Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 18, 19:56)
Jis mano irgi krasavicas is Kuzejaus:) Burakas wub.gif Jis man net uz Kuze buvo grazesnis blush2.gif

Man ten visi beveik vyrai grazus buvo biggrin.gif Gal tik Svirduli isskyrus biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 06 18, 19:58)
Nu maciau,is pradziu apsidziaugiau del to kito  lotuliukas.gif
Bet gal visai neblogas tas filmas butu,nespejau pavadinimo pagaut  g.gif

Bugünün Saraylisi
Ir burundukas Adnanas ten vaidina biggrin.gif
Atsakyti
Nu ta muzika,net siurpuliukai eina...............
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 18, 20:54)

Simbuli ir tu i online kompanija?? biggrin.gif

Ne, as dar tik 10 susiruosiau ziuret ir atejau paziuret gal jau kas aisku biggrin.gif

sakykit ten Turkijoj yra kokiu dar saldumynu be lakumo (taip atrodo vadinas), siandien nuejau i rytietiska parde, sakau kokios baklavos gal rasiu, kur tau vien lakumas kokiu tik nori skoniu, tai pasiemiau tos raudonos arbatos, kur jie cia vis geria ir galvojau pirkti nepirkti tuos stiklinius puodelius is kuriu jie irgi geria, bet kad bais maziukai jie, gal koks 100 ml, tai man tokius minimum kokius 3 reiktu igert, kad atsigerciau biggrin.gif
Atsakyti
Jauciu viskas Pinar kitam sezone nebebus schmoll.gif nupyskins siandien mesininkas ja unsure.gif
Atsakyti
Nu, panos, kas vyksta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 18, 21:39)
Jauciu viskas Pinar kitam sezone nebebus schmoll.gif nupyskins siandien mesininkas ja unsure.gif

Tai turejau tokia nuojauta, kad susers ja zuvytems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 21:39)
Nu, panos, kas vyksta?  bigsmile.gif

Kad as ka nors suprasciau lotuliukas.gif ......

Bet Pinar tai ne kas tikrai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 21:01)
Man ten visi beveik vyrai grazus buvo biggrin.gif Gal tik Svirduli isskyrus biggrin.gif

Primink,kas tas Svirdulys?
Atsakyti
Mesininkas suzinojo apie Pinar ir Taner, dabar ja nusiveze i jahta, ten su pistoletu grasina ir sako: zinai kodel as taip myliu gyvunus? nes jie nemeluoja/ Zodziu jauciu jai chana verysad.gif Elif del suprantamu priezasciu supykus ant Omero, jam pasake, kad neapgaudinek nei manes nei saves, mes net draugais negalim but smile.gif Tas nervuojasi, sako, kad ji Leventas nervina smile.gif Bahar dziaugiasi smile.gif Arda Omerui pasake, jei tu su Elif negali but, tai palik ja ramybe. Xuseinas dziaugiasi, kad tipo jau zudikas aiskus - Taneras. Asli padare aborta, bet ji dar nezino to. Zodziu kolkas nieko gero biggrin.gif
Papildyta:
man Kuzejuj nei svirdulys nei Barisas nebuvo grazus smile.gif Bet Barisas kaip aktorius labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 18, 20:49)
Kad as ka nors suprasciau  lotuliukas.gif ......

Bet Pinar tai ne kas tikrai  unsure.gif
Papildyta:

Primink,kas tas Svirdulys?

Tas, kur cia Merta vaidina biggrin.gif Dzemre bosas.

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 18, 20:49)
Tas nervuojasi, sako, kad ji Leventas nervina smile.gif

Aciu 4u.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 18, 21:52)
Tas, kur cia Merta vaidina biggrin.gif Dzemre bosas.

doh.gif tiksliai...
Papildyta:
[quote=Raimusiuxxx,2014 06 18, 21:51]Mesininkas suzinojo apie Pinar ir Taner

Suzinojo,kad jie pora,ar tiesiog ,kad ji jam padejo?Nes ji tada kvaila,kad nebego nuo jo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 18 birželio 2014 - 20:57
[quote=lauravala,2014 06 18, 20:56]
doh.gif tiksliai...
Papildyta:
[quote=Raimusiuxxx,2014 06 18, 21:51]Mesininkas suzinojo apie Pinar ir Taner

Suzinojo,kad jie pora,ar tiesiog ,kad ji jam padejo?Nes ji tada kvaila,kad nebego nuo jo g.gif
[/quote]
Jauciu kad suprato, bet gal dar issisuks biggrin.gif
Atsakyti
Arda sako ko vaikstai kaip laikrodis? laugh.gif
Atsakyti