QUOTE(*** @ 2014 08 22, 13:25)
Nemanau kad iseitum bankrot nupirkes 3 Hebus. Beje vien del monolitines perdangos isleidau daugiau kaip dvibubai nei tai butu kainave su plokstem.
Mazas nuolydis irgi yra minusas. Realiai tai praktiskai nera nevienos difuzines pleves tinkancios tokiam nuolydziui, net ultra bangi divorol top ru reikalauja didesnio kampo. Jai susidarys kokia bangele vanduo stoves vietoje. Jai stogas skarda, vandens bus labai daug. Sakysi desiu prilydoma danga, gi stogo nesimato. Matos net is maziau kaip 70-100m.
1 monolitine planuoju ir pas mus, nelabai kranai ivaziuos, o ir nenori ploksciu
2 Divoroll top ru - marketinginis kainos triukas, be to is tiesu svarstau apie prilydoma, o kas kur ka matys - tai ju reikalas
dabar lyg Icoplas turi cerpiu imitacijos prilydoma
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 08 22, 14:35)
Jokių kvadračiukų nėra pas mus
. Gal kas gali paaiškinti, kada tas užstatymo plotas būna nurodytas konkrečioje vietoje?
tai vieta kurioje gali delioti savo nama nepazeisdamas nustatytu normatyvu ir reikalavimu - atstumu nuo gretimu sklypu, atstumu nuo pastatu pagal gaisrinius reikalavimus, ivertinant elektros, vanbdens ir t.t. apsaugines zonas, atstumus ir visa kita. Tada realaiai sklype likea "geltonas"
kvadraciukas kuriame gali deliioti savo nama
is josislysti negalima
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 08 22, 17:34)
Labai protinga, nes jei leisti dažnam lietuviui, tai ir ant galvos prikakos. Pavyzdžiui, mano vienas kaimynas, kuris greičiausiai sklypą parduos (NT špekuliantas), sako, kad trauks namą link mano sklypo ribos. Aš jam sakau, kad taip negali, nes jo užstatymas turi būti pagal reglamentą. Jis nepatikėjo. Sakau, nueik į savivaldybę, išsiimk projektavimo sąlygų sąvadą ir tada galėsime pasiginčyti.
jei kaimynas pasiraso sutikima- gali ir ant ribos satyti jei priesgaisriniai ar kiti apribojimai nepazeidziami