QUOTE(brum @ 2014 10 15, 15:23)
pas mus yra cokolinis aukšas, kuriame yra garažas ir katilinė. tačiau mes turime atskiras duris įeiti į namą. ten holas ir laiptai į viršų. nes gi nevaikščiosi visad per garažą, ypač kai ne visada į tą garažą norisi mašiną įvaryt
man tai jokių problemų nesukelia tas cokolinis aukštas. kaip tik smagu, kad visos techninės patalpos yra kitur.
dėl šildymo nežinau kaip bus, nes gyvenam dar tik mėnesį kol kas tai kaip tik visa šiluma laikosi tam gyvenam aukšte. kiek prieina šalčio per apačioje esantį garažą, tai neaišku..
gal kas papasakos daugiau iš techninės pusės
man tai jokių problemų nesukelia tas cokolinis aukštas. kaip tik smagu, kad visos techninės patalpos yra kitur.
dėl šildymo nežinau kaip bus, nes gyvenam dar tik mėnesį kol kas tai kaip tik visa šiluma laikosi tam gyvenam aukšte. kiek prieina šalčio per apačioje esantį garažą, tai neaišku..
gal kas papasakos daugiau iš techninės pusės
Būtinai bus atskiras įėjimas į namą iš 1a Palypėt reikės, bet ką padarysi.
Dabar gyvenam namuke be jokio rūsio, garažas "prilipdytas" prie namo. Patogu, bet kai sklypas 15 arų, tai ir garažui vietos negaila. Deja tą namą (140 kv.m.) jau "išaugome", nebetelpam savo 6,5 k.m virtuvėlėje, be galo trūksta pagalbinių patalpų, drabužinių. Užtat sklypas - pats tas, nes ladšafto dizainas - mano hobis . O dabar turėsim įtilpt į 8 arus, sklypas netaisyklingos formos, šlaite, namas planuojamas apie 200 kv.m be cokolinio. Bandom mažint, bet rodos taip visko reikia, juk pagyvenę 10 metų mažame namuke taip aiškiai suvokėm, ko trūksta būtent mūsų šeimos poreikiams...
Na jaučiu šioje situacijoje neišsiversim be to rūsio, tikiuosi nepasigailėsiu