Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 13 dalis

QUOTE(knopke* @ 2014 08 22, 13:28)
pas mus yra geltonas staciakampis, kuris ir rodo uzstatyma, gali prie pat linijos statyti, gali toleliau, bet taip jau yra, ir visi state namus tuo vadovaujasi, jei paimtume pirma nama, tai jis arciausiai keliuko, o visi kiti - toleliau link pievu

Pas mus irgi yra šitas stačiakampis, pagal kurį nuo kaimynų esam atitraukti po 4 metrus, o nuo kelio - 5 m. Šitos linijos kirsti negalima (mūsų projektą atmetė dėl to kad stogo pakala kirto lniją link kito sklypo 40 cm...O tas kitas sklypas irgi buvo mūsų...Statybos linijos atveju negalioja susitrimai tarp kaimynų dėl statymo arčiau (taip man statybų inspekcijoj aiškino). Viso to pasekoje keitėm stogo kontrukciją, dabar jau baigiu priprast smile.gif O šiaip po laiko išsiaiškinau, kad statybos liniją galima keisti gavus raštišką detalaus plano rengėjų sutikimą namo projektavimo metu...
P.s. spėju, kad pas jus detalus planas darytas seniai, kaip ir pas mus smile.gif Nes šiais laikais lyg taip jau nedaro - užtenka išlaikyt atstumus.

QUOTE(darius333 @ 2014 08 22, 16:57)
jei kaimynas pasiraso sutikima- gali ir ant ribos satyti jei priesgaisriniai ar kiti apribojimai nepazeidziami  smile.gif

esant nurodytai statybos linijai kaimyno sutikimo neužtenka (mes buvom davę sau sutikimą (kirtom statybos liniją link kito mūsų sklypo), bet nepraslydom. Paskui skambinaus į statybų inspekciją - patvirtino, kad negalima. Kaimyno sutikimas galimas dėl metrų nesilaikymo, bet ne dėl statybos linijos peržengimo...Išeitis - arba koreguoti planą, arba projektą...

Mano žinios galbūt ne 100 proc. tikslios, bet čia asmeninė patirtis 2013 m. vasarą ax.gif
Ir beje šita linija pas mus tikrai ne dėl priešgaisrinių reikalavimų, nes iš vienos pusės kaimyno namas už 25 m., iš kitos - už kokių 17 m., trečioj tuščias kitas sklypas, ketvirtoj - kelias ir už jo erdvė...Bet detalus planas rengtas gal 1998 ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabukas: 23 rugpjūčio 2014 - 23:19
taip, musu detalusis darytas senokai smile.gif dabar jo nereikia, tereikia issaugoti atstumus ir tiek
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 08 24, 09:38)
taip, musu detalusis darytas senokai smile.gif dabar jo nereikia, tereikia issaugoti atstumus ir tiek

Va dabar man viskas aišku smile.gif .
Atsakyti
Sveiki,
Pateikiu Jums savo namuko projektą. Labai būsiu dėkinga už pastabas ir jūsų nuomonę smile.gif Didžiausias galvos skausmas tai tas, kad prie iėjimo pranuojama daryti terasa uždengta stogu (brėžinyje papiešta ranka). Neramina, tai kad visą laiką per ją bus vaikščiojama. Galvojame galbūt geriau terasą perkelti prie svetainės lango rytų pusėje ir daryti be stogo.

http://www.up.liux.n.../0000001923.jpg
Atsakyti
Sveiki, ar ne per mazi vaikams kambariai 10.45kv.m ir 11,40kv.m g.gif
Atsakyti
jei kambariai neturi spintos, tai erdves gana, mes planuojame drabuzine kiekvienai panelei is kambario padaryti, tai kad ir 11 kv jau nera mazai
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2014 08 25, 11:10)
jei kambariai neturi spintos, tai erdves gana, mes planuojame drabuzine kiekvienai panelei is kambario padaryti, tai kad ir 11 kv jau nera mazai

kazkokias spintas ar komodas reiks statyt rubams susidet g.gif lova ir rasomas stalas dar g.gif

Atsakyti
musu bus panasiai, nes is dvieju kambariu po 20/18 kv reikia padaryti tris ir plius 2 drabuzines, tai kambary desime tik tai ko reikia, rubai bus drabuzinese
Atsakyti
QUOTE(raaasaaa @ 2014 08 24, 18:27)
Sveiki,
Pateikiu Jums savo namuko projektą. Labai būsiu dėkinga už pastabas ir jūsų nuomonę smile.gif

Tikrai pagalvočiau apie terasos perkėlimą, nes šitoj vietoj man ji nelabai schmoll.gif ... Gal pagalvoti apie terasą kampu, gautųsi tiek rytų, tiek pietų pusėj, tik netęsčiau jos iki įėjimo durų, Šiaip reikėtų pamatyti namo padėtį sklype. Įprastai man rodos įėjimas į namus daromas arčiau įvažiavimo į sklypą, tad keista jei toje vietoje norit planuoti ir terasą g.gif .
Vonia ir WC toli nuo tėvų miegamojo. 1 WC name mažoka.
Atsakyti
Kokie pastebėjimai projektui? g.gif šaurė viršuj

I langus nekreipkit dėmesio, pridėliojo bet kokių doh.gif vaikų kambariuose labiau centruoti norisi, svetainėj vakarinės pusės langus irgi sienos centre, pietinėj sienos bus du vitrininiai langai, jokiu durų.

paprašiau kad pamažintu pusmetriu tambūrą.

tėvų toletą kiek įmanoma siaurint, kad praėjimas prie lovos platesnis butu. Toje vietoje kur lova- bus sienine spinta.

Tos kolonos-iėjimo i virtuvę prie sandeliuko nebus.
user posted image
Atsakyti
doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 rugpjūčio 2014 - 14:00
QUOTE(Juodai @ 2014 08 25, 13:42)
Galvočiau gal kažkaip taip:
Sukeičiau vietomis tėvų draužinę ir vonią - man nepatiktų tiesiai iš miegamojo įėjimas į vonios kambarį, geriau tiesiai iš jo patekti į drabužinę. Tokiu būdu dingo iš miegamojo neišnaudojamas plotas, jis prisidėjo prie koridoriaus (projekte lyg laiptine jis pavadintas unsure.gif ). Čia galima jį išnaudoti pastatant kokią spintą ar dar ką nors  rolleyes.gif . Virtuvės pussalę atitraukiau nuo sienos ir gavosi sala. Daug smagiau turėti salą, juo labiau, kad vietos jai pakanka  mirksiukas.gif .

g.gif o kur iejimas i namus? ar as jo nematau?
Jūs sukeitėt tambūrą su toletu smile.gif
sala, taip, bus, ji mano svajone, cia tik arch taip pripiese rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 25 rugpjūčio 2014 - 13:58