Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 13 dalis

As taip tik spesiu bet viska susumavus tavoji stogine su sandeliuku apie 50 ir kainuos smile.gif

Kaip stoginei manau kosmosas..

QUOTE(cibulis @ 2014 08 19, 11:09)
Nesu meistrautojas ir man tai visiškai neaktualu. Dabar gyvenu daugiabutyje ir neturiu jokio sandėliuko. Tai neturiu, kur laikyti tik padangų ir vaikų dviračius. Tenka vežti pas tėvus. Todėl man 19 kv. sandėliuko - per akis. Dar name po laiptais turiu apie 2-3 kv. metrų sandėlį, dar techninėje patalpoje galėsiu šį bei tą pasandėliuoti. Todėl tikrai užteks. Vandens mocų, valčių ir t.t. tikrai man nereikia.

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 08 19, 12:21)
1. na nesupykit, bet kaip tik manau jog garazo reikia trantui, kuris 5tukst kainuoja, nes ten galesit ji nuolat taisyti, krapstytis, krauti akumuliatoriu ir pan smile.gif

2. Kaip ir minejau - siuo metu turim garaza dviem masinom, jas ten laikome, bet to komforto per metus kiek turiu - galiu ant pirstu suskaiciuot.

1. Kiek čia yra vyrų, kurie savo trantus už 2000-5000 Lt remontuoja patys? Manau, kad vienetai. Didžioji daugma varo į servisus.

2. Tai aš ir kalbu prieš garažą. Bent jau man jo tai tikrai nereikia. Tai kur aš čia klystu. Aš kaip tik sakau, kad statote garažą, tai statykite jį platų - mažiausiai kokių 7 metrų.
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 18, 18:45)
Pazitamas turi 48 m2 garaza, jam mazai, nes dar baika, keturrati, vandens motocikla, dviracius ... ir vis akit dziaugsma turi sukisti, sako - dabar daryciau kokiu 80m2 garaza, kad viskas tilptu  doh.gif taip, kad kiekvienam pagal poreikius 4u.gif
Pritariu Cibuliui - garazas turi atitikti garazo funkcija, o sandelis - sandelio  drinks_cheers.gif

Kiekvienam pagal poreikius 4u.gif

Priklauso kas kaip supranta sandeli g.gif, dviratis transporto priemone lotuliukas.gif , tai jei nestatytii garazo, tai reik garaziuko dviraciams ir sandeliuko padangoms, jei jau tiksliai pagal funkcijas naudoti g.gif Pasistatyti kazkoki sandeliuka nesildoma irgi reikia tureti vietos. Taigi kiekvienas pasirenka sprendima pagal labai daug kintamuju g.gif Mes sandeliuka gal tik vidury pievos (kurios nedaug) pasistatytume doh.gif Dabar gi geriausia iseitis didesnis garazas su ivaziavimu tiesisiai is gatves, jokio vargo, jokio sandeliuko.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 08 19, 12:44)
As taip tik spesiu bet viska susumavus tavoji stogine su sandeliuku apie 50 ir kainuos smile.gif

Kaip stoginei manau kosmosas..

Ne visai tiksliai. Šiam momentui stoginei ir lauko sandėliui išleista - 23 144,57 Lt. Pamatas kainavo apie 8000 Lt. Dar trūksta parapetų apskardinimo (1000 Lt), lauko sienos tinkavimo (apie 4000 Lt). Viso išeis apie 36 000 Lt, blogiausiu atveju - 40 000 Lt. Stoginės plotas apie 52 kv. metrai. Manau, kad nebloga, protinga kaina. Tik mano stoginė ir lauko sandėliukas nėra visai tradiciniai. Stoginė - beveik kaip garažas. O lauko sandėliukas bus ir su signalizacija, ir su judesio davikliais. Teisingiau - jie jau yra.
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 08 19, 13:31)
1. Priklauso kas kaip supranta sandeli  g.gif, dviratis transporto priemone  lotuliukas.gif , tai jei nestatytii garazo, tai reik garaziuko dviraciams ir sandeliuko padangoms, jei jau tiksliai pagal funkcijas naudoti  g.gif

2. Taigi kiekvienas pasirenka sprendima pagal labai daug kintamuju 

1. Per daug sutirštinat spalvas. Taip realybėje tikrai nebūna.

2. O štai čia - sutinku 100 proc. Todėl ir sakau, kad garažo nesirinkau, nes man jo nereikia. Bet tai mano nuomonė ir mano poreikiai. Kitiems reikia. Jie psichologiškai geriau jaučiasi apsikrovę visokiu chalmu, patys remontuodami mašinas ir t.t. Čia labai asmeniška.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 08 19, 14:36)

2. O štai čia - sutinku 100 proc. Todėl ir sakau, kad garažo nesirinkau, nes man jo nereikia. Bet tai mano nuomonė ir mano poreikiai. Kitiems reikia. Jie psichologiškai geriau jaučiasi apsikrovę visokiu chalmu, patys remontuodami mašinas ir t.t. Čia labai asmeniška.

Cia net ne chlamo esme lotuliukas.gif , mes isvis nieko neremontuojam, svarbiausia GALIMYBES, kaip suprantu Jus turite nemaza sklypa, tai uztai ir telpa viskas kas patinka, musu sklypas 6 a su nekokia forma, o kur dar atstumai nuo kaimyno ir t.t. doh.gif - tai ir darai garaza sujungta su namu (tik mums nekainavo tiek daug kiek Jusu sandeliukas) lotuliukas.gif Taigi daug kintamuju, noreti galima daug, bet ne viskas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 08 19, 13:46)
Cia net ne chlamo esme  lotuliukas.gif , mes isvis nieko neremontuojam, svarbiausia GALIMYBES, kaip suprantu Jus turite nemaza sklypa, tai uztai ir telpa viskas kas patinka, musu sklypas 6 a su nekokia forma, o kur dar atstumai nuo kaimyno ir t.t.  doh.gif - tai ir darai garaza sujungta su namu (tik mums nekainavo tiek daug kiek Jusu sandeliukas)  lotuliukas.gif Taigi daug kintamuju, noreti galima daug, bet ne viskas gaunasi  4u.gif

Nepataikėte, mano sklypas irgi 6 arų. Todėl lauko stoginę su sandėliuku teko glausti prie namo. Būtų daugiau erdvės, tai būtų du atskiri statiniai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 08 19, 14:49)
Nepataikėte, mano sklypas irgi 6 arų. Todėl lauko stoginę su sandėliuku teko glausti prie namo. Būtų daugiau erdvės, tai būtų du atskiri statiniai.

Vadinasi padarem ta pati, tik as uzsimurijau, o Jus ne smile.gif Tiesiog nesu tokia griezta, kad stogine gerai, o garazas blogai ar atvirksciai - viskas turi savu pliusu ir minusu 4u.gif
Tiek nuomoniu sia tema, kad kas projektuojasi gales lengviau apsispresti.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 08 19, 13:21)
Kaip ir minejau - siuo metu turim garaza dviem masinom, jas ten laikome, bet to komforto per metus kiek turiu - galiu ant pirstu suskaiciuot.

Ir matyt uzteks vienos rankos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 08 19, 14:31)
Dabar gi geriausia iseitis didesnis garazas su ivaziavimu tiesisiai is gatves, jokio vargo, jokio sandeliuko.

Na cia irgi abejotinas "privalumas", daug smagiau kai pries garaza yra vietos masinai pastatyti ne gatveje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 19, 20:44)

Na cia irgi abejotinas "privalumas", daug smagiau kai pries garaza yra vietos masinai pastatyti ne gatveje  mirksiukas.gif

Yra 2 masinom smile.gif priesais garaza. Is gatves, tai reiskia, kad nereikia mainoti per visa sklypa ar kazkur uzsukti.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 08 19, 21:30)
Yra 2 masinom  smile.gif priesais garaza. Is gatves, tai reiskia, kad nereikia mainoti per visa sklypa ar kazkur uzsukti.

garazo vartai atsidarantys i gatve, mano nuomone nera privalumas, panasiai kaip ir namu durys atsidarancios tiesiai i gatve doh.gif
Aisku, jei sklypo isplanavimas ir erdve neleidzia kitaip, tada ir su stogine nelabai issipresi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 20, 13:10)

Manau, kad ne taip supratot. Kava&arbata norėjo pasakyt, kad įvažiavus į kiemą iš gatvės telpa dvi mašinas pasistatyti priešais garažą (vieną šalia kitos), o šis yra toliau tiesiai važiuojant. Čia niekas nekalbėjo apie tai, kad iš gatvės tiesiai į garažą patenkama. Buvo akcentuojama tai, kad norint patekti į garažą nereikia sukinėtis kieme. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 rugpjūčio 2014 - 12:29
QUOTE(Juodai @ 2014 08 20, 13:26)
QUOTE(darius333 @ 2014 08 20, 13:10)

Manau, kad ne taip supratot. Kava&arbata norėjo pasakyt, kad įvažiavus į kiemą iš gatvės telpa dvi mašinas pasistatyti priešais garažą (vieną šalia kitos), o šis yra toliau tiesiai važiuojant. Čia niekas nekalbėjo apie tai, kad iš gatvės tiesiai į garažą patenkama. Buvo akcentuojama tai, kad norint patekti į garažą nereikia sukinėtis kieme. 4u.gif

Aciu 4u.gif , nes jau praradau vilti isaiskinti doh.gif
Atsakyti