QUOTE(Lakštingala @ 2014 08 21, 15:29)
1 Kodėl namas pasuktas sklype? Ir kodėl toks didelis atstumas tarp pavėsinės ir namo?
2 Per daug vitrinų I-ame aukšte.
3 I-o a drabužinėje nedaryčiau lango. Geriau spintom papildoma siena. Langą perkelčiau į WC patalpą.
4 Virtuvė taip suprantu tarp ašių 2-B?- gaunasi 2.2mx2.2m? ne per mažai?
5 Prie pagalbinės patalpos 102 prijungčiau ervę po laiptais - būtų puiki vieta boileriui.
6 II-am aukštui priekaištų kaip ir nebūtų. Bet vėl gi nedaryčiau 2-jų tokių plačių langų miegamuosiuose. Užtektų ir po 1-ą langą.
1 Siaure virsuj, norisi max i pietuis oreintuoti pagrindines erdves
2 Nmas miske sviesos, klausimas is tiesu aktualus. Del siluminiu savybiu as irgi sutikciau maziau vitrinu, bet zmona ir dizainere mane "ikalbejo"
3 As irgi nenorejau, bet zr 2-a punkta
Be to patogios spintos ten nesigaus
4 Virtuve bus: saldytuvas, vienos zingsnio sandeliukas ir orkaite po laiptais, prie kamino is lango puses bus sala su orkaite, palei langa nuo laiptu eis darbastalis su kriaukle, stalcias...etc iki lango pazemejimo ten valgomasis stalas 1,15x1,15
5 Taip bus, puse laiptu erdves priklausys tech patalpai
6 Du pietiniai langai miegamuosiuose pazeminti, kiti bus su varstomom dalim ir rytinej puseje mazesnis, plocio kaip laiptineje
Aciu uz mintis
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 08 21, 16:47)
Šiaip sklypas nemažas, aš išvis pagalvočiau apie vieno aukšto namą
. Man tas antras aukštas, tai kaip atskira respublika, kur neretai net tingisi lipti. Kalbant apie namų tvarkymąsi irgi - kai tvarkaisi vieno aukšto namą, viskas atrodo paprasčiau, viskas vietoj, o dviejų aukštų name viskas tarsi dvigubai
.
Kam tokia didelė terasa, iki pat namo kampo ties drabužine? Juk realiai ja nesinaudosit, ar ne (turiu omeny jos dalį ties virtuve, WC ir drabužine)?
Sklypas nera didelis - 10a, be to miske, nesinori kirsti medziu, tai bandome isipaisyti tarp esamu, be to is antro auksto tikrai smagu i pusis ziureti
As namu netvarkau
Terasa projektuojama, kad butu projekte, o sumazinta visada bus galima daryti
Dekui uz pastebejimus