Dabar tokie mandri vidiniai spintų sprendimai, naujoviška furnitūra, kad galima labai protingai sudėlioti virtuvės spintą, kurioje tilps pusė gyvenimo. Tas mini sandėliukas bus kaip darinys, kuris sumažins virtuvę ir įrengti jį kainuos tikrai nemažai, ne pigiau nei spinta. Jam dar reikalingas vėdinimas, kad niekas ten nepūtų ir nepelytų.
Tie mandri sprendimai ir naujoviška firnitūra irgi gerą kainą turi , o protingai susidėlioti irgi nežinia ar pavyks.
Beje, kas ten turėtų pūti ir pelyti, nežinau... . Kad vėdinimas turi būti, tai sutinku, kaip ir visur.
Mano siūlomam variante virtuvė nesumažėja nė kiek, ką tik apžiūrėjau. Kaip tik padidėja įėjimas į jos erdvę.
Beje, Extraordinary, taip ir neatsakėte kur Jūsų planuojamoj virtuvėj sudėlioti karštieji taškai - plautuvė, viryklė ir šaldytuvas...
Beje, kas ten turėtų pūti ir pelyti, nežinau... . Kad vėdinimas turi būti, tai sutinku, kaip ir visur.
Mano siūlomam variante virtuvė nesumažėja nė kiek, ką tik apžiūrėjau. Kaip tik padidėja įėjimas į jos erdvę.
Beje, Extraordinary, taip ir neatsakėte kur Jūsų planuojamoj virtuvėj sudėlioti karštieji taškai - plautuvė, viryklė ir šaldytuvas...
Tas stumdomos (?) sienelės variantas pas tamstą akivaizdžiai geresnis ir funkcionalesnis sprendimas nei siena : Nors šiaip tai ir jos nedaryčiau. Visa šeima kasdien valgytų prie to normalaus stalo ir jaustųsi labiau poniškai, nei kad normalus kasdieninis stalas sau, o virtuvė sau.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 10 22, 13:35)
Dabar tokie mandri vidiniai spintų sprendimai, naujoviška furnitūra, kad galima labai protingai sudėlioti virtuvės spintą, kurioje tilps pusė gyvenimo. Tas mini sandėliukas bus kaip darinys, kuris sumažins virtuvę ir įrengti jį kainuos tikrai nemažai, ne pigiau nei spinta.
Virtuvės baldų skaičiuojant metrais kaina nuo 1000 Lt/m. Sandėliuko sienos su lentynomis gal 200 Lt/m.
Kai sužinosite, kad virtuvės baldų komplektas jums kainuos nuo 15000Lt, tai pakeisite nuomone labai greitai.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 10 22, 15:05)
Tas stumdomos (?) sienelės variantas pas tamstą akivaizdžiai geresnis ir funkcionalesnis sprendimas nei siena : Nors šiaip tai ir jos nedaryčiau. Visa šeima kasdien valgytų prie to normalaus stalo ir jaustųsi labiau poniškai, nei kad normalus kasdieninis stalas sau, o virtuvė sau.
Tai ne pagal mane, bet gal ne į mane kreipėtės ..., pagal šeiminkę čia . Aš irgi tokios nedaryčiau - nežinau, kam palikau ją... gal dėl to, kad dėl jos abejonių Extraordinary nekilo, sakė bus ir viskas .
Ir ten virtuvėje ne stalas, o sala . Nedaryčiau tos pertvaros dėl to, kad turėčiau (ir turiu ), gražią salą, kurią būtų nuodėmė slėpti . O ta pertvarą šeimininkė sakė, kad reikalui esant užsitvertų, bet koks tas reikalas neaišku. Man ji tik kliūtis einant iš virtuvės prie stalo.
Tai matau, kad sala, ir prie jos trys kėdės, tai toks pasėdėjimas penkiom minutėm variantas, čia taip pat diskutuotinas patogumas, bet dabar visaip daro. O ta siena tai tik kliuvinys, na bet čia matyt tas variantas, kai norėta normalios atskirtos virtuvės. Ta mėlynai paspalvinta sienelė, tai kaip supratau, kad stumdoma.
Tos sienos nedaryčiau dar ir todėl, kad tai realus kliuvinys einant į terasą, o į terasą "lakstyti" patogiau, kai niekas netrukdo O ir matyti ją smagiau, nei sieną. V.ž. griaukite tą sieną
Tos sienos nedaryčiau dar ir todėl, kad tai realus kliuvinys einant į terasą, o į terasą "lakstyti" patogiau, kai niekas netrukdo O ir matyti ją smagiau, nei sieną. V.ž. griaukite tą sieną
QUOTE(Extraordinary @ 2014 10 22, 13:59)
Pamastysiu del vonios, aciu.
Pirmame aukste po laiptais bus sandeliukas, ten sluota ir pan.
Tamburas tikrai didelis, jei turite ideju kaip geriau isnaudoti erdve, labai laukiu pasiulymu.
Dekoju, galvosiu kaip geriau.
Plautuve pastatete priesais langa, tai mano supratimu bus labai nepatogu, amziais teks valyti langa. Langus galima taip pat stumdyti, ka manau ir teks virtuveje daryti.
Sukeitus laiptine vietomis su wc, nelabai pasikeicia jog is wc papuoli i valgomaji/svetaine, badysiu wc kisti i darbo kambario vieta.
Del skalbyklos sutinku, jeigu nesigaus kitaip, desim papildoma garso izoliacija.
Miegamajame tv nebus, o kokio dydzio drabuzine darytumete?
Papildyta:
Pirmame aukste po laiptais bus sandeliukas, ten sluota ir pan.
Tamburas tikrai didelis, jei turite ideju kaip geriau isnaudoti erdve, labai laukiu pasiulymu.
Dekoju, galvosiu kaip geriau.
Plautuve pastatete priesais langa, tai mano supratimu bus labai nepatogu, amziais teks valyti langa. Langus galima taip pat stumdyti, ka manau ir teks virtuveje daryti.
Sukeitus laiptine vietomis su wc, nelabai pasikeicia jog is wc papuoli i valgomaji/svetaine, badysiu wc kisti i darbo kambario vieta.
Del skalbyklos sutinku, jeigu nesigaus kitaip, desim papildoma garso izoliacija.
Miegamajame tv nebus, o kokio dydzio drabuzine darytumete?
Papildyta:
Kazkaip ta sandeliuka praleidau po laiptais
Cia visi savo prisakysim, o gal Jums to net nereikia Man plautuve po langu - atsibodes variantas (nebent turit pro ta langa i ka ziureti), Skalbykla man 100 % geriau antrame aukste, nes viska ka skalbsiu, t.y. 80 % yra antrame aukste, ten ir lyginsiu Man drabuzines reikia dideles, be to ten bus Jusu ir vyro rubai, dar nezinaukaip Jus as ten ruosiuosi laikyti patalyne, pukines kaldras vasara ir t.t. Dabar turit praeinama drabuzine be duru, as pasideliociau uzdaroma ir be to kolidoriuko i vonia. Virtuveje statyciau aukstas spintas, bet ne sandeliuka, bet velgi spintos bus brangiau
As Jums siulau, paprastai ant popieriaus nusipiesti kas patinka, kokia patalpa kur norit tureti ir tada duoti architektui dar padelioti.
Jusu namas (sprendziant pagal dydi), nebus pigus, vadinasi investuosite pinigus. Todel labai pagalvokite ar noresite is tamburo uzgriuti ant sofos. Laiptu sukisimas i laiptine - super grozio nepriduos, o tikrai yra graziu laiptu. Gal svetaine susikeistu su virtuve. Tuomet ir patalpos galetu kitaip issidelioti.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 10 22, 15:20)
Tai matau, kad sala, ir prie jos trys kėdės, tai toks pasėdėjimas penkiom minutėm variantas, čia taip pat diskutuotinas patogumas, bet dabar visaip daro.
Daro daro , vat ir dabar sėdžiu atsinešus kompą prie salos ir man gerai . O kai kepu blynus ryte, vaikai sutūpę priešais laukia, aš tik šast blyną iš karto į lėkštę ir visi lapnoja patenkinti, nereikia iki stalo vaikščiot . Tuščios stovėdamos prie salos jos man gražiai užpildo erdvę . O kai turime svečių stalas išvis nereikalingas, visi salą aptūpę .
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 22, 15:29)
Gal svetaine susikeistu su virtuve. Tuomet ir patalpos galetu kitaip issidelioti.
Tada virtuvė gautųsi pietuose - ne pati geriausia orientacija jai .
Žodžiu reikia naują projektą daryti .
QUOTE(Juodai @ 2014 10 22, 15:36)
Tada virtuvė gautųsi pietuose - ne pati geriausia orientacija jai .
Žodžiu reikia naują projektą daryti .
Sutinku, bet man geriau virtuve pietuose, nei wc i svetaine Ir ta sofa ant tamburo duru.
QUOTE(Juodai @ 2014 10 22, 14:24)
tik visokie pasiūlymai čia Jums patys darosi...
Nesupratau cia jums gerai ar blogai
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 10 22, 14:35)
Dabar tokie mandri vidiniai spintų sprendimai, naujoviška furnitūra, kad galima labai protingai sudėlioti virtuvės spintą, kurioje tilps pusė gyvenimo. Tas mini sandėliukas bus kaip darinys, kuris sumažins virtuvę ir įrengti jį kainuos tikrai nemažai, ne pigiau nei spinta. Jam dar reikalingas vėdinimas, kad niekas ten nepūtų ir nepelytų.
Siandien dienai panasiai galvoju.
QUOTE(Juodai @ 2014 10 22, 14:42)
Nesudelioti taskai, bent pries tai deliojosi, kad kriaukle iseina priesais langa, kaip jus siulete, taciau as taip nenoriu, reiskia reikia keisti langus, tada delioti. Saloje nebus irengimu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 10 22, 15:05)
QUOTE(Juodai @ 2014 10 22, 15:12)
Atsakau del pertvaros - sutikim, kad atvira ar uzdara virtuve yra skonio reikalas. Man atvira virtuve savo namuose labai nepatinka (sveciuose neturiu nieko pries), taciau deti sienos aklinai nenoriu, todel radau toki sprendima.
cia kaip pvz
http://www.pinterest...33650102120965/
www.pinterest.com/pin/149533650102120970/
http://www.pinterest...33650102120980/
Tai nebutinai turi buti stiklas.
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 22, 15:29)
Cia visi savo prisakysim, o gal Jums to net nereikia Man plautuve po langu - atsibodes variantas (nebent turit pro ta langa i ka ziureti), Skalbykla man 100 % geriau antrame aukste, nes viska ka skalbsiu, t.y. 80 % yra antrame aukste, ten ir lyginsiu Man drabuzines reikia dideles, be to ten bus Jusu ir vyro rubai, dar nezinaukaip Jus as ten ruosiuosi laikyti patalyne, pukines kaldras vasara ir t.t. Dabar turit praeinama drabuzine be duru, as pasideliociau uzdaroma ir be to kolidoriuko i vonia. Virtuveje statyciau aukstas spintas, bet ne sandeliuka, bet velgi spintos bus brangiau
Jusu namas (sprendziant pagal dydi), nebus pigus, vadinasi investuosite pinigus. Todel labai pagalvokite ar noresite is tamburo uzgriuti ant sofos. Laiptu sukisimas i laiptine - super grozio nepriduos, o tikrai yra graziu laiptu. Gal svetaine susikeistu su virtuve. Tuomet ir patalpos galetu kitaip issidelioti.
Jei nereiketu, nebuciau klaususi
Kokios kvadraturos drabuzine jums priimtina?
Del drabuzines ir vonios - bandem deti i skirtingas puses - gaunasi iejimas i vonia arba drabuzine nuo tos sienos kur galvugalis, man labai nepatiko, tada perdarem taip, kad drabuzine atvira, man nekliuvo, kodel manote, kad negerai? Galima atitverti, bet liks koridoriukas, nebent turite dar ideju.
Kur jusu manymu geriausia patekti is tamburo?
Nesupratau paryskintos frazes
QUOTE(Extraordinary @ 2014 10 22, 15:49)
http://www.pinterest...33650102120965/
www.pinterest.com/pin/149533650102120970/
http://www.pinterest...33650102120980/
Tai nebutinai turi buti stiklas.
Jei nereiketu, nebuciau klaususi
Kokios kvadraturos drabuzine jums priimtina?
Del drabuzines ir vonios - bandem deti i skirtingas puses - gaunasi iejimas i vonia arba drabuzine nuo tos sienos kur galvugalis, man labai nepatiko, tada perdarem taip, kad drabuzine atvira, man nekliuvo, kodel manote, kad negerai? Galima atitverti, bet liks koridoriukas, nebent turite dar ideju.
Kur jusu manymu geriausia patekti is tamburo?
Nesupratau paryskintos frazes
Kad klausiate tai viskas gerai, tik zmones labai skirtingi, vienam tas gerai kitam tas (bet galima kazka prisitaikyti sau)
Mano drabuzine 3.5x2.50. Bet uztektu 3x2.50 Jeigu Jusu sienos dar nestovi, galima susiprojektuoti kitaip: drabuzine salia vonios.
Siaip tamburas reikalingas salciui sumazinti ir paprastai isvis nedidukas buna, o tada turi patekti i hola.
Laiptai name labai daug nulemia patalpu issidestyma, todel apsvarstykite kitokius laiptu variantus (kai laiptai tarp dvieju sienu - vadinasi laiptine).
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 22, 16:00)
Kad klausiate tai viskas gerai, tik zmones labai skirtingi, vienam tas gerai kitam tas (bet galima kazka prisitaikyti sau)
Mano drabuzine 3.5x2.50. Bet uztektu 3x2.50 Jeigu Jusu sienos dar nestovi, galima susiprojektuoti kitaip: drabuzine salia vonios.
Siaip tamburas reikalingas salciui sumazinti ir paprastai isvis nedidukas buna, o tada turi patekti i hola.
Laiptai name labai daug nulemia patalpu issidestyma, todel apsvarstykite kitokius laiptu variantus (kai laiptai tarp dvieju sienu - vadinasi laiptine).
Tai viskas tvarkoje, juk suprantam kad skoniai ir norai skirtingi, bet tik besidalindami patirtimi galim isgryninti iki geriausio varianto.
Musu nei sienos, niekas nestovi, pradejome issiimineti leidimus.
Mintis buvo, kad tambure nusirengiam, paliekam viska ir holo kaip nenaudingos erdves nedarome. Na bet vat papuolam i svetaine, galvosiu gal laiptus kazkaip keisti.
Laiptu/laiptines norim tokios, nezinau ar apie ta pati mes kalbame http://www.pinterest...88740662801746/