Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk

QUOTE(Milagra @ 2014 06 16, 09:23)
Na tiesiog juokingai nuskambejo labai biggrin.gif
Arabai sako, kad siandien pasirodys traileris, nes visada pirmadieniais pasirodo.

O as bandau prisimint ka norejau pasakyt perziurejus su vertimu, bet taip uzkrito viskas biggrin.gif Reiks is naujo ziuret laugh.gif Aaaa, nu ziauriai uzkliuvo to uzmiescio klubo reklama.
Ai, ir dar prisiminiau biggrin.gif Elif i subine sulindusi sijona laugh.gif Ziauriai atrode biggrin.gif

Ir dar lnorejau pasakyt, kad man kuo toliau, tuo baisiau atrodo Bahar, nu taip tragiskai nupiesta ir aprengta. Jos aprangos stilius grynai business slut, kosmaras kazkoks. Nors aktore kaip ir nieko visai.

Ir dar saket, kad visas Elif erzina, tai manes ji neerzina visai. Labiausiai mane erzina daktarelis su savo zoologijos paskaitom ir Bahar.

Labai prajuokino dar rusiu speliones kas zudikas, kai isejo uzuominos, kad tai bus labai netiketa visiems. Tai kazkuri pasake, kad greiciausiai tai Omero mama laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tai, kad dazniausiai sekmadieni antras pasirodydavo

As isvis pirma karta matau tiek reklamos, mane tai tas telefonu istisas priartinimas erzina biggrin.gif Seniai jau aisku, kad su Samsungais ten visi.

As jau kai online ziurejau ta bairi su sijonu pastebejau smile.gif
Man pati aktore tai patinka, tokia " kalaite" (nzn kaip cia graziau issireikst:))

Mane labiausiai erzina Sibel motina, bei Sibel seseri ta aktore kur vaidina man nelabai patinka, tas jos toks balselis zyziantis doh.gif

Jei ji butu zudike, tada nesuprasciau scenarisciu bairio biggrin.gif

Atsakyti
As ir skaiciau kad sioje paskutineje serijoje turi paaisketi kas zudikas. Tik idomu ar jis paaiskes visiems ar paaiskes tik ziurovams g.gif Jei paaiskes tik ziurovams, tai tada aisku ka galima bus matyt 2 sezone, o jei paaiskes visiems tai neisivaizduoju apie ka bus 2 sezonas? Love story butu banalu, nebent dar kakzokiu tai siuzeto vingiu per vasara prigalvotu unsure.gif Na gal dar ir daugiau ko yra nepaaiskeje, nedasivijau jusu, bet kol bus isversta 13 tai manau drasiai dasivysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 16, 09:41)
As isvis pirma karta matau tiek reklamos, mane tai tas telefonu istisas priartinimas erzina biggrin.gif Seniai jau aisku, kad su Samsungais ten visi.

As jau kai online ziurejau ta bairi su  sijonu pastebejau smile.gif
Man pati aktore tai patinka, tokia " kalaite" (nzn kaip cia graziau issireikst:))

Mane labiausiai erzina Sibel motina, bei Sibel seseri ta aktore kur vaidina man nelabai patinka, tas jos toks balselis zyziantis doh.gif

Jei ji butu zudike, tada nesuprasciau scenarisciu bairio biggrin.gif

Telefonai tai telefonai, priartina ir tiek, o ten tai ziauriai buvo. Grynai pristatymas ilgiausias - kad cia yra tas ir tas, atsidaro tada ir tada etc.

As online beveik nemaciau sitos serijos. Nu bet vaizdelis tai doh.gif Kazkaip vis ta Tuba pajuokai isstato, tai su sokiu, tai su sijonu i subine sulindusiu.

Jas mazai rodo, tai nelabai ir uzkliuva man, nors siaip tai bjauri bobele, aisku.
Atsakyti
Sveikutes,

perziurejau pirma serija, labai patiko. Bet dar ir Fatmagul uzkabino, kaip reik spet cool.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=sgHI7gKM4os
13 serijos antras anonsas.
Nesupratau kieno ten balsas pabaigoj skamba g.gif Su sautuvu pire masinos tai moteriska ranka man pasirode. Nesupratau Bahar irgi susijus su pinigu plovimu? g.gif O gal Bahar buvo tevo meiluze? nzn kazkodel taip pamaniau. Pradejau galvot, kad Bahar gal zudike. Einu rusiu paskaityt ka jos ten prisifantazavo biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka ruses? Nes arabai tai tyli. Paprastai trailerius jau isverstus jie patalpina, o dabar nifiga mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 16, 18:27)
Nu ka ruses? Nes arabai tai tyli. Paprastai trailerius jau isverstus jie patalpina, o dabar nifiga mad.gif

Tai jos irgi sako, kad ranka moteriska ir ji arba Bahar arba Zerin. Mesininkas turbut issiaiskino apie zmonos meiluzi ir rekia. Niuliufer Metinui apie diska pasako. Gale skamba Ardos balsas. Zodziu, kolkas, nieko gero jos ten neismaste? smile.gif
Papildyta:
Anonso vertimas:

Элиф: Есть кое-что, что я скрываю от Омера.
Омер: Что ты хочешь сказать?
Нилюфер: Я посмотрела диск. Тот диск, где мы с тобой вместе.
Таййар: Найдите мне Пынар! Быстро! (kitur isversta kad saukia: Kur mano pinigai?smile.gif))))))))
Танер: Омер, я невиновен! Пожалуйста, помоги мне! Омер, я невиновен!
Аслы: Лгунья!! Убийца!!
Арда: Жизнь ни ушедшего не вернет, ни время вспять повернет. Либо ты проживешь свою жизнь во время, либо будешь плакать, что не прожил это.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 16, 18:47)
Tai jos irgi sako, kad ranka moteriska ir ji arba Bahar arba Zerin. Mesininkas turbut issiaiskino apie zmonos meiluzi ir rekia. Niuliufer Metinui apie diska pasako. Gale skamba Ardos balsas. Zodziu, kolkas, nieko gero jos ten neismaste? smile.gif
Papildyta:
Anonso vertimas:

Элиф: Есть кое-что, что я скрываю от Омера.
Омер: Что ты хочешь сказать?
Нилюфер: Я посмотрела диск. Тот диск, где мы с тобой вместе.
Таййар: Найдите мне Пынар! Быстро! (kitur isversta kad saukia: Kur mano pinigai?smile.gif))))))))
Танер: Омер, я невиновен! Пожалуйста, помоги мне! Омер, я невиновен!
Аслы: Лгунья!! Убийца!!
Арда: Жизнь ни ушедшего не вернет, ни время вспять повернет. Либо ты проживешь свою жизнь во время, либо будешь плакать, что не прожил это.

Turbut neaiskiai rekia - Pinar ar Para smile.gif
Atsakyti
Arabai isverte - suraskit ja. Reiskia vis tiktai kalba eina apie Pinar. Matyt ji islindo Tanero gelbeti, kad suseke ja mesininkas.
Atsakyti
Turbut Pinar likimas - akvariume dienas uzbaigt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 16, 21:18)
Turbut Pinar likimas - akvariume dienas uzbaigt g.gif

Panasu i tai g.gif
Atsakyti
Paziurejau 12 serija su igarsinimu. Gale nesupratau ar Elif pati pakeite paskaminus staliuka? ar Bahar bus pasidarbavus? g.gif Beje Elif tas jos sijonas izymusis, tai net keliose vietose i "minkstaja" lindo biggrin.gif Del Omer brolio irgi nesuprantu, tai jis eme ta kredita ar neeme? g.gif Asli tai ziauriai gaila jau net toj serijoj, tai zn kaip bus 13. schmoll.gif Beje, patiko Niuliufer suknele ta ilga blush2.gif
Atsakyti