QUOTE(cibulis @ 2014 10 21, 13:27)
Atmeskite garažą ir už jo esančius sandėliuką, katilinę. Imkite tik šiltą namo dalį. Tokiu atveju svečių/darbo kambarys išeina šiaurėje. Antrame aukšte tas pats. Ten net du kambariai išeina į šiaurę. Bet primityviai namo neapversite. Reikia projektuoti iš esmė naujai. Galbūt ir viskas gerai, nes šiaurę turite labai gražų vaizdą ar norite miegamuosius paslėpti nuo gatvės, bet jie beveik negaus saulės. Čia jau jums spręsti.
Taip, taciau tik vienas kambarys turi langa i siaure, taip pat papildomai ir i kita puse. Bet jusu mintis, zinoma, gera, bandysiu pastumdyti kas gaunasi i siaure padejus vonias ir skalbykla. Siaures vaizdas kaimynai, nieko gero.
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 10 21, 13:50)
Jei daug nenorite keisti, tai tas wc visvien i svetaine bus
, vienintele iseitis wc sukeisti su laiptine ir i wc eiti is tamburo. Antrame aukste irgi niekas nesikeistu, tik skalbykla su laiptais. Bet cia kas kam patinka, as turbut geriau is tamburo i wc eiciau, nei tiesiai i svetaine
- o jei dar sveciai ir visi valgo ir i wc eina, durys darinejasi ir t.t.
Del vaiku kambariu, kambariai tikrai dideli, klausimas ar tokiu reikia? O vonia 2 vaikams man atrodo mazoka
Bus uzduotis architektui, manau, reikia keisti su darbo kambariu kazkokiu budu.
Galima po kvadrata nukirpti ir padidinti vonia, siandien dienai turim 1 vaika, tai bent penkmeciui vonios dydis butu pakankamas.
QUOTE(robertuxas @ 2014 10 21, 15:06)
as visa garazo dali (saltaja namo dali) slinkciau zemyn bent 30cm. gal net sulyginciau su namo priekine dalimi.
Duris is tamburo i garaza pradarius matysite garazo vartu begelius... (jei desite standartinius pakeliamus vartus) jie susiaurins praejima bent 15cm...
nemanau kad tai prides patogumo
Kadangi visiskai esu zalia garazo vartuose, tai pasitikslinu - sakote, kad garazo vartu begeliai uzstos duru praejima?
QUOTE(cibulis @ 2014 10 21, 15:43)
Jaučiu, kad tuoj mes čia priprojektuosim...
Apversim namą, nustumsim garažą, sukeisim WC ir t.t. Bus naujas projektas.
Labai gerai, mano toks tikslas ir buvo
QUOTE(konfetee @ 2014 10 21, 18:27)
Sveiki,
matau Extraordinary namo plane spinta lauko rūbams numatyta tik tambūre. Man pačiai irgi priimtiniau būtų jei spinta tambūre būtų, o jau įėjus į namus nebūtų papildomų spintų. Bet kaip su rūbais šaltuoju metų laiku? Tambūre būtų šildomos grindys, bent jau taip planuotume.
Planuoju didele spinta tambure ir papildomai kabykla, batu deze ar pan., kad atejus greitai nusimesti rubus. O ziema tikrai noretusi sildomu grindu, nes kiek sveciuose teke buti, tai labai salta kojoms, jeigu nesildoma.