Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 13 dalis

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 09 06, 11:41)
Gal kasnors statotes ar esat pasistate nama slaitiniame sklype? Sklypas musu nedidelis nepilni 5 arai,namas planuojamas 2 aukstu. Galvoju 2 variantus,
1variantas: kad namas butu standartiskai 2aukstu.
2variantas:viena namo dalis 1 auksto kita 2 aukstu.

Mes statomės biggrin.gif
Mūsų sklypas irgi nedidelis, panašiai arų kaip ir pas jus. Negana to, dar siauras ir ilgas doh.gif
Nuostabu man 2 variantas.
Deja, mūsų atveju šlaitas į rytus (būtų į vakarus super atrodytų svetainė) plius siauras sklypas. Žinoma su labai gudriu architektu įmanoma būtų sugalvoti labai įdomių variantų. Tačiau nerealiai pabrangsta ir pats projektas, ir namas...
Mes nuėjome lengvesniu keliu, kėleme šlaitą, išlyginome sklypą ir darėme atraminę tvorą (kuri irgi brangi, tai galutiniam rezultate daug pinigų išėjo).
Žodžiu toks sklypas gryna bėda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 10 12, 10:22)
Gal galetumete kasnors perzvelgti si projekta ir parasyti savo pastebejimus.
Buciau dekinga smile.gif
user posted image
user posted image

labai jau paprastas projektas smile.gif
idomu kodel ivaziavimas i graza ir iejimo durys is skirtingu pusiu...
reiktu ziuret sklypo plana smile.gif
pametet duris i 2-7 patalpa smile.gif
o ir miegamasis 2-2 mano nuomone per mazas... lova pastacius praejimas - 50 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2014 10 13, 08:02)
labai jau paprastas projektas smile.gif
idomu kodel ivaziavimas i graza ir iejimo durys is skirtingu pusiu...
reiktu ziuret sklypo plana smile.gif
pametet duris i 2-7 patalpa smile.gif
o ir miegamasis 2-2 mano nuomone per mazas... lova pastacius praejimas - 50 cm smile.gif

Sklypas nedidelis ~5arai,staciakampio formos,ivaziavimas i garaza daromas taip todel,kad sklypas slaitinis,patogiau per ten ivaziuoti. Del duru tai nezinau kodel jos ten smile.gif
Taip ploto labai mazai ir mane tai gazdina,bet neisivaizduoju kaip kitaip padaryti.Architektas taip suprojektavo o as nelabai ka ir ismastau todel nusprendziau dar jusu pasiklausti. Nama stengsimes statyti kuo paprastesni
2-7 durys bus is holo.
Atsakyti
Pas mus aru labai panasiai. Ir kvadratu panasiai.
Skonio reikalas, bet man jusu projekte nepatinka, kad apacioj didele erdve, o virsuj daug maziuku kambariuku viskas gaunasi sugrusta.
Pas mus apacioj svetaine su virtuve, vonia, sandeliukas-katiline ir musu miegamasis. Virsuje du kambariai vaikams ir vonia.Virsuje pas mus netikras 2 a. t.y. mansarda.
Ar jum negaila sitiek kvadratu atiduoti garazui? Mazai kas ir laiko ten masinas, palieka lauke, o garazas tampa antru sandeliu.Gal uztektu pastogines kieme?
3 san.mazgai (visi maziukai) , daug duru - daug islaidu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morkevic: 13 spalio 2014 - 08:20
Na as gal atsisakyciau dvieju san mazgu antram aukste. geriau vienas ir kiek didesnis (taip padidetu meigamasis). O pirmam aukste numatyciau didesni san mazga... kad koks dusas tilptu smile.gif
Atsakyti
[x]

musu vizualizacija

sklypas labai idomios formos, rombas toks, tai kai uzsinese namas ant sklypo, is sonu lieka daugiau nei 3 metrai iki kaimyno ribos, aisku, dabar jau pasigendam dar kokiu 10 aru, bet norejom beveik vieno auksto namo, gavosi pusantro ir is sonu - mazai man erdves, bet jau viskas, ir kvadratu daugoka, gyveno 131, bendro 293, bet metytis nelabai norim, nes paskui visai pasimesim
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 10 13, 11:37)
[x]

musu vizualizacija

sklypas labai idomios formos, rombas toks, tai kai uzsinese namas ant sklypo, is sonu lieka daugiau nei 3 metrai iki kaimyno ribos, aisku, dabar jau pasigendam dar kokiu 10 aru, bet norejom beveik vieno auksto namo, gavosi pusantro ir is sonu - mazai man erdves, bet jau viskas, ir kvadratu daugoka, gyveno 131, bendro 293, bet metytis nelabai norim, nes paskui visai pasimesim

oj koks ilgas ivaziavimas wink.gif gal zinoma kai ivaziavimas is PV puses sunku suprojektuot kad kiemas butu saulej.
Atsakyti
QUOTE(Morkevic @ 2014 10 13, 09:16)
Pas mus aru labai panasiai. Ir kvadratu panasiai.
Skonio reikalas, bet man jusu projekte nepatinka, kad apacioj didele erdve, o virsuj daug maziuku kambariuku viskas gaunasi sugrusta.
Pas mus apacioj svetaine su virtuve, vonia, sandeliukas-katiline ir musu miegamasis. Virsuje du kambariai vaikams ir vonia.Virsuje  pas mus netikras 2 a. t.y. mansarda.
Ar jum negaila sitiek kvadratu atiduoti garazui? Mazai kas ir laiko ten masinas, palieka lauke, o garazas tampa antru sandeliu.Gal uztektu pastogines kieme?
3 san.mazgai (visi maziukai) , daug duru - daug islaidu.

Garazo mes norim,ir bent siuo metu neisivaizduojam kaip turint nama netureti garazo,bet cia musu toks poziuris. Nespjaunu, galbut pergalvosim,bet kolkas yra taip smile.gif
Visi 3 san mazgai mano noras.Noriu kad vaikui paaugus nereiketu grustis vienoje patalpoje ar trypcioti prie duru skaiciuojant sekundes (cia as apie 2auksta) biggrin.gif Pirmam viskas aisku,kad reikia. smile.gif

QUOTE(robertuxas @ 2014 10 13, 09:35)
Na as gal atsisakyciau dvieju san mazgu antram aukste. geriau vienas ir kiek didesnis (taip padidetu meigamasis). O pirmam aukste numatyciau didesni san mazga... kad koks dusas tilptu smile.gif

O vat as kazkaip galvoju,kad pirmam aukste duso nereikia. Vistiek miegosim rengsimes antrame aukste tai kam pirmame ji daryti.
Pakeite siandien siek tiek.Padidino plotus,bet yra tam tikru niuansu tai greiciausiai atsisakysim to pasiulymo ir liksim prie esamo,kazkaip ziuriu nieko daugiau neiseis prigalvoti kai negali labai issiplesti kwadraturoje smile.gif
Bet visu pamastymus ir siulymus apgalvosiu,Kazkaip kuo toliau tuo sunkiau,matau nesigaus kaip isivaizdavau anksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 10 13, 20:42)
Garazo mes norim,ir bent siuo metu neisivaizduojam kaip turint nama netureti garazo,bet cia musu toks poziuris. Nespjaunu, galbut pergalvosim,bet kolkas yra taip  smile.gif
Visi 3 san mazgai mano noras.Noriu kad vaikui paaugus nereiketu grustis vienoje patalpoje ar trypcioti prie duru skaiciuojant sekundes (cia as apie 2auksta) biggrin.gif Pirmam viskas aisku,kad reikia.  smile.gif
O vat as kazkaip galvoju,kad pirmam aukste duso nereikia. Vistiek miegosim rengsimes antrame aukste tai kam pirmame ji daryti.
Pakeite siandien  siek tiek.Padidino plotus,bet yra tam tikru niuansu tai greiciausiai atsisakysim to pasiulymo ir liksim prie esamo,kazkaip ziuriu nieko daugiau neiseis prigalvoti kai negali labai issiplesti kwadraturoje smile.gif
Bet visu pamastymus ir siulymus apgalvosiu,Kazkaip kuo toliau tuo sunkiau,matau nesigaus kaip isivaizdavau anksciau  smile.gif

Mano pirmoji mintis irgi buvo, kad apacioje svetaine, gal koks mini darbo kambarys, o virsuje miegamieji, tiek mūsų ir vaikų. O, bet, tačiau, kambariukai, kaip ir jūsų atveju, gavosi maži (kaip suprantu Jūs sode statote, tai turbūt nedarysite pilno 2 a. ? Tuomet tie kambariai realiai net ne bus po 10 kvadratu naudingo ploto, nes bus stogo šlaitas.
Žodžiu, mes svarstėm ir nuleidom į apačią mūsų miegamąjį, atsisakėm darbo kambariuko. Viršų atidavėm vaikams, lai karaliauja biggrin.gif
O dėl garažo, pasidomėkit kiek kas realiai juom naudojasi. Mano nuomone, nesąmonė mašinai skirti tiek ploto ax.gif turint tik tiek arų. Mašinos "kambarys" didesnis už bet kurį jūsų kambarį. Bet, žinoma, kad kiekvienam savo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2014 10 13, 22:56)
Mano pirmoji mintis irgi buvo, kad apacioje svetaine, gal koks mini darbo kambarys, o virsuje miegamieji, tiek mūsų ir vaikų. O, bet, tačiau, kambariukai, kaip ir jūsų atveju, gavosi maži (kaip suprantu Jūs sode statote, tai turbūt nedarysite pilno 2 a. ? Tuomet tie kambariai realiai net ne bus po 10 kvadratu naudingo ploto, nes bus stogo šlaitas.
Žodžiu, mes svarstėm ir nuleidom į apačią mūsų miegamąjį, atsisakėm darbo kambariuko. Viršų atidavėm vaikams, lai karaliauja  biggrin.gif
O dėl garažo, pasidomėkit kiek kas realiai juom naudojasi. Mano nuomone, nesąmonė mašinai skirti tiek ploto  ax.gif turint tik tiek arų. Mašinos "kambarys" didesnis už bet kurį jūsų kambarį.  Bet, žinoma, kad kiekvienam savo  drinks_cheers.gif

Taip kiekvienam savo. Su miegamuoju ir jusu variantas geras ir musiskis,kad visi poilsio kambariai antrame aukste,na kaip paziuresi,jeigu butu galimybe rinktis ir pagyventi tiek vienokio tiek kitokio isplanavimo name tai turbut butu lengviau smile.gif
Taip sode. Realiai su svivaldybes zeme turim 6 arus. pakeite projekta,kambariai pasididino,zodziu siek tiek pakeitem,turebut ir liksim prie sio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2014 10 13, 20:57)
oj koks ilgas ivaziavimas wink.gif gal zinoma kai ivaziavimas is PV puses sunku suprojektuot kad kiemas butu saulej.

butent mes ir norejome garazo kitoje puseje, bet del saules toje puseje - atsisakem ir perkelem garaza i kita sona, nes norisi pasimegaut saulyte sedint svetaineje, o garazui jos visai nereikia smile.gif

del garazo, patikekit, kaip jis reikalingas, ir nesigailim, kad projektavom dviems masinoms, nes kaimynai turi viena , tai uzejus, netelpa rakandai, tad musu garazas funkcionuos kaip ir sandeliukas zoliapjovei, ivairiems agregatams

O ivaziavimas ilgas, nes pas mus uzstatymo zona yra, deja, beveik gale, tad kitaip nieko padaryti nejo doh.gif
Atsakyti
virs 30 m2 holas/koridorius doh.gif - neperdaug???
Atsakyti