QUOTE(*** @ 2014 08 22, 10:30)
1 Nezinau, gal skonis keicias, aplink kyla daug namuku. O seip tai labai aukstos sienos, klinkerio atveju beproto daug m2 gaunas...
2 Sutapadinti stogai arba zemo nuolydzio irgi grazu, bet jai tai ne deze o didelis namas kurio pirmas a pusantro o gal net du kartus didesnis nei antras..
1 Sutinku sienu plotas aisku didesnis, bet 2-a namai sudviskaicio stogo kepurele sienu ploto nemazina, o stogas sudetingesnis, vaizdas man asmeniskai irgi prastesnis
2 Cia rigi sutinku, todel bandom iseit ii min stogo nuolydi apie 7 laipsnius, nes priesingu atveju istiesu namas tampa pamnasus i inkila
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2014 08 22, 10:38)
Aciu Bangai zinau, bet as ne mieste
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2014 08 22, 10:55)
1 Pilnai palaikau sias mintis, del isliekamumo, madu keitimosi.
2 Namas pasuktas pietu atzvilgiu - gerai, taciau sklypo, tvoru - labai abejociau, kai apzeldinimas bus aktualus, nzn ar ziuresis gerai istrizas.
3 Inkilo stogas-pigus, neblogas, bet sau jokiais budais nedaryciau...
4 Taip pat kaip ir namo be karnizu (del fasadu apsaugos), bei ploksciu stogu. Senstu...
1 nama statome sau, ne pardavimui
2 sklypas jau "apzeles"
3 Skonio reikalas, bet tai priimam kaip kompromisa tarp to ka iseina sudelioti ir irengimo ir apsiltinimo paprastumo prasme
4
matyt irgi jau ne 16-iolika
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2014 08 22, 11:18)
1 Tuo metu man labai patikes namas stai ...
2 Dar mano mintis buvo sitaip sukriziuoti stogus ...
1 Taip, stogas vienslaitis, bet namo sienu konstrukcija is tiesu brangesne ir konstruktyvo ir apsiltinimo ir m2 kainos prasme
2 Man tokie stogai irgi grazus, bet namas turi buti didesnio ploto, arba visas per du aukstus, pas mus taip neiseina
pirmame aukste reikia daugiau ploto nei antrame