QUOTE(Juozelija @ 2014 07 11, 21:26)
Visai geras projektas. Tik man trūksta tambūro. Ar jis reikalingas, yra atskira tema supermamose.
Sau statydama vieną miegamąjį daryčiau I aukšte. Mes senstame, sergame, o laipioti į antrą aukštą gali būti per sunku. Gal tėvus reikės karšinti? Tam tiktų darbo kambarys, bet ten pastačius dvigulę lovą, daugiau niekam vietos neliks. Apskritai 8 kv.m kambarys, yra mažesnis už jūsų katilinę ar II a. vonios kambarį.
I a. perkėlus wc prie katilinės reikės trumpesnių vamzdžių, bet II a. Tada reikės perplanuoti.
Dar man nepatinka ilgi kaip vagonai kambariai. Aišku rašėt, kad sklypas siauras, bet gal galima tėvų miegamajį perkėlus į I a., II palikti du vaikų miegamuosius?
Kai sklypas ypatingas, geriausia daryti individualų projektą.
Labai dekui kad atsiliepet
na sklypas galutiniam variante bus 56*98 (berods tiek +- ilgis keli metrai) Tai turbut ner tos ypatingai siauras.
Del darbo kambario (taip, ten butu toks kaip sveciu kambarys
).
Didesne katiline man reikalinga kaip kartu patalpa didesniem sunim, kurie nakvos joje ziemos metu (planuose veislynas).
Vaiku miegamaji planuoju daryti pradziai 1 (10 nr pazymetas), jos kolkas labai graziai pas mus sutaria, tai nenoriu as ju skirti
o viena kambari palikti kaip ir laisva virsuje (na patys statysimes, tai su laiku ji irengtume kaip jau reiktu pagal poreiki kazkam). Ir antro auksto sienas galvoju pakelt butent del to, kad vaiku kambario ilgoji siena lieka tamsi...
O apie tambura kazkaip galvoju galbut tas holas (jei i ji idejus vidines pvz duris per kelis metrus) galbut ji atstotu?