Na tai dėkit paskutinį planą, va tada ir aptarinėsim
QUOTE(Juodai @ 2014 10 14, 15:58)
Na aš ne apie intymumą kalbu, o apie praktiškumą .
Dar žiūriu žiūriu į Jūsų projektą ir va tokios mintys kilo - mažokas sandėliukas prie virtuvės, turint omeny, kad bendras plotas išties nemažas gavosi. Virtuvė nors ir nemaža, tačiau nenaudingas plotas yra prie įėjimo durų, tai atima erdvės iš pačios virtuvės, kuri tokiam dideliam name gausis maža ir nelabai patogi - sprendžiu iš to, kas pabraižyta. Stalas bus apšviečiamas pietinės ir vakarinės saulės - valgant nuolat reiks dangstytis, turėkite omeny, kai rinksitės langų rūbą. Kitos pavalgymo vietos nematau, tad spėju, kad čia bus nulatinė valgymo vieta. Ta 8 patalpa išties nelogiška - na kam taip sumažinti WC padarant kamurkę be jokios funkcijos ...
O aš matau 4:
1 - į Jūsų miegamąjį
2 - į drabužinę
3 - iš drabužinės į vonią
4 - iš vonios į WC
Dar žiūriu žiūriu į Jūsų projektą ir va tokios mintys kilo - mažokas sandėliukas prie virtuvės, turint omeny, kad bendras plotas išties nemažas gavosi. Virtuvė nors ir nemaža, tačiau nenaudingas plotas yra prie įėjimo durų, tai atima erdvės iš pačios virtuvės, kuri tokiam dideliam name gausis maža ir nelabai patogi - sprendžiu iš to, kas pabraižyta. Stalas bus apšviečiamas pietinės ir vakarinės saulės - valgant nuolat reiks dangstytis, turėkite omeny, kai rinksitės langų rūbą. Kitos pavalgymo vietos nematau, tad spėju, kad čia bus nulatinė valgymo vieta. Ta 8 patalpa išties nelogiška - na kam taip sumažinti WC padarant kamurkę be jokios funkcijos ...
O aš matau 4:
1 - į Jūsų miegamąjį
2 - į drabužinę
3 - iš drabužinės į vonią
4 - iš vonios į WC
matot, as mintyse susideliojus jau ir uzsiciklinus, is vonios i wc nebus, ten bus tik atskirta siena
Aciu uz pastebejimus, bet issitraukus popierius, labai panasiai ir radau ka jus patarete visi , tik islieka koridoriukas, nes kitaip, kaip suprantu, atramos nebus antram aukstui
Papildyta:
ikeliau, bet gavosi didziule paklode imesiu veliau gal, kai perkelsiu foto
Tai nebus durų iš vonios į drabužinę? O kaip su drėgme tada?
Man tas koridorius iki Jūsų miegamojo - dar pusė velnio, pas save panašiai turiu, nes norėjom visų kambarių vienoje pusėje, bet tas siauras patekimas į virtuvę tai nelabai
Man tas koridorius iki Jūsų miegamojo - dar pusė velnio, pas save panašiai turiu, nes norėjom visų kambarių vienoje pusėje, bet tas siauras patekimas į virtuvę tai nelabai
nebus duru is vonios i tualeta
tai taip, geriau, kai ieini tiesiai i virtuve, bet ka tada su sandeliuku daryt?nes sandeliuko sienoje- i hola - bus spinta, o iejus i virtuve, sandeliukas po desine ir toliau jau pati virtuve
tai taip, geriau, kai ieini tiesiai i virtuve, bet ka tada su sandeliuku daryt?nes sandeliuko sienoje- i hola - bus spinta, o iejus i virtuve, sandeliukas po desine ir toliau jau pati virtuve
as is holo i koridoriu duru nedeciau tikriausiai
taip, jokiu ten duru nebus, nors papiesta
QUOTE(knopke* @ 2014 10 14, 14:37)
Cia skonio reikalas, mes turime sava vizija, kuri grazi mums , stiklines durys stumdomos, matinio stiklo,man priduoda jaukumo ir intymumo musu erdveje, nes butent, kad tai tik musu vonia apskritai, as norejau tik sieneles iki puses i vonios puse, bet is tik ta ideja pasalinau, nes ypatingai reiketu galvoti apie dregme, jos surinkima
as matau tris duris juk minejau, kad is holo nebus duru i koridoriu
beje,labai graziai nuskambejo "niekingi 217 m2" ..idomu kiek ploto pas jus, jei tokie skaiciai jums niekingi beje, garaze valgyt nedarysiu, tad garazo ir katilines turbut nereiktu iskaiciuoti
as matau tris duris juk minejau, kad is holo nebus duru i koridoriu
beje,labai graziai nuskambejo "niekingi 217 m2" ..idomu kiek ploto pas jus, jei tokie skaiciai jums niekingi beje, garaze valgyt nedarysiu, tad garazo ir katilines turbut nereiktu iskaiciuoti
Nelabai supratau, kam rodote projektą.
Jei Jums viskas tinka ir patinka, tai ko benorite? Taip ir darykite, juk jūs gyvensite
Juk kaip suprantu žmonės čia pasirodo su savo projektais, kai nėra tikri, ar protingai suplanuotos erdvės bei nori ir priima kritiką bei patarimus.
Tikrai pritariu, viskas yra skonio ir piniginės reikalas
mielai priimu pastebejimus, tik jau yra vietu, kur nesikeis ,ir kur mano nuomone tvirta, o del viso kito - labai aciu, dziugu, kad jusu pastebejimai ir mano pakeitimai beveik sutampa, vadinasi, nebus labai blogai suprojektuota kazkaip visai pamirsusi buvau, kad naujas planas guli lentynoje, o ka turejau kompe - tuo pasidalinau
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 10 14, 14:57)
Pakoreguotas,kai kurias vietas sake galesim koreguotis tokias kaip rubines ir vonios dydis,katilineje sandeliuka.
jei norite galiu jums parodyti savo projektą. Atsiųskite į AŽ savo el. paštą, jei sugalvosite.
Siūlau, nes kažkuo panašūs mūsų projektai.
QUOTE(arbuzina @ 2014 10 14, 17:06)
jei norite galiu jums parodyti savo projektą. Atsiųskite į AŽ savo el. paštą, jei sugalvosite.
Parasysiu
QUOTE(knopke* @ 2014 10 13, 11:37)
[x]
musu vizualizacija
sklypas labai idomios formos, rombas toks, tai kai uzsinese namas ant sklypo, is sonu lieka daugiau nei 3 metrai iki kaimyno ribos, aisku, dabar jau pasigendam dar kokiu 10 aru, bet norejom beveik vieno auksto namo, gavosi pusantro ir is sonu - mazai man erdves, bet jau viskas, ir kvadratu daugoka, gyveno 131, bendro 293, bet metytis nelabai norim, nes paskui visai pasimesim
musu vizualizacija
sklypas labai idomios formos, rombas toks, tai kai uzsinese namas ant sklypo, is sonu lieka daugiau nei 3 metrai iki kaimyno ribos, aisku, dabar jau pasigendam dar kokiu 10 aru, bet norejom beveik vieno auksto namo, gavosi pusantro ir is sonu - mazai man erdves, bet jau viskas, ir kvadratu daugoka, gyveno 131, bendro 293, bet metytis nelabai norim, nes paskui visai pasimesim
Matosi, kad SM senai sėdite: dvivietis padidintas garažas, į katilinę įėjimas ir iš lauko, sandėliukas prie virtuvės ir t.t.
O holas tikrai per didelis - per akis būtų ir 10 kv. m. Mano namo grindų plotas - 150 kv, bet kadangi stogas dvišlaitis, tai realiai išeina apie 137 kv. m. Man tikrai per akis ir net labai daug erdvės. O jūsų namas - iš gigantomanų serijos. Mano strategija, kai projektavau namą, buvo tokia: nuo 230-250 kv. m namo su garažu nusileidau iki 137 kv. + 18 kv. lauko sandėlis ir dvivietė stoginė mašinai. Vietos - per akis, jei projektas geras. O už sutaupytus pinigus, aš statau labai šiltą namą. Aš jame gyvensiu, o ne gyvensiu namui: malkų deginimas, priežiūra didžiulių plotų - ne man. Geriau jau mažas, bet labai šiltas, namas. Dar ne visi supranta ateities tendencijas. Pasimokysite iš savo klaidų.
kai pradejau galvoti apie nama - sm dar nesedejau tai mano vizija, kuri susidare labai lengvai per keleta metu, kol deliojome mintis tik kai turejome remus, pradejau sedeti sm
na, dabar liko is 20 kv tik 15 holui galima atsisakyti virtuves tokios didesnes, nes pradzioje suprojektuota buvo tik 12 kv, juodo kambarelio, kuriame bus lyginama, skalbiama, dziovinama, galima sumazinti erdves, bet ne toks musu tikslas buvo, aisku, kuri laika namas bus apytustis, vaikai uzaugs, todel vaiku zona ir perkelta i antra auksta, kad pirmame aukste galeciau tvarkytis ir nesukt galvos del tvarkos antrame aukste, na, o kai atsiras anukai - namas vel bus pilnas ir tuomet - vaikai, anukai dziaugsis antru aukstu
na, nezinau, bet jei dabar reiktu sumazinti, tai mazinciau tik vaiku kambarius antrame aukste, vidurinysis 14 m2 gaunasi, o soniniai 20, bet deja, ju sumazinti neina del pirmo auksto isplanavimo ir namo bendro vaizdo...
gal ir klystu taip mastydama, bet siai dienai - nezinau ko atsisakyt, jei reiketu sumazinti bendra plota iki 200
atmetus garaza, dvi pagalbines patalpas, kuriose bus katiline ir vyro rakandu sandeliukas - tai ne tiek daug to ploto ir lieka. jei isnaudotume erdve virs stogo - butu tikrai inkiliukas ir mazesnis atrodo, arba jei keltume savo miegamaji i antra auksta - tuomet taip, bet tada jau prasilenktume su savo norais ir vizijom..
gal ir kvailai mastau, bet ideja brandinom daug metu, o seimyna nemaza, tad spaustis, taip aip spaudziames 3 k bute - labai nesinori..o vat cia gal ir klaida bus - is mazos erdves - norisi name maksimuma ispaust, pagyvensim, pamatysim, dabar - atrodo, kad viskas taip kaip isivaizdavom ir kaip mums bus patogu
beje, kokie sildymo irengimai pas jus?
na, dabar liko is 20 kv tik 15 holui galima atsisakyti virtuves tokios didesnes, nes pradzioje suprojektuota buvo tik 12 kv, juodo kambarelio, kuriame bus lyginama, skalbiama, dziovinama, galima sumazinti erdves, bet ne toks musu tikslas buvo, aisku, kuri laika namas bus apytustis, vaikai uzaugs, todel vaiku zona ir perkelta i antra auksta, kad pirmame aukste galeciau tvarkytis ir nesukt galvos del tvarkos antrame aukste, na, o kai atsiras anukai - namas vel bus pilnas ir tuomet - vaikai, anukai dziaugsis antru aukstu
na, nezinau, bet jei dabar reiktu sumazinti, tai mazinciau tik vaiku kambarius antrame aukste, vidurinysis 14 m2 gaunasi, o soniniai 20, bet deja, ju sumazinti neina del pirmo auksto isplanavimo ir namo bendro vaizdo...
gal ir klystu taip mastydama, bet siai dienai - nezinau ko atsisakyt, jei reiketu sumazinti bendra plota iki 200
atmetus garaza, dvi pagalbines patalpas, kuriose bus katiline ir vyro rakandu sandeliukas - tai ne tiek daug to ploto ir lieka. jei isnaudotume erdve virs stogo - butu tikrai inkiliukas ir mazesnis atrodo, arba jei keltume savo miegamaji i antra auksta - tuomet taip, bet tada jau prasilenktume su savo norais ir vizijom..
gal ir kvailai mastau, bet ideja brandinom daug metu, o seimyna nemaza, tad spaustis, taip aip spaudziames 3 k bute - labai nesinori..o vat cia gal ir klaida bus - is mazos erdves - norisi name maksimuma ispaust, pagyvensim, pamatysim, dabar - atrodo, kad viskas taip kaip isivaizdavom ir kaip mums bus patogu
beje, kokie sildymo irengimai pas jus?