QUOTE(cibulis @ 2014 10 26, 17:04)
Mano supratimu architekto siūlomi variantai geresni nei jūs nupiešetė. Bet ir architekto variantas man nepatinka. Vis tiek yra lipimas ant svetainės sofkės, o ta papildoma sienelė prie WC - ne į tvorą, nei į mėtą. O antro aukšto nekeisite? Štai
čia panašus į jūsų namą projektas, bet mano galva šiek tiek geriau sudėliotas.
As nesugalvoju kaip gudriau padaryti su iejimu, man tas koridorius gan padoriai atrodo, o ir erdves jam salyginai nemazai atiduodama..
Ta sienele ir man nei sis nei tas, gal geriau negu visai be jos, bet vis tiek nelabai.
Antra auksta butinai keisime, bet noriu nuo pirmo pradeti delioti, kad issigrynint.
Jusu parodytas netinka jau vien del to, kad garazas ne toje puseje, taip pat nera iejimo is garazo tiesiai i nama (tambura), o vaikscioti per lauka mano supratimu, yra absoliuti nesamone.
Dar kilo mintis - o jei laiptus daryti visiskai tiesius, ar zenkliai daugiau ploto susinaudoja?
Einu dar varianto piesti, gal bus labiau vykes.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2014 10 26, 17:37)
Kaip supratau, jus mano variantui piesete, taciau svetaine lieka tamsiausioje ir salciausioje puseje, kas jau labai netinka, wc super mazas, reikia didesnio ir su dusine. Tamburas musu supratimu yra butinas.
Papildyta:
Sugalvojau dar viena:
1. darbo kambarys
2. WC
3. raudonos ribos kiek su virtuve ribojasi siena - sandeliukas minimalaus dydzio, melyna spalva pagal architekto sienele pratesti ir padidinti sandeliuka, taip gaunasi uzdaresnis koridorius ir wc tikrai neturetu badyti akiu