Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

Laba diena supermamos 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip niekad reikia Jusu pagalbos doh.gif mes artejam prie pabaigos,vyras savaitgali jau dazys virtuve belieka uzsisakyti baldus,musu virtuve L raides tai kiek imoniu klausiu sako kaina bus apie 10 000,musu virtuve apie 7m.cia brangu?ar cia normali kaina?cia parase bus su Blum ir blyzgi virtuve,tik problema nezinau kokiu spinteliu noriu niekaip negaliu nupiesti kokia man patiktu virtuve g.gif patarkite del blyzgiu virtuviu ar lengvai priziurimos?ar labia reikalinga Blum sistema?ACIU 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Matau dėl śiukšlynių šnekate,įsidėjau ikejiniu prisitaikius ir labai liuks wink.gif galėsiu vėliau foto imesti wink.gif
Atsakyti
Juodai, viskam savas laikas 4u.gif

QUOTE(mylove @ 2014 06 17, 20:52)
Laba diena supermamos 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip niekad reikia Jusu pagalbos doh.gif mes artejam prie pabaigos,vyras savaitgali jau dazys virtuve belieka uzsisakyti baldus,musu virtuve L raides tai kiek imoniu klausiu sako kaina bus apie 10 000,musu virtuve apie 7m.cia brangu?ar cia normali kaina?cia parase bus su Blum ir blyzgi virtuve,tik problema nezinau kokiu spinteliu noriu niekaip negaliu nupiesti kokia man patiktu virtuve g.gif patarkite del blyzgiu virtuviu ar lengvai priziurimos?ar labia reikalinga Blum sistema?ACIU 4u.gif

mano virtuves metrazas 9 metrai, auksciau galit pamatyt brezini, U formos, visur blum'ai, kampuose paprastos 3/4 karuseles, laminuota blizgi plokste, sutarta kaina 9tukst 4u.gif

QUOTE(EB @ 2014 06 17, 21:48)
Laba  4u.gif
Matau dėl śiukšlynių šnekate,įsidėjau ikejiniu prisitaikius ir labai liuks wink.gif galėsiu vėliau foto imesti wink.gif

labai lauksiu foto 4u.gif o kuria turit sistema? uzklausiau ikea ismatavimu bet kol kas atsakymo negavau ax.gif
Atsakyti
o sakykit ar labai jau tokia patogi ir reikalinga virtuve su Blum?kiek ziurejau video Atrodo labai faina o kaip is tikruju?ir dar noriu blyzgios virtuves,turiu maza vaika,galvoju ar neapdauzis mazoji mano to blyzgaus pavirsiaus?ar labai kokie dryziai matosi ir lieka?ir kaip teisingai plokste vadinasi MDF blyzdus pavirsius?ar kaip? doh.gif
Atsakyti
Sveikos, tvarkomes namus, kolkas esame tik grindų betonavimo stadijoje, bet jau reikia apgalvoti +/- baldų išdėstymą, kad pakloti vamzdzius blush2.gif ar sioje temoje galima ikelti tik patalpos planą, gal ką įdomaus ir apgalvoto pasiulysite ( apie ka mes nepagalvojome blush2.gif ) ar yra kokia kita tema? gal galite nukreipti? blush2.gif
Atsakyti
paruose man draugas 3d vizualizacijos drafta, nes as labai abejojau del spalvu ir kaip atrodys virtuve. Daug detaliu neivertinta (pvz kaip juosta virsuj,kad spinteles nesitrankytu, juosta apacioje, staliuko prie lango aukstis ir stalcius po juo, nes labai norejau paziureti pirmini vaizda, ir paskui tobulinti. Kai jau apsispresiu del gamintojo (uz tokia virtuve siulo nuo 5 iki 9 tukst), tai gal jis man perprojektuos visai kitaip.
siauroje spinteleje prie lango bus pasleptas duju skaityklis.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir nezinau del sienu. noreciau dazomu tapetu ir baltos spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 18 birželio 2014 - 05:39
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 18, 06:36)

Man pirmiausia užkliuvo tas stalas. Nėra virtuvė tokia mažą, kad tokį stalą daryt. O laisvai pastatomą kvadratinį bandėt įtalpint? Kad ir nedidelį, bet ir priėjimas prie stalčių būtų patogesnis..
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 17, 22:35)
uzklausiau ikea ismatavimu bet kol kas atsakymo negavau ax.gif

o ar nėra prie kiekvienos šiukšlių dėžėsa parašyt išmatavimų?

QUOTE(mylove @ 2014 06 17, 23:40)
o sakykit ar labai jau tokia patogi ir reikalinga virtuve su Blum?kiek ziurejau video Atrodo labai faina o kaip is tikruju?ir dar noriu blyzgios virtuves,turiu maza vaika,galvoju ar neapdauzis mazoji mano to blyzgaus pavirsiaus?ar labai kokie dryziai matosi ir lieka?ir kaip teisingai plokste vadinasi MDF blyzdus pavirsius?ar kaip? doh.gif

dar net šioje temoje berods buvo rašyta, nu paskaitykit gi prieš klausdami.
blizgi šviesi nėra problematiška, ant tamsios labiau matos visokie pirštų antspaudai ir pan.
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2014 06 18, 08:25)
Man pirmiausia užkliuvo tas stalas. Nėra virtuvė tokia mažą, kad tokį stalą daryt. O laisvai pastatomą kvadratinį bandėt įtalpint? Kad ir nedidelį, bet ir priėjimas prie stalčių būtų patogesnis..

man tas stalas/baras/ar kas ten išvis nekoks, visai nedera prie virtuvės, o ir atgyvena kokia tai blush2.gif
Atsakyti

Eveline, nedeciau kriaukles su tokiu dideliu padeklu, nes mazeja darbastalio kiekis. Kaip supratau indaploves nebus. Gartrauki kabinkit imontuojama i spintele, o ne montuojama po spintele, bus graziau, mazesnis, ne taip kris i akis. Ir rimtai pagalvok ar reikia tos mikrobanges..As ja ismeciau lauk ir visai nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 18, 08:25)

tarp vienos ir antros sienos spinteliu atstumas vos 1.6m. nezinau ar bus patogu stala statyt, net jei plotis mazas - 70cm. lieka tada apie 80cm. jei atsisesim prie stalo tai kiekvienam zmogui reikia apie 40 cm ploto, iki pat spinteliu... o kaip tada spinteles atidaryt, kai valgoma? (as labai megstu tai daryt, nes vis kazka pamirstu issiimti)
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 06 18, 08:46)
Eveline, nedeciau kriaukles su tokiu dideliu padeklu, nes mazeja darbastalio kiekis. Kaip supratau indaploves nebus. Gartrauki kabinkit imontuojama i spintele, o ne montuojama po spintele, bus graziau, mazesnis, ne taip kris i akis. Ir rimtai pagalvok ar reikia tos mikrobanges..As ja ismeciau lauk ir visai nesigailiu.

kriaukles noriu 60 cm su padeklu (nemegstu be padeklo), mazesnio dydzio nelabai radau...
Taip, gartraukis bus po spintele, draugas nemates tokiu gartraukiu tai nupiese ka mokejo smile.gif mikrobange man reikalinga, nes as negaminu visai ir daznai man reikia pasildyti maista, nes kitaip nespeju nieko.. Gal ateity ir nereikes, ir desiu tenais kokias knygas...
Atsakyti
Eveline, spalvos tai rėžia akį pas Jumis schmoll.gif ir neatrodo, kad labai jau derėtų ta ryža, balta ir ryški violetinė.

o toks stalas funkcijos neatliks; jis per siauras, kojos netilps; net ir gale pristatyta kėdė normaliai netelpa.
Papildyta:
QUOTE(mylove @ 2014 06 17, 20:52)
musu virtuve L raides tai kiek imoniu klausiu sako kaina bus apie 10 000,musu virtuve apie 7m.cia brangu?

reikia žiūrėti, ko Jūs prisinorėjote; jeigu konstrukcijos bus techniškai sudėtingos, visur dėsite brangiausius Blumus, cargo, kampinius išvažiuojančius mechanizmus, išmanius organaizerius, išsirinksite prabangią plokštę ir stalviršį, tada ne, nebrangu. Nes pvz., vien lietas stalvišis kainuoja 1000 lt metras.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 18, 10:04)
Eveline, spalvos tai rėžia akį pas Jumis schmoll.gif ir neatrodo, kad labai jau derėtų ta ryža, balta ir ryški violetinė.

o toks stalas funkcijos neatliks; jis per siauras, kojos netilps; net ir gale pristatyta kėdė normaliai netelpa.

Tuoj bandysim perpiest su normaliu stalu ir tamsesne violetine. as labai nenoriu virtuves zemes spalvu... Mano vonia baltai-violetine, tai taip grazu ir aki neriezia, bet ta violetine tamsi
Atsakyti