QUOTE(knopke* @ 2014 08 14, 19:52)
Na, tai pakomentuokite, kokie optimaliausi kvadratai virtuvei, svetainei ir valgomajam?siaip, del idomumo, nes gal yra zmoniu, kurie jau gyvena namuose, kadangi - mes bute, tai man nezmoniskai norisi daug erdves, nes gyvename kiseneje, nors ir triju kambariu virtuveje vietos anksta, nors joje labai megstu buti, svetaine ir kisenele, o apie vaiku kambari - tyliu, 9 kv dviems panelems
todel kazkaip svaigstu, kad jau name, tai trys pagrindines erdves turetu buti dideles ir jaukios, na, grindis senatveje gal valiosiu issiplaut, o daiktais neapsikrausiu, nes ir taip nemegstu to
ir pakomentuokite mano plana, ideta pries kelis postus atgal
todel kazkaip svaigstu, kad jau name, tai trys pagrindines erdves turetu buti dideles ir jaukios, na, grindis senatveje gal valiosiu issiplaut, o daiktais neapsikrausiu, nes ir taip nemegstu to
ir pakomentuokite mano plana, ideta pries kelis postus atgal
Cia labai individualu dabar turiu 11 kv virtuve, tai man maza (name darausi 16 kv - noreciu dar didesnes , bet sildyti ir valyti tuos plotus irgi reikes), svetaine su valgomuoju turiu 32kv, tai name 42 kv, kadangi dabar planuojami 2 vaiku kambariai, tai darom po 14 kv (dabar gyvena dviese 17 kv) ir t.t. Dabar matau ko man truksta, ko noreciau, tai bandau name igyvendinti Bet kiti nieko pvz nedaro virtuveje, tai jiems ir minimalios uztenka.