QUOTE(Kava&arbata @ 2014 08 18, 16:07)
Bet 19 kv sandeliuka irgi reikia tureti kur pastatyti ir nemokamai jis nepasistato, sutinku, kad garazas brangiau, bet turint nama pas visus yra zoliapjove, kastuvas ir pan. dalykai, taigi "turto" yra Stiklainiu ir dezuciu irgi nekaupiu
Taip, pats sandėliukas nepasistato. Jis kainuoja, bet mano name sandėliukas ir atliks sandėliuko funkciją. O kuomet garažas atlieka sandėliuko funkcija, tai jau negerai. Garažas turi atlikti garažo funkciją. Aišku, kad garaže galima šį bei tą sandėliuoti, bet negalima jo užversti taip, kad garažas taptų sandėliu. Tai kam toks garažas. Gal geriau iš karto statyti garažą ir sandėlį. Brangu, bet kiekviena patalpa atliks savo funkcija.
Papildyta:
QUOTE(Lakštingala @ 2014 08 18, 16:17)
Čia yra dar dėl to, kad kiemai prieš namą ar garažą yra sąlyginai maži ir sudėtinga laviruoti iš/į garažo. Todėl daug patogiau įvažiuot į kiemą ir numest mašiną, o po to ta pačia eiga atbuliniu išvažiuot.
Mes gi dabar trinkeles susidėjom, tai priekinėje namo dalyje, kur turėtų mašina įvažiuot yra 150m², atrodo žiauriai daug ervės mašinai apsisukt, bet kai sėdi už vairo, tai su universalu eli-eli išlaviruoji ir apsisuki, ir tos vietos realiai visai nėra per daug.
Bet šiaip aš už garažą, jei tik įmanoma turėti dvigubą. Man ir patinka šilta mašina.
Mes gi dabar trinkeles susidėjom, tai priekinėje namo dalyje, kur turėtų mašina įvažiuot yra 150m², atrodo žiauriai daug ervės mašinai apsisukt, bet kai sėdi už vairo, tai su universalu eli-eli išlaviruoji ir apsisuki, ir tos vietos realiai visai nėra per daug.
Bet šiaip aš už garažą, jei tik įmanoma turėti dvigubą. Man ir patinka šilta mašina.
Labai teisinga pastaba. Kai daiktu nėra patogu naudotis, tai jis neatlieka tiesioginės savo funkcijos. Priešais mano lauko stogine neliks daug vietos (apie 3 metrai iki sklypo ribos), todėl garažu būtų tikrai ne itin patogu naudotis, jei dar prisidėtų į lauką atsidarantys vartai. O štai į stoginę daug patogiau įvažiuoti. Tik mano stoginė - beveik kaip garažas. Viena siena aklina, stogas, o tarp tų pirmų trijų metalinių kolonų dar bus ir lentų pakalimas. Realiai trūksta tik vartų ir turiu garažą.