Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 13 dalis

QUOTE(Extraordinary @ 2014 10 22, 15:49)
Nesupratau cia jums gerai ar blogai  4u.gif

Man tai vienodai...biggrin.gif Prie ko čia aš... Ne aš namą projektuojuos. O Jums turėtų būti gerai ax.gif .
QUOTE(Extraordinary @ 2014 10 22, 15:49)
Nesudelioti taskai, bent pries tai deliojosi, kad kriaukle iseina priesais langa, kaip jus siulete, taciau as taip nenoriu, reiskia reikia keisti langus, tada delioti. Saloje nebus irengimu.
Atsakau del pertvaros - sutikim, kad atvira ar uzdara virtuve yra skonio reikalas. Man atvira virtuve savo namuose labai nepatinka (sveciuose neturiu nieko pries), taciau deti sienos aklinai nenoriu, todel radau toki sprendima.
cia kaip pvz
http://www.pinterest...33650102120965/
www.pinterest.com/pin/149533650102120970/
http://www.pinterest...33650102120980/
Tai nebutinai turi buti stiklas.

Pavyzdžiai gražūs. Tada nesupratau, Jūsų ankstesnio pasakymo, kad reikalui esant pertvara būtų užtraukiama. Galvojau, kad patinka būti bendroj erdvėj, o tik kartais yra poreikis užsitverti. O pagal šituos pavyzdžius tai išvis turėtų būti stacionari pertvara. Kam daryti galimybę atverti virtuvę, jeigu Jums taip labai nepatinka virtuvė su svetaine 2in1 g.gif .

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 22, 16:11)
Man tai vienodai...biggrin.gif Prie ko čia aš...  Ne aš namą projektuojuos. O Jums turėtų būti gerai ax.gif .

Pavyzdžiai gražūs. Tada nesupratau, Jūsų ankstesnio pasakymo, kad reikalui esant pertvara būtų užtraukiama. Galvojau, kad patinka būti bendroj erdvėj, o tik kartais yra poreikis užsitverti. O pagal šituos pavyzdžius tai išvis turėtų būti stacionari pertvara. Kam daryti galimybę atverti virtuvę, jeigu Jums taip labai nepatinka virtuvė su svetaine 2in1 g.gif .

Tai jus cia kaip priekaista issakete, arba kazka kito norejote pasakyti.

Pertvara juk turi kazkur suvaziuoti, tai arba sienos kampe/kampuose arba is vidurio issidalyti, kazkur turi buti stacionari vieta.

Man patinka gaminant valgyti matyti seima ir pvz dalyvauti pokalby, o ne dingti kazkur, patinka matyti vaika, ka veikia. Bet labai nepatinka pagaminus valgyti, vakarieniauti tarp kruvos bliudu ir pan buitiniu reikalu. Nepatinka, kad atejus sveciams, esi ipareigotas virtuve butinai is karto ir susitvarkyti, jei tarkime ruosei valgi, todel patiktu atsitverti pertvara, uzdengti ta visa buiti ir buti su sveciais, o ne plauti puoda, kuris akis bado. Bet cia asmeniniai dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2014 10 22, 16:10)
Tai viskas tvarkoje, juk suprantam kad skoniai ir norai skirtingi, bet tik besidalindami patirtimi galim isgryninti iki geriausio varianto.

Musu nei sienos, niekas nestovi, pradejome issiimineti leidimus.

Mintis buvo, kad tambure nusirengiam, paliekam viska ir holo kaip nenaudingos erdves nedarome. Na bet vat papuolam i svetaine, galvosiu gal laiptus kazkaip keisti.

Laiptu/laiptines norim tokios, nezinau ar apie ta pati mes kalbame http://www.pinterest...88740662801746/

http://domo.plius.lt...laiptai-namuose

http://www.stepmaste...#33;prettyPhoto[pgal_571]/1/

Cia bet kuriuos pavyzdzius paemiau, norejau pasakyti, kad jei Jusu laiptai nebutu isprausti tarp dvieju sienu, patalpos issidestytu kitaip. Be to man laiptai puosia interjera smile.gif , kam juos slepti.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 22, 16:26)
Cia bet kuriuos pavyzdzius paemiau, norejau pasakyti, kad jei Jusu laiptai nebutu isprausti tarp dvieju sienu, patalpos issidestytu kitaip. Be to man laiptai puosia interjera  smile.gif , kam juos slepti.

Jus teisi, grisiu keliu dienu begyje su nauju planu thumbup.gif
Atsakyti
mes aplankeme nemazai pastatytu namu ir kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad musu planas musu poreikius atitiks puikiai, ir tie kvadratai jau nebebaugina biggrin.gif kiek lankemes namuose, kuriu bndras plotas 200, tai mes abu su vyru sutartinai sakom, kad mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 10 23, 13:19)
mes aplankeme nemazai pastatytu namu ir kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad musu planas musu poreikius atitiks puikiai, ir tie kvadratai jau nebebaugina biggrin.gif kiek lankemes namuose, kuriu bndras plotas 200, tai mes abu su vyru sutartinai sakom, kad mazai biggrin.gif

bus nemažai kai reikės pastaty ir už viską mokėti, o vėliau tvarkyti, šildyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2014 10 23, 15:20)
bus nemažai kai reikės pastaty ir už viską mokėti, o vėliau tvarkyti, šildyti smile.gif

Nebutinai smile.gif Yra gi zmoniu kurie gali moketi, kuriems nesvarbi saskaita uz sildyma ir turi namu tvarkytoja 4u.gif
Atsakyti
ui, mes galvojam ir api kura, ir apie tvarkyma , nelyja pinigais tikrai biggrin.gif todel ir apie sildyma svarstem, o kas liecia tvarka- tai namu tvarkytoju nereikes tikrai biggrin.gif sildymas bus sutvarkytas taip, kad vaikams nesant namuose , studijuojant, - prisuksime antro auksto sildyma iki tokios temperaturos, kad nekenktu ir tiek, sildysim tik apacia, didelis namas, nebutinai super brangus, gal tie, kurie turi sodininkus, namu tvarkyutojus, baseinu priziuretojus - pasakytu kitaip
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 10 23, 19:22)
ui, mes galvojam ir api kura, ir apie tvarkyma , nelyja pinigais tikrai biggrin.gif todel ir apie sildyma svarstem, o kas liecia tvarka- tai namu tvarkytoju nereikes tikrai biggrin.gif sildymas bus sutvarkytas taip, kad vaikams nesant namuose , studijuojant, - prisuksime antro auksto sildyma iki tokios temperaturos, kad nekenktu ir tiek, sildysim tik apacia, didelis namas, nebutinai super brangus, gal tie, kurie turi sodininkus, namu tvarkyutojus, baseinu priziuretojus  - pasakytu kitaip

o jus statykites is sip skydu tai galesite visai antro auksto nesildyti ir nieko ten neatsitiks irgi variantas neblogas sia prasme
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 10 23, 19:22)
ui, mes galvojam ir api kura, ir apie tvarkyma , nelyja pinigais tikrai biggrin.gif todel ir apie sildyma svarstem, o kas liecia tvarka- tai namu tvarkytoju nereikes tikrai biggrin.gif sildymas bus sutvarkytas taip, kad vaikams nesant namuose , studijuojant, - prisuksime antro auksto sildyma iki tokios temperaturos, kad nekenktu ir tiek, sildysim tik apacia, didelis namas, nebutinai super brangus, gal tie, kurie turi sodininkus, namu tvarkyutojus, baseinu priziuretojus  - pasakytu kitaip

As manau, pagalvokite tikrai atsakingai, nes kai pradesit statyti tada jau bus per velu mazinti kvadraturas, nes kiekvienas kvadratas pastatymo ir irengimo - dideli pinigai, plius jo prieziura ir sildymo islaidos 4u.gif
Musu 4 asmenu seimai (gal ateityje 5 ) 160 kvadratu namo per akis, patogumas name ne nuo kvadraturos priklauso, o nuo protingo isplanavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 10 24, 09:06)
patogumas name ne nuo kvadraturos priklauso, o nuo protingo isplanavimo 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolis08 @ 2014 10 23, 21:57)
o jus statykites is sip skydu tai galesite visai antro auksto nesildyti ir nieko ten neatsitiks irgi variantas neblogas sia prasme

ar tik nekvepia čia užslėpta reklama?

manau tada gaunasi ne gyvenimas o vergavimas namui....santabarbaros serialas su didžiuliais namais baigėsi smile.gif

Atsakyti