QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 22, 08:59)
Vienam vaikui pakanka
, jei galvojate apie antra, tai geriau iskart padidinti vonios kambari
Dar toks pastebejimas, kambariai nemazi, darbo kambarys pirmame aukste, vaiku kambariai, miegamasis, paziurekite ar jums uzteks vietos viskam susideti
Antrame aukste, tai skalbykla turite, o pirmame aukste kur kokia sluota ir pan. dalykus desite? Ar viska tempsite is antro auksto, ar laikysite sveciu wc? Jusu tamburas didelis, as pasidaryciau vietoj spintos drabuzine
Pamastysiu del vonios, aciu.
Pirmame aukste po laiptais bus sandeliukas, ten sluota ir pan.
Tamburas tikrai didelis, jei turite ideju kaip geriau isnaudoti erdve, labai laukiu pasiulymu.
QUOTE(Juodai @ 2014 10 22, 09:07)
Tik dėl drabužinių vaikų norėjau pastebėti - dabar ten parodytos spintos kampu - nemanau, kad tai labai patogu, nes pats kampas gaunas sunkiai pasiekiamas.
Dekoju, galvosiu kaip geriau.
QUOTE(copter @ 2014 10 22, 09:14)
Sveiki ,o kokia sklypo situacija?koks plotis nuo ivaziavimo puses? jei iskart ivaziavimas tai sedesite terasoje i gatve?kur gautusi kiemas jusu plane?
Kiemas gaunasi nuo ivaziavimo puses, ta prasme priesais garaza, tambura, sklypas staciakampio formos.
QUOTE(Juodai @ 2014 10 22, 09:52)
Jei palikti patalpas ten, kur jos yra, galvočiau taip sustumdyt:
http://images40.fotk...ordinary-vi.jpg
Sumažinti darbo kambarį - kam reikia jo didelio?, pasidaryti šalia virtuvės sandėliuką su lentynomis iki lubų, virtivinį taip: mėlynas kvadračiukas šaldytuvas, pilkas - plautuvė, raudonas - viryklė, svarbu, kad kelyje tarp šių objektų nebūtų kliūties, t.y salos. Iki salos palikti apie 1200mm praėjimui.
Laiptinę su WC sukeičiau vietomis.
Man asmeniškai nepatinka skalbykla antrame aukšte, šalia miegamųjų. Pati mėgstu nustatyti skalbimą nakčiai, tai nenorėčiau triukšmelio šalia.
Beje, vaikų vonia kiek padidėjo mano variante, tad statatnt vonią vietoj dušo, klozetą keliant prie sienos viršuje, visai tilptų ir dviguba praustuvė apačioj
.
Va taip:
Velgi labai noriu jusu visu nuomoniu del virtuvinio sandeliuko - turiu iproti jeigu yra sandeliukas/kambariukas neziuredama ir negalvodama tiesiog praverus duris mest bile koki slamsta, kuriuo tuo metu reikia atsikratyt, tai palaikyti virtuves sandeliuke tvarka man bus labai sunku, neprisideti sluotu, kokiu tai deziu ar dar ne i tema dalyku
Tuo remiantis galvoju kad gal yra racionaliau daryti spinteles per visa siena ir deti pvz 1 spintele padazai, 2 uogienes ir t.t. gal taip gautusi tvarkingiau ir ploto nereiketu atimineti ir darbo kambario
Plautuve pastatete priesais langa, tai mano supratimu bus labai nepatogu, amziais teks valyti langa. Langus galima taip pat stumdyti, ka manau ir teks virtuveje daryti.
Sukeitus laiptine vietomis su wc, nelabai pasikeicia jog is wc papuoli i valgomaji/svetaine, badysiu wc kisti i darbo kambario vieta.
Del skalbyklos sutinku, jeigu nesigaus kitaip, desim papildoma garso izoliacija.
Dvigubos praustuves vaiku kambary nemanau, kad darysime, ziurime mazdaug i 10 m perspektyva, tai jei antros praustuves prireiks po penkeriu ar daugiau metu, manau, neverta.
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 22, 11:38)
Man pvz. miegamojo drabuzine maza, o kitam gal ir sita per didele. O pats miegamasis griozdiskas
O jei zmones ziuri televizoriu miegamajame, tai ji teks kabinti ant duru beveik.
Miegamajame tv nebus, o kokio dydzio drabuzine darytumete?
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 10 22, 13:37)
kambarius dalinti per pusę, duris darant vieną šalia kitos, atsisakant drabužinių, o pasirenkant spintas ir galbūt komodas, kur susidėti vaikams daiktus, kad būtų funkcionalu.
Kaip dalinti per puse, nelabai supratau
Komodos siaip ar taip bus.