Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 13 dalis

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 06 21, 23:18)
o kam drabuzinei butent "reikalinga" naturali sviesa?? Papildomas langas,kam to reikia? Elektra taupom? Kodel?

Man patinka, kai šviesu ne nuo lempos. Ypač kai renkuosi kuo rengtis, kai reikia atrūšiuoti, ko jau nenešiosiu, o išmesiu.
Vilniuje Lazdynų penkiaaukščiuose (gal ir kur kitur, tik aš nežinau) palei lubas iš virtuvės yra langas į vonią. Kai kurie jį užmūryja, bet man patiko užeit nejungiant šviesos ir nusiplauti rankas.
Kaip minėjau, kiekvienam savo svajonių namas.
Atsakyti
sveiki noreciau pasiteirauti ar kas nors dartes pas juos namo projekta? ir kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2014 06 29, 14:42)
sveiki noreciau pasiteirauti ar kas nors dartes pas juos namo projekta?  ir kaip sekesi?

http://www.pigusnamuprojektai.lt/
Atsakyti
Sveiki,

noreciau kometaru keliem namo variantams:

Pirmas
1A
http://public.fotki....t-album/p1.html
2A
http://public.fotki....m/p2.html#media

Antras
1A
http://public.fotki....m/p2.html#media
2A
http://public.fotki....m/a2.html#media

Trecias
1A
http://public.fotki....m/t1.html#media
2A
http://public.fotki....m/t2.html#media

g.gif

Dekoju
Atsakyti
Sveiki, atejo laikas po truputi bandyti igyvendinti musu seimos svajone.

Sklypas kaip ir yra, ilga laika varciau internete ivairius projektus. Perziurejau galybe ir lyg issirinkau tai ko reikia musu seimai bigsmile.gif Aisku, mes nei vienas nesam susidure nei su projektais nei su statybom. Todel zvlignsis is "salies" galbut butu paskutinis taskas namo pasirinkime.

user posted image
user posted image

Puses suzymejau tiesiog paprastai, kad nusimanantiems butu lengviau isivaizduoti. Visas vaizdas/kiemas/laukai bus rytu/vakaru puseje.
Atsakyti
Sveiki,

Ka manot apie sita projekta?
http://www.euronamas.....Insbrukas NEW!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Butu labai malonu, jei kas pakomentuotu mano ikelta projektuka...Vis tik akis is salies galbut pamatytu trukumu daugiau.
Dar svarstom apie varianta pakelt antro auksto sonines sienas (ilgasias) auksciau ir susidet po papildoma langa. Vis tik vaizda i laukus uzstot su muru darosi gaila...
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2014 07 07, 18:24)
Sveiki, atejo laikas po truputi bandyti igyvendinti musu seimos svajone.

Sklypas kaip ir yra, ilga laika varciau internete ivairius projektus. Perziurejau galybe ir lyg issirinkau tai ko reikia musu seimai bigsmile.gif Aisku, mes nei vienas nesam susidure nei su projektais nei su statybom. Todel zvlignsis is "salies" galbut butu paskutinis taskas namo pasirinkime.

user posted image
user posted image

Puses suzymejau tiesiog paprastai, kad nusimanantiems butu lengviau isivaizduoti. Visas vaizdas/kiemas/laukai bus rytu/vakaru puseje.

Visai geras projektas. Tik man trūksta tambūro. Ar jis reikalingas, yra atskira tema supermamose.
Sau statydama vieną miegamąjį daryčiau I aukšte. Mes senstame, sergame, o laipioti į antrą aukštą gali būti per sunku. Gal tėvus reikės karšinti? Tam tiktų darbo kambarys, bet ten pastačius dvigulę lovą, daugiau niekam vietos neliks. Apskritai 8 kv.m kambarys, yra mažesnis už jūsų katilinę ar II a. vonios kambarį.
I a. perkėlus wc prie katilinės reikės trumpesnių vamzdžių, bet II a. Tada reikės perplanuoti.
Dar man nepatinka ilgi kaip vagonai kambariai. Aišku rašėt, kad sklypas siauras, bet gal galima tėvų miegamajį perkėlus į I a., II palikti du vaikų miegamuosius?
Kai sklypas ypatingas, geriausia daryti individualų projektą. 4u.gif

Atsakyti

QUOTE(Juozelija @ 2014 07 11, 21:26)
Visai geras projektas. Tik man trūksta tambūro. Ar jis reikalingas, yra atskira tema supermamose.
Sau statydama vieną miegamąjį daryčiau I aukšte. Mes senstame, sergame, o laipioti į antrą aukštą gali būti per sunku. Gal tėvus reikės karšinti? Tam tiktų darbo kambarys, bet ten pastačius dvigulę lovą, daugiau niekam vietos neliks. Apskritai 8 kv.m kambarys, yra mažesnis už jūsų katilinę ar II a. vonios kambarį.
I a. perkėlus wc prie katilinės reikės trumpesnių vamzdžių, bet II a. Tada reikės perplanuoti.
Dar man nepatinka ilgi kaip vagonai kambariai. Aišku rašėt, kad sklypas siauras, bet gal galima tėvų miegamajį perkėlus į I a., II palikti du vaikų miegamuosius?
Kai sklypas ypatingas, geriausia daryti individualų projektą. 4u.gif

Labai dekui kad atsiliepet 4u.gif na sklypas galutiniam variante bus 56*98 (berods tiek +- ilgis keli metrai) Tai turbut ner tos ypatingai siauras.

Del darbo kambario (taip, ten butu toks kaip sveciu kambarys 4u.gif ).

Didesne katiline man reikalinga kaip kartu patalpa didesniem sunim, kurie nakvos joje ziemos metu (planuose veislynas).

Vaiku miegamaji planuoju daryti pradziai 1 (10 nr pazymetas), jos kolkas labai graziai pas mus sutaria, tai nenoriu as ju skirti wub.gif o viena kambari palikti kaip ir laisva virsuje (na patys statysimes, tai su laiku ji irengtume kaip jau reiktu pagal poreiki kazkam). Ir antro auksto sienas galvoju pakelt butent del to, kad vaiku kambario ilgoji siena lieka tamsi...

O apie tambura kazkaip galvoju galbut tas holas (jei i ji idejus vidines pvz duris per kelis metrus) galbut ji atstotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2014 07 11, 21:34)
Labai dekui kad atsiliepet 4u.gif  na sklypas galutiniam variante bus 56*98 (berods tiek +- ilgis keli metrai) Tai turbut ner tos ypatingai siauras.

Didesne katiline man reikalinga kaip kartu patalpa didesniem sunim, kurie nakvos joje ziemos metu (planuose veislynas).

Vaiku miegamaji planuoju daryti pradziai 1 (10 nr pazymetas), jos kolkas labai graziai pas mus sutaria, tai nenoriu as ju skirti wub.gif o viena kambari palikti kaip ir laisva virsuje (na patys statysimes, tai su laiku ji irengtume kaip jau reiktu pagal poreiki kazkam). Ir antro auksto sienas galvoju pakelt butent del to, kad vaiku kambario ilgoji siena lieka tamsi...

O apie tambura kazkaip galvoju galbut tas holas (jei i ji idejus vidines pvz duris per kelis metrus) galbut ji atstotu? g.gif

Na sklypas tai labai didelis... o namas tai kiseninis.. nei normalaus saliono, nei bendros kazkokios erdves... smile.gif virtuve ir nedidele... smile.gif na nzn.. man tai nelogiska kazkaip viskas smile.gif siulyciau didesni darytis wink.gif bent kazkiek. is plocio bent 1 - 2m prideciau.
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2014 07 12, 22:29)
Na sklypas tai labai didelis... o namas tai kiseninis.. nei normalaus saliono, nei bendros kazkokios erdves... smile.gif virtuve ir nedidele... smile.gif na nzn.. man tai nelogiska kazkaip viskas smile.gif siulyciau didesni darytis wink.gif bent kazkiek. is plocio bent 1 - 2m prideciau.

Sklypas kaime (musu namas gausis pirmas antroje eileje i laukus. Na nezinau ar cia aiskiai), tai gal del to baisiai didelis atrodo g.gif man visai normalus...
Del pacio namo dydzio tai tiek man tiek vyrui atrodo, kad mum per akis tokio namo. Nesam mes mandrumu megejai, paprasti zmones. Is kitos puses gal del to, jog gyvenam mazam bute g.gif Nezinau, man rodos per akis musu seimai tokio namuko. Nes pries tai mastem is vis iki 100 kv maaax statytis. g.gif

Kas liecia bendras erdves as nenoriu virtuves kartu su salionu. Man taip labai nepatinka unsure.gif

Jus negalvokit, kad as vis ieskau kazkokiu pateisinimu tam projektui lotuliukas.gif tikrai ne, tik bandau pasakyt kodel butent toks krito i aki g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2014 07 11, 21:34)
Labai dekui kad atsiliepet 4u.gif  na sklypas galutiniam variante bus 56*98 (berods tiek +- ilgis keli metrai) Tai turbut ner tos ypatingai siauras.

Tokiame dideliame sklype galima statyti bet kokį namą (pvz., vieno aukšto). Bet kokiu atveju siūlyčiau ne pailgą, o "kvadratinį" namą. Tada bus galima daryti laiptų aikštelę (tokie laiptai patogesni), didesnį svečių kambarį ir dušo kabiną pirmam aukšte (kaip minėjau, dėl galimybės senatvėje perkelti miegamąjį į pirmą aukštą).
O jei vaikai sutaria, tai nestatyti sienos, o vėliau, kilus būtinybei, ją sumontuoti iš gipskartonio. O gal ir nereiks sienos.
GERAS STRAIPSNIS

Dėl tambūro

Man patinka nedideli namai. Svečių nesikviečiam, tai ir svetainė neturi būti didelė. Dabar madinga su draugais susitikti bare: išlaidos panašios, o tvarkyti nereikia. Vaikų gimtadienius irgi galima švęsti vaikų žaidimų kambaryje ar boulinge. Lieka Kalėdos, Velykos, bet jei šeima negausi, tai ir mažoje svetainėje išsiteks.
Atsakyti