Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 13 dalis

QUOTE(zyzna @ 2014 08 25, 14:56)
g.gif  o kur iejimas i namus? ar as jo nematau?
Jūs sukeitėt tambūrą su toletu smile.gif
sala, taip, bus, ji mano svajone, cia tik arch taip pripiese  rolleyes.gif

lotuliukas.gif ... matot, ką reiškia neprofesionalas doh.gif ... tupj pamislysiu dar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 25, 14:00)
lotuliukas.gif ... matot, ką reiškia neprofesionalas  doh.gif ... tupj pamislysiu dar wink.gif

bet panaikinus iejima i namus daug patogiau miegamajam butu biggrin.gif
Nesu as miegamuoju patenkinta, per daug kampu man ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 08 25, 15:02)
bet panaikinus iejima i namus daug patogiau miegamajam butu  biggrin.gif
Nesu as miegamuoju patenkinta, per daug kampu man ten  g.gif

drinks_cheers.gif
išvis ppanaikint tą įėjimą unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 25, 14:08)
drinks_cheers.gif
išvis ppanaikint tą įėjimą  unsure.gif  lotuliukas.gif

ta va variantas g.gif lotuliukas.gif
as sakau mazint ta toleta pusmetriu kokiu ir duris det ant kitos sienos, kad i lango puse butu g.gif Kiek ten to WC reikia, kad tilptu dusas, tulikas ir kriauklyte mazyte g.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 08 25, 13:10)
Kokie pastebėjimai projektui?  g.gif šaurė viršuj

I langus nekreipkit dėmesio, pridėliojo bet kokių  doh.gif vaikų kambariuose labiau centruoti norisi, svetainėj vakarinės pusės langus irgi sienos centre, pietinėj sienos bus du vitrininiai langai, jokiu durų.

paprašiau kad pamažintu pusmetriu tambūrą.

tėvų toletą kiek įmanoma siaurint, kad praėjimas prie lovos platesnis butu. Toje vietoje kur lova- bus sienine spinta.

Tos kolonos-iėjimo i virtuvę prie sandeliuko nebus.
user posted image

Vaiku kambariu langu gal nestumciau i centra... nes virs lovos palange nelabai patogu smile.gif palikciau taip kaip yra... na nebent keiciasi ten kazkoks baldu isdestymas smile.gif

Kokio plocio bus miegamasis lovos gale...? na ta vieta kur zadate platini... pas mane 3m kazkur... galvoju ar nebus per siaura smile.gif platesnio cuzinio ir lovos nei 1,6m nelabai jau isvaizduoju smile.gif

Tambura norite mazinti pusmetriu is ilgio ar plocio? nes siaurinti jo tikrai nepatarciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 08 25, 15:47)
g.gif gal ir taip  g.gif truputi tamburas tada sumazes (pamatai jau padaryti, isoriniu sienu negalim keist), toletai salia vienas kito, drabuzine pakankamo dydzio...

Ačiū, rodysiu vyrui  bigsmile.gif

Šiaip aišku gaila, kad tamburas sumažėja... ten nuolat grūstys būna doh.gif . Mes tamburo išvis nedarėm. Darėm platų praėjimą ir kiek toliau drabužinę lauko drabužiams. Taip išvengiame spraudimosi vienas pro kitą smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 08 25, 14:48)
O kur įėjimas į namą? Aš galvojau, kad viršuje. Pasirodo, kad lyg ir dešinėje. Ten pasirodė, kad vonios patalpa. Kažkaip čia viskas labai sudėtinga.

Esu pradine nuotrauka imetus, ten yra paaiskinimai kur kas yra, Nr1-tamburas.

QUOTE(robertuxas @ 2014 08 25, 14:51)
Vaiku kambariu langu gal nestumciau i centra... nes virs lovos palange nelabai patogu smile.gif palikciau taip kaip yra... na nebent keiciasi ten kazkoks baldu isdestymas smile.gif

Kokio plocio bus miegamasis lovos gale...? na ta vieta kur zadate platini... pas mane 3m kazkur... galvoju ar nebus per siaura smile.gif platesnio cuzinio ir lovos nei 1,6m nelabai jau isvaizduoju smile.gif

Tambura norite mazinti pusmetriu is ilgio ar plocio? nes siaurinti jo tikrai nepatarciau smile.gif

Baldus sustatem ne mes, man noretusi keisti lovu vietas, todel ir noreciau centruoti langus vaiku kambariuose.

Miegamasis lovos gale pirminiam variante apie 3m, lova 180cm. Manau kad per mazai vietos.

Stai taip man labiau patinka, daugiau vietos aplink lova g.gif
user posted image
Uzdejau raudona klecka, kad visiems butu aisku kur iejimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 25 rugpjūčio 2014 - 15:11
QUOTE(knopke* @ 2014 08 23, 21:42)
sakykite, kokio plocio jusu projektuojamu namu pamatai?

9.5 m ant 12.5 m mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(robertuxas @ 2014 08 25, 15:51)

Standartisdkai dvigules lovos 1.6 1.8 ir 2.0 buna ciuziniai, bet 2 m jau reciau. Prie sio plocio prisideda lovos karkas ir spinteles salia lovos. Pas mus miegamais numatytas 2.6m plocio - tai kaip tik telpa 1.6 lova su spintelemis ir apieti dar galima patogiai 4u.gif
Atsakyti
Gal kasnors statotes ar esat pasistate nama slaitiniame sklype? Sklypas musu nedidelis nepilni 5 arai,namas planuojamas 2 aukstu. Galvoju 2 variantus,
1variantas: kad namas butu standartiskai 2aukstu.
2variantas:viena namo dalis 1 auksto kita 2 aukstu.
Atsakyti
Kaip manote ar sutikti su projektuotoju, siulo istatyti nama taip su ivaziavimu suprojektuotu kitur,
o realiai pasidaryti kaip pavazduota raudonai ivaziavima, nes kitaip neiseina nuo sankrizos turi buti 20 metru...

https://drive.google...dit?usp=sharing
Atsakyti
QUOTE(simkas @ 2014 09 09, 09:24)
Kaip manote ar sutikti su projektuotoju, siulo istatyti nama taip su ivaziavimu suprojektuotu kitur,
o realiai pasidaryti kaip pavazduota raudonai ivaziavima, nes kitaip neiseina nuo sankrizos turi buti 20 metru...

Aš nedaryčiau. Jei sankryža judri, bus sunkiau į kiemą įsukti ir išsukti. Ypač jei gatvė kemšasi dažnai. Tie reikalavimai ne iš piršto laužti. Ar priduodant namą, netikrins įvažiavimo?
Sklypas didelis, negi negalima ką geriau sugalvoti? Gal garažą atskirą nuo namo daryti? Ar išvažiavimą į kitą gatvę?
Atsakyti
QUOTE(simkas @ 2014 09 09, 10:24)

Cia paveikslukas teisingai orientuotas, siaure virsuj ? Tada visai kitaip ir nama ir garaza delioti reiketu g.gif
Atsakyti