Susipažinkime
Aš super komisaras
O aš super moteris
Kartu mums gera
Saunuole, pasistengei
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 12, 15:51)
Yra anosas jau http://m.youtube.com...h?v=k515Vuj6rPE
Viskas bus gerai jau vel laukiu serijos
Koks Omeras mazas pries Leventa atrodo
Viskas bus gerai jau vel laukiu serijos
Koks Omeras mazas pries Leventa atrodo
Nugi taigi betgi o bet taciau ar nesakiau, kad Levant Bejus bus tas, kas pagreitins Omero minciu eiga
Ech, faina serija nusimato Kaip cia islaukt reikes O tas Levant tai toks visai nieko, ka?
QUOTE(Milagra @ 2014 06 12, 20:40)
Nugi taigi betgi o bet taciau ar nesakiau, kad Levant Bejus bus tas, kas pagreitins Omero minciu eiga
Ech, faina serija nusimato Kaip cia islaukt reikes O tas Levant tai toks visai nieko, ka?
As iskart i Leventa buvau aki uzmetus Kazkur jo be maikes nuotraukas maciau, toks pasportaves berniukas saldainiukas Aisku as savo kuoduotojo Omerciko tai neisduosiu Iki treciadienio islaukt tai islauksim, bet kaip iki rugsejo bus nzn
Merginos apsieisim be geltoninimu ar kaip? Ir jei atsiras nauji anonsai, juos cia imetinet?
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 06 12, 20:54)
As iskart i Leventa buvau aki uzmetus Kazkur jo be maikes nuotraukas maciau, toks pasportaves berniukas saldainiukas Aisku as savo kuoduotojo Omerciko tai neisduosiu Iki treciadienio islaukt tai islauksim, bet kaip iki rugsejo bus nzn
Merginos apsieisim be geltoninimu ar kaip? Ir jei atsiras nauji anonsai, juos cia imetinet?
Oi, kadangi cia musu ziurinciu vos kelios, tai, manau, apseisim be geltoninimu tikrai. Bent jau del manes ju nereikia Ir nesam viska, ka randam gero
Vaje, kokius fainus namukus KPA atrado! Šaunuolė Milagra, gražiai čia juos supažindinai!
Aš kadangi atsilikusi, nežiūriu tiesiogiai, o laukiu vertimų, geriausia įgarsinimo :-), tai labai džiaugiuosi, kad jūsų diskusijas galiu pasiskaityti ir maždaug įvykių eigą sužinoti, tik prašau, nors nesugalvokit geltonint!!! Ir dalinkitės viskuo, ką atrandat!!!
Aš kadangi atsilikusi, nežiūriu tiesiogiai, o laukiu vertimų, geriausia įgarsinimo :-), tai labai džiaugiuosi, kad jūsų diskusijas galiu pasiskaityti ir maždaug įvykių eigą sužinoti, tik prašau, nors nesugalvokit geltonint!!! Ir dalinkitės viskuo, ką atrandat!!!
QUOTE(Milagra @ 2014 06 12, 21:40)
O tas Levant tai toks visai nieko, ka?
Simpatiskas vyras....bet man jis toks nevyriskas atrodo
Labas rytas. Siunciuos sita seriala rusu kalba po viena serija. Kai visas serijas turesiu pirmo sezono, tada pradesiu ziuret. O siaip tai vis pasiskaitau apie seriala, ka jus parasot. Bet kaip bus ilgu laukt antro sezono...
QUOTE(lauravala @ 2014 06 13, 06:54)
Aha, tas tiesa. Siaip labai didele itaka daro vaidmuo, toks berniukas - zaisliukas, pastumdelis. Bet, itariu, kad cia dar visko gali buti. Net neabejoju, kad jis isimyles Elif. Argi galima neisimyleti tobulos moteries?
Bet iki siol man jis net ir nesimpatiskas atrode, ne tik kad nevyriskas. Pirma karta uzkliuvo uz akiu, kai i nuovada pas Elif atejo. Na, ir dabar anonse. Ugis toks teisingas Omerui nereikia bendru scenu su juo, nes ne toks jau ir super pasidaro
QUOTE(lauravala @ 2014 06 13, 06:54)
As kai nemegstu tokiu tipiniu vyru - mulu, grubijanku, tai man jis nieko. Man Ezelis butu simpatiskas, bet man jo trukumas, butent - per didelis vyriskumas As megstu, kai vyruose buna kazkokio vaikiskumo
QUOTE(Milagra @ 2014 06 13, 07:57)
Omerui nereikia bendru scenu su juo, nes ne toks jau ir super pasidaro
Kas tiesa, tas ne melas...Kazkaip nepratus as ziuret i Engina, kai jis i kazka is apacios ziuri Man KPA jis per daug nusikudines. Kazkaip Bulute ir Fatmagulej jo tokie platus peciai O sitam seriale visus tokius ilgsius surinko, tai jis kazkaip biski pranyskta tarp ju Bet pliusas, kadangi visi aktoriai cia auksti tai ir duru staktos ir lovos atitinkamos Nereikia nei lankstytis, nei lovoj susirietus gulet
Raimusiuxxx, sita foto matei?
O jis, pasirodo, Best model of the world buvo, kaip ir Kivanc. Kunas jo grazus, bet man galvos kitos noretusi
O jis, pasirodo, Best model of the world buvo, kaip ir Kivanc. Kunas jo grazus, bet man galvos kitos noretusi