Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 22:01)
Oho, tai kur cia Omero susilaikymas iki vestuviu? laugh.gif Pavare komisaras biggrin.gif

lotuliukas.gif ryskiai Sibel ne jo moteris buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
blyn jauciu bratanas bus susijes su zmogzudyste g.gif
Papildyta:
mesininkas suprato, kad Metinas su Niuliufer
Atsakyti
Va cia tai ***** swoon.gif

Jis tai del brolio padare?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 18 birželio 2014 - 22:27
QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 22:26)
Va cia tai ***** swoon.gif

Jis tai del brolio padare?????

nu nx
Atsakyti
lotuliukas.gif ir as sokiruota.......... unsure.gif
Atsakyti
sokas man!!!!!!sakiau, kad jis neaiskus!!!!gaila Omero ziauriaaaaaaaaaaaaai jam bus *****
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 18, 23:30)
sokas man!!!!!!sakiau, kad jis neaiskus!!!!gaila Omero ziauriaaaaaaaaaaaaai jam bus *****

Na dabar ziuresim,del ko g.gif
Atsakyti
Kad jau vsio, pasibaige. Rudeni ziuresim kas ir del ko. Ten deimantai jauciu pas paukstukus.
Jis tikrai neaiskus, bet as atmeciau ta minti, tiesiog nenorejau tuo tiketi. Man sokas blink.gif doh.gif Visi miegai isgaravo, nors knapsejau jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 18 birželio 2014 - 22:34
tai kaip suprantu jis zinojo apie almazus. Gal su tuo Ali kartu dirbo. Reiks vertimo. Bet kaip baisiai jis atrode, kaip maniakas. Toks saltakraujis!!!!!!O tokiu gerieciu vaidina. Nu sakes negaliu dar patiket, net rankos dreba!!!!!!!Omerui bus smugis zemiau juostos!!!!!Dabr apie Elif suzinojo, o dar brolelis. Blyn visos Omero seimynos gaila!!!!!
Papildyta:
aga lizde bus deimantai, bet po reklamos dar turetu sekunde parodyt, nes nebuvo parasyta, kad serijos pabaiga.
Atsakyti
Kapiec, man irgi sirdis net stojo. Tikrai labai ziauriai viskas. Eina sau... As irgi manau, kad Ali jam pavede nudet Achmeta gal, jis nesitikejo, kad Sibel ten bus. Nu zodziu, turim visa vasara apmastymams lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai jauciu tikrai siandien neuzmigsiu lotuliukas.gif nu ziauru
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 23:35)
Kapiec, man irgi sirdis net stojo. Tikrai labai ziauriai viskas. Eina sau... As irgi manau, kad Ali jam pavede nudet Achmeta gal, jis nesitikejo, kad Sibel ten bus. Nu zodziu, turim visa vasara apmastymams  lotuliukas.gif

Ali tai ,shefas?
Atsakyti
Nu labai norejau, kad ne jis butu doh.gif verysad.gif Tiek daug itarimu buvo, bet tiesiog norejau tiketi, kad ne jis doh.gif doh.gif doh.gif Sakes...

Aha, sefas Ali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 18 birželio 2014 - 22:38