paziuresiu, nes ne viska maciau, tai Husiukas is karto islindo. Nu negaliu ziuret i ji Bet aktoriui tai pagarba! Kaip gerai vaidina, eina sau. Toks "bezobydnas" gerietis atrode, prie zaizdos dek. O ten O kaip akys sublizgejo, kai tuos deimantus isvyniojo. Baisu....
QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 23:37)
Mockava sake puls musu skaityt tik is lektuvo islipus, o mes cia pavarem kaip vezikes Bet tai kad dar dabar rankos dreba
Papildyta:
Isijungiau is naujo serija, galvoju lemura paziuresiu, nes ne viska maciau, tai Husiukas is karto islindo. Nu negaliu ziuret i ji Bet aktoriui tai pagarba! Kaip gerai vaidina, eina sau. Toks "bezobydnas" gerietis atrode, prie zaizdos dek. O ten O kaip akys sublizgejo, kai tuos deimantus isvyniojo. Baisu....
Papildyta:
As jau biski aprimau persiprasau uz zodyna, na, bet sakes!!!!!!!Aktorius tai superinis. Kai ji tam nameli rode, as jo net issigandau. Nezinociau, kad cia tas brolelis"gerietis", pamanyciau, kad tikru tikriausias samdomas kileris!Ziauriai gerai suvaidinta. Anksciau rasiau, kad jis man pirmoj serijoj kazkodel keistas pasirode, bet paskui na jau toks fainuolis, taip broli mylejo As ryt turbut tik lemura paziuresiu, nes i broli baisu ziuret
Papildyta:
QUOTE(piktuze @ 2014 06 18, 23:57)
O kur galima dabar 13 serija perziuret? Aciu
Nzn, gal youtube bus ikelta
Ne nu rimtai vamzdiec...einu bandyt uzmigt, tikiuos Xiusiuko nesapnuosiu..Ai pamirsau pasakyt, kad scenartistems, rezisieriui, aktoriams pagarba! Tikrai sokiravo!Gera serija paskutine surezge!Nu saunuoliai visa komanda! Tikiuos antras sezonas nenuvils...Labos, kam pavyks uzmigt! Milagra tau geru mini atostogu! Nzn ka reiks imtis naujo ziuret
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 19, 00:12)
Ne nu rimtai vamzdiec...einu bandyt uzmigt, tikiuos Xiusiuko nesapnuosiu..Ai pamirsau pasakyt, kad scenartistems, rezisieriui, aktoriams pagarba! Tikrai sokiravo!Gera serija paskutine surezge!Nu saunuoliai visa komanda! Tikiuos antras sezonas nenuvils...Labos, kam pavyks uzmigt! Milagra tau geru mini atostogu! Nzn ka reiks imtis naujo ziuret
Aciu Einu ir as bandyt
Nu ką, sugadino man Hiusikas atostogas be miego likau
QUOTE(Milagra @ 2014 06 19, 03:45)
Nu ką, sugadino man Hiusikas atostogas be miego likau
man irgi sunki naktele buvo nu juokas ima, del serialo toki stresa apturet
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 19, 07:15)
man irgi sunki naktele buvo nu juokas ima, del serialo toki stresa apturet
As kadangi buvau po vyno,tai miegojau gerai
Dabar lauksiu vertimo
Man kazkaip soko nebuvo,nes juk buvo kalba apie tai,nors is tiesu atrode gerietis
QUOTE(lauravala @ 2014 06 19, 07:31)
Dabar lauksiu vertimo
Man kazkaip soko nebuvo,nes juk buvo kalba apie tai,nors is tiesu atrode gerietis
Dabar lauksiu vertimo
Na man buvo del jo abemoniu, bet ziauriai nenorejau, kad jis butu zudikas. Man sokas, kad jis taip saltakraujiskai nupyskino Sibel Pagalvojus, tai buvo aisku, kad cia kazkas ne durnas veike. Ikalcius sunaikino, trobele sudegino. Man tiek zmonos, tiek mamos, tiek Omero gaila. Nzn, kaip jie susitaikys, bet faktas, kad tik kito sezono gale suzinos.Siandien prasukau serija ir viskas i broli normaliai negaliu ziuret, iskart keistas atrodo
QUOTE(lauravala @ 2014 06 19, 07:31)
Dabar lauksiu vertimo
Dabar lauksiu vertimo
Man sokas buvo ne tik del to, kad jis, bet KAIP viskas vyko Bet ir kad jis taip pat. Zinau, kad itarinejom ir ji, bet labai nenorejau tuo tiketi. Dabar nebegaliu i ji ziureti, tosk nesveikas jis man atrodo, blogiau uz dede mesininka
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 19, 07:53)
Na man buvo del jo abemoniu, bet ziauriai nenorejau, kad jis butu zudikas. Man sokas, kad jis taip saltakraujiskai nupyskino Sibel Pagalvojus, tai buvo aisku, kad cia kazkas ne durnas veike. Ikalcius sunaikino, trobele sudegino. Man tiek zmonos, tiek mamos, tiek Omero gaila. Nzn, kaip jie susitaikys, bet faktas, kad tik kito sezono gale suzinos.Siandien prasukau serija ir viskas i broli normaliai negaliu ziuret, iskart keistas atrodo
ta pati beveik parasem
Tai ka, zudikas brolis Huseinas Kodel jis ta padare? ar nera aisku, tik paaiskejo kad jis?
Gaila tada Omero. Galvojau kad kazkas is seimos, tik nemniau kad is Omero seimos bus nagus prikises...
Gaila tada Omero. Galvojau kad kazkas is seimos, tik nemniau kad is Omero seimos bus nagus prikises...