Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 13 dalis

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 09 06, 12:41)

1variantas: kad namas butu standartiskai 2aukstu.
2variantas:viena namo dalis 1 auksto kita 2 aukstu.

Gal galite parekomenduoti puslapiu, kur galima butu pasiziureti idomiu, bet praktisku namu projektu? Man patiktu ir variantai su 1 namo dalimi 1 auksto, kita - 2 aukstu, kadangi noretusi svetaineje paaukstintu lubu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 09 20, 22:54)
Gal galite parekomenduoti puslapiu, kur galima butu pasiziureti idomiu, bet praktisku namu projektu? Man patiktu ir variantai su 1 namo dalimi 1 auksto, kita - 2 aukstu, kadangi noretusi svetaineje paaukstintu lubu wink.gif

Prašom.
Atsakyti
Na, pagaliau jau einame i pabaiga, projektas tuoj bus paleistas leidimam gauti, o mes jau galime pradeti planuoti, namo vidaus plotas be garazo gavosi 250, nera mazai, bet turbut ir nera labai daug biggrin.gif visu pirma labai dziaugiuosi, kad virtuve gavosi net 16 kv thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 09 21, 07:33)
Na, pagaliau jau einame i pabaiga, projektas tuoj bus paleistas leidimam gauti, o mes jau galime pradeti planuoti, namo vidaus plotas be garazo gavosi 250, nera mazai, bet turbut ir nera labai daug biggrin.gif visu pirma labai dziaugiuosi, kad virtuve gavosi net 16 kv thumbup.gif

mes jau irgi baigem su namo projektu smile.gif dar padarys kanalizacijos projekta ir lapkriti gausim leidimus, ivedinesim elektra smile.gif
Atsakyti
Elektra liudniau pas mus, tikriausiai, gausime tik pavasary, bet pamatu liejimui tai netrugdo, labai norim palikti pamatus per ziema
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 09 06, 11:41)
Gal kasnors statotes ar esat pasistate nama slaitiniame sklype? Sklypas musu nedidelis nepilni 5 arai,namas planuojamas 2 aukstu. Galvoju 2 variantus,
1variantas: kad namas butu standartiskai 2aukstu.
2variantas:viena namo dalis 1 auksto kita 2 aukstu.

Pas mus yra 2 variantas, man labai patogu. Bet priklauso nuo projekto.
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2014 09 22, 13:23)
Pas mus yra 2 variantas, man labai patogu. Bet priklauso nuo projekto.

Gal butu galimybe pamatyti bent vizualizacija jusu namo ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 09 21, 00:27)

Siuos jau buvau ziurejus, neradau, kas patiktu net i ta puse. Anksciau buvo kazkoks puslapis lyg lenku-lietuviu 100 projektu ar kazkas panasaus... Su namo vidaus is isores vizualizacijomis. Na nepamenu, bet ir nerandu... Ten bent 1 i ta puse buvau issirinkusi. Bet dabar norisi ir kitu pasizvalgyti, gal naujesniu yra. Tik tiek, kad stilistika ten buvo priimtina.

QUOTE(Jurgin@ @ 2014 09 22, 14:26)
Gal butu galimybe pamatyti bent vizualizacija jusu namo ?  ax.gif

As taip pat noreciau wink.gif pas kelis klientus tokius maciau, bet tuo metu ne tas metas apie projektus kalbeti buvo. Idomu, kaip tokiuose buna isspresta su kvadratura, nes noretusi islaikyti 120 kv gyvenamo ploto per daug neissipleciant zemes aru saskaita smile.gif
Atsakyti
http://www.z500.lt/
amaya, gal apie sita psl. kalbat?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 09 22, 22:31)
http://www.z500.lt/
amaya, gal apie sita psl. kalbat?

notworthy.gif taip, sis!
Atsakyti

Musu namukas taip pat tures terasa, galesime apeiti dali antro auksto, mus ramina visi, kad jei teisingai ir sandariai padarius, sudarius nuolydi ir nutekejima - bedos nebus, reikia kuo geriau padaryti hidroizoliacija, su daugiau sluoksniu ir tiek...gal yra gyvenanciu jau tokiuose namuose, kuriuose antrame aukste yra terasos? gal kokiu patarimu ir pastebejimu turite?
man name teraseles antrame aukste - atrodo pasakiskai, issprendzia fasado vaizda, namukas tampa kitoks, nors esme ir yra kubai, bet jis gaunasi masyvesnis ir dailesnis
Atsakyti
Gal galetumete kasnors perzvelgti si projekta ir parasyti savo pastebejimus.
Buciau dekinga smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti