Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 13 dalis

QUOTE(knopke* @ 2014 08 14, 19:52)
Na, tai pakomentuokite, kokie optimaliausi kvadratai virtuvei, svetainei ir valgomajam?siaip, del idomumo, nes gal yra zmoniu, kurie jau gyvena namuose, kadangi - mes bute, tai man nezmoniskai norisi daug erdves, nes gyvename kiseneje, nors ir triju kambariu doh.gif virtuveje vietos anksta, nors joje labai megstu buti, svetaine ir kisenele, o apie vaiku kambari - tyliu, 9 kv dviems panelems doh.gif
todel kazkaip svaigstu, kad jau name, tai trys pagrindines erdves  turetu buti dideles ir jaukios, na, grindis senatveje gal valiosiu issiplaut, o daiktais neapsikrausiu, nes ir taip nemegstu to biggrin.gif
ir pakomentuokite mano plana, ideta pries kelis postus atgal

Cia labai individualu g.gif dabar turiu 11 kv virtuve, tai man maza (name darausi 16 kv - noreciu dar didesnes lotuliukas.gif, bet sildyti ir valyti tuos plotus irgi reikes), svetaine su valgomuoju turiu 32kv, tai name 42 kv, kadangi dabar planuojami 2 vaiku kambariai, tai darom po 14 kv (dabar gyvena dviese 17 kv) ir t.t. Dabar matau ko man truksta, ko noreciau, tai bandau name igyvendinti smile.gif Bet kiti nieko pvz nedaro virtuveje, tai jiems ir minimalios uztenka.
Atsakyti
o kaip jums mintis virs garazo daryti gyvenamaji auksta?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 08 15, 21:48)
Cia labai individualu g.gif  Dabar matau ko man truksta, ko noreciau, tai bandau name igyvendinti  smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
tik svarbu neapsigauti su isivaizdavimais mirksiukas.gif
cia kaip i parduotuve alkanam eiti maisto pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 16, 09:49)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
tik svarbu neapsigauti su isivaizdavimais mirksiukas.gif
cia kaip i parduotuve alkanam eiti maisto pirkti  doh.gif

lotuliukas.gif pristabdau save, galvoju i prieki, pvz. dabar vaikai mazesni, tai daugiau bunam bendrose erdvese, bet dar pora metu ir kazin ar paauglys sedes su manim visa vakara lotuliukas.gif Labai norejau tureti atskira patalpa: skalbykla, dziovykla ir lyginima, tai pasidariau nediduke, nes labai nepatinka vonioje dziovyklos, skalbiankes ir t.t. Nors siaip ta patalpa daugumai nereikalinga. Dar nemegstu spintu dideliu ypac jei durys stumdomos doh.gif , tai kur galejau pasidariau drabuzines atskiras patalpas.
Atsakyti
as lygiai taip pat, drabuzines is miegamojo, vaiku kambariu, juodas sandeliukas su skalbykla, dziovykla, siurbiu biggrin.gif ir aisku, sandeliukas prie virtuves biggrin.gif
is manes isgridusis drauges, jog noriu 15 kv virtuves, pasukiojo pirsta ties smilkiniu, bet apskui patyleo ir sako - nu jo, tu ten gyveni biggrin.gif taip kad gali buti mazesnis miegamasis, bet jau virtuve - turi buti erdvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2014 08 16, 17:14)
Labai norejau tureti atskira patalpa: skalbykla, dziovykla ir lyginima, tai pasidariau nediduke, nes labai nepatinka vonioje dziovyklos, skalbiankes ir t.t. Nors siaip ta patalpa daugumai nereikalinga.

Kaip tai nereikalinga unsure.gif . Juk jei skalbyklė ar džiovyklė ūžtų vonioje, visiems galvos skaudėtų smile.gif . Manau kad atskira patalpa šitiems dalykams, labai geras sprendimas thumbup.gif . Man vonioj skalbyklė ir džiovyklė irgi schmoll.gif .

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 17, 14:35)
Kaip tai nereikalinga unsure.gif . Juk jei skalbyklė ar džiovyklė ūžtų vonioje, visiems galvos skaudėtų  smile.gif . Manau kad atskira patalpa šitiems dalykams, labai geras sprendimas thumbup.gif . Man vonioj skalbyklė ir džiovyklė irgi  schmoll.gif .

Dar vienas variantas - visokias skalbykles, dziovykles, saldiklius ir t.t. sutalpinti tech patalpoje kur butu ir geoterminis katilas, rekuperoatorius, boileris ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 18, 08:48)
Dar vienas variantas - visokias skalbykles, dziovykles, saldiklius ir t.t. sutalpinti tech patalpoje kur butu ir geoterminis katilas, rekuperoatorius, boileris ... g.gif

Būtent taip mes ir pasidarėm drinks_cheers.gif , tik boilerio ten nėra smile.gif . Šaldiklis - garaže smile.gif .
Atsakyti
boileris turetu buti sildymo patalpoje?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 18, 08:51)
Būtent taip mes ir pasidarėm drinks_cheers.gif , tik boilerio ten nėra  smile.gif . Šaldiklis - garaže smile.gif .

Garazo nusprendeme atsisakyti visiskai schmoll.gif bus tik stogine
Atsakyti
As garaza priestata pasidariau vietoi stogines. I grupes nesudetingiems statiniams iki 50m2 ploto ir 5m aukscio nereikia net rasytio pritarimo. Jai jau stogine tai kokia papigiaja, o jai tai namo dalis ir iki garazo truksta sieneles + vartu tai jau geriau galimybe pasislept nuo vejo.
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 08 18, 11:33)
Garazo nusprendeme atsisakyti visiskai schmoll.gif bus tik stogine

Visgi pasidarėm minimalų... Kad reikalui esant vieną mašiną įgrūsti galėtumėm smile.gif .
Labiau jis mums dabar tarnauja kaip sandėlis, nes kitaip nebūtų kur laikyti dviračių, žoliapjovės, kepsninės ir to pačio šaldiklio smile.gif .
Atsakyti