Merginos, darbe vyksta gincas, tai as noreciau jusu, kaip ekspertu , pasiteirauti. Koks turetu buti paliktas tarpas, kad butu patogu, tarp virtuves spinteliu ir salos.
Viena sako, kad galetu atsidaryti dureles, kita - apie viena metra. O is tiesu kiek yra numatyta, gal yra kokie skaiciavimai. Is anksto dekoju.
1200mm.
Nėr už ką . Tai Jums ačiū už gėlytes
QUOTE(Moonte @ 2014 06 16, 18:22)
Merginos, darbe vyksta gincas, tai as noreciau jusu, kaip ekspertu , pasiteirauti. Koks turetu buti paliktas tarpas, kad butu patogu, tarp virtuves spinteliu ir salos.
Viena sako, kad galetu atsidaryti dureles, kita - apie viena metra. O is tiesu kiek yra numatyta, gal yra kokie skaiciavimai. Is anksto dekoju.
120 cm.
QUOTE(Eve-line @ 2014 06 16, 16:13)
manau mano stalvirsis butu 85cm aukstyje (kaip dabartinej senoj virtuvej), nes langas tik 85cm aukstyje
Stalas vis tiek per aukštas 85 cm. Stalo aukštis turi būti 73 - 75 cm.
Arvika man paskutinis virtuvės variantas geriausias
užsakinėjom pas rekomenduotą baldininką - Joną Šmitą. Tikiuos bus gerai nes iš jo pasiūlymų, rekomendacijų supratau kad žmogus daro ne kaip jam paprasčiau o kaip žmogui geriau labai stengės kad išsirinkčiau siuksliadeziu sistema, kurios taip norejau, ieskojo variantu visokiu, siuntinejo nuorodas, bet neradau tinkamos - susikomplektuosiu pati i stalciu ikalbinejo nedaryt cargo, be kurio as neisivaizduoju kur susideciau prieskonius, del sio sprendimo dar nezinau ar gerai padariau kad nepasidaviau ir vis tiek uzsisakiau cargo 30cm, nu bet man tokie jie patogus
paskutinis jo siustas projektelis:
kadangi saldytuva turesim laisvai pastatoma tai virs jo bandysiu det lentyna kulinarinems knygoms, nes kazkaip nesigavo isgaut vientisumo, aukstoji spinta pagal pakabinamas spinteles 217, saldytuva planavau 196-201 tai tas nelygumas nervino tiesiog, tai ismasciau tik viena, lentyna knygoms, bet jau sakem vietoj kai montuos ziuresim ar ta lentyna ziuresis ar ne buciau toj sienoj dejus viska iki lubu, bet tame kampe virs saldytuvo yra signalizacijos judesio daviklis tai vel gi zodziu labai idomu koks bus realus vaizdas...
del plyteliu pradedu isivaziduoti ivory spalvos blizgias nedidukes
QUOTE(Juodai @ 2014 06 16, 09:27)
Labas, seniai girdėta!
Na, ne tik aš gelbėju, daug čia tų gelbėtojų yra . Smagu girdėt del virtuvės . Kur užsakinėjot? Laukiu laukiu kavagerio .
Aš turbūt rinkčiausi plyteles. Dedasi stilką ir džiaugias žmonės, bet man paranoja, kad už jo prilįs visko ir gadins man nuotaiką ... Dar dedas HPL plokštę. Įdomu, koks Jūsų virtuvės galutinis variantas , kaip atrodys bendras vaizdas - spalvos, medžiagos. Tada, žiūrint į visumą ir nuspręsit, kas toj vietoj geriau tinka.
Na, ne tik aš gelbėju, daug čia tų gelbėtojų yra . Smagu girdėt del virtuvės . Kur užsakinėjot? Laukiu laukiu kavagerio .
Aš turbūt rinkčiausi plyteles. Dedasi stilką ir džiaugias žmonės, bet man paranoja, kad už jo prilįs visko ir gadins man nuotaiką ... Dar dedas HPL plokštę. Įdomu, koks Jūsų virtuvės galutinis variantas , kaip atrodys bendras vaizdas - spalvos, medžiagos. Tada, žiūrint į visumą ir nuspręsit, kas toj vietoj geriau tinka.
užsakinėjom pas rekomenduotą baldininką - Joną Šmitą. Tikiuos bus gerai nes iš jo pasiūlymų, rekomendacijų supratau kad žmogus daro ne kaip jam paprasčiau o kaip žmogui geriau labai stengės kad išsirinkčiau siuksliadeziu sistema, kurios taip norejau, ieskojo variantu visokiu, siuntinejo nuorodas, bet neradau tinkamos - susikomplektuosiu pati i stalciu ikalbinejo nedaryt cargo, be kurio as neisivaizduoju kur susideciau prieskonius, del sio sprendimo dar nezinau ar gerai padariau kad nepasidaviau ir vis tiek uzsisakiau cargo 30cm, nu bet man tokie jie patogus
paskutinis jo siustas projektelis:
kadangi saldytuva turesim laisvai pastatoma tai virs jo bandysiu det lentyna kulinarinems knygoms, nes kazkaip nesigavo isgaut vientisumo, aukstoji spinta pagal pakabinamas spinteles 217, saldytuva planavau 196-201 tai tas nelygumas nervino tiesiog, tai ismasciau tik viena, lentyna knygoms, bet jau sakem vietoj kai montuos ziuresim ar ta lentyna ziuresis ar ne buciau toj sienoj dejus viska iki lubu, bet tame kampe virs saldytuvo yra signalizacijos judesio daviklis tai vel gi zodziu labai idomu koks bus realus vaizdas...
del plyteliu pradedu isivaziduoti ivory spalvos blizgias nedidukes
QUOTE(Cocacola28 @ 2014 06 16, 16:21)
Rezultato tikiuosi kokybiško ir nedidelės kainos, nes dėl finansų kitaip neįmanoma.
Aš kokybe kol kas nesiskundžiu (naudojuosi keletą mėnesių), surinkinėjo kruopščiai, viską atliko laiku. Tik dėl dizaino siūlau iš anksto pasitarti [pvz., čia, forume], nes ne kiekvienas geras baldininkas yra ir geras dizaineris Pavartykite paletes ir paprašykite, kad jums pasakytų, kiek kainuotų gaminant iš vienos ar kitos plokštės su tam tikrais mechanizmais.
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 06 16, 19:53)
Stalas vis tiek per aukštas 85 cm. Stalo aukštis turi būti 73 - 75 cm.
Na dar žiūrint kokie poreikiai - trumpoem pavalgymam gerai ir pusbaris
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 16, 20:06)
labai stengės kad išsirinkčiau siuksliadeziu sistema, kurios taip norejau, ieskojo variantu visokiu, siuntinejo nuorodas, bet neradau tinkamos - susikomplektuosiu pati i stalciu
O kokią sistemą Jūs įsivaizduojat?
ikalbinejo nedaryt cargo, be kurio as neisivaizduoju kur susideciau prieskonius, del sio sprendimo dar nezinau ar gerai padariau kad nepasidaviau ir vis tiek uzsisakiau cargo 30cm, nu bet man tokie jie patogus
Jei patogu, tai patogu . Aš tam reikalui turiu 30cm pločio (fasadas) stalčius pasidarius. Tiesa, į tokius stalčius mažiau telpa, nei į 30cm cargo, tačiau man cargo iš principo nepatinka... Užsispyrus aš kaip ožka .
kadangi saldytuva turesim laisvai pastatoma tai virs jo bandysiu det lentyna kulinarinems knygoms, nes kazkaip nesigavo isgaut vientisumo
Sutinku, reikia kažkaip išlyginti tą vietą. Dėl knygų - pagalvokit, ar bus patogu Jūms kiekvieną kartą jas iš ten imti? Ten reiktų sudėti itin retai naudojamus daiktus.
Ar stalčių blokai bus iš 2 stalčių + vienas vidinis?
Žiūriu vyninė numažinta .
Ko indaplovė ir plautuvė išskirtos kitom spalvom?
QUOTE(Juodai @ 2014 06 17, 09:46)
O kokią sistemą Jūs įsivaizduojat?
Jei patogu, tai patogu . Aš tam reikalui turiu 30cm pločio (fasadas) stalčius pasidarius. Tiesa, į tokius stalčius mažiau telpa, nei į 30cm cargo, tačiau man cargo iš principo nepatinka... Užsispyrus aš kaip ožka .
Sutinku, reikia kažkaip išlyginti tą vietą. Dėl knygų - pagalvokit, ar bus patogu Jūms kiekvieną kartą jas iš ten imti? Ten reiktų sudėti itin retai naudojamus daiktus.
http://www.brasa.lt/...?t=97cd0144.jpg
kazka tokio tik man neitiko tai litrazai per mazi, tai dangtis kiekvienai talpai atskirai, tai ismatavimai netinkami, tai begeliai guoliniai, tai kaina mano akimis per didele zodziu, isranki uzmaciau vakar kad ikea turi kazka panasaus ir ziauriai pigaus, tai po kriaukle uzsisakiau stalciu su fasadu per visa spinteles auksti ir ten planuoju komponuot kazka, gal net reiks bandyt ikea
del cargo mane baldininkas tikino kad stalciai talpiau ir geriau bet va ir as uzsispyrus ozka neitikino...
na galvojau kad gal bus nepatogu pasiekt, nors ir pati esu ne is zemuju ir vyras aukstas, bet jei saldytuvas bus maziau nei 2 metrai - tureciau pasiekti na jeigu ka nusipirksiu koki laiptuka manau prireiks bet kokiu atveju tokio vaikui, tai ir as pasinaudosiu o kulinarines knygos nenaudojamos mano kasdien... kitka sunku buvo sugalvot, nes ten kokia ale spintele nelabai kaip atrodytu- per zema...aisku graziausia butu buve integruotas saldytuvas bet pagal mano kriterijus A++ ir no frost integruojami neprotingai brangus, o dar pridejus spinta jam zodziu neisipaisytume i biudzeta... ir tai jau virsijom
stalciu blokas vienas bus su vidniu pasleptu, kiti trys stalciu blokai tiesiog po du gilius
vynine man atrodo jis cia sumazino, po to dar kai pasirasinejom patikslinom, bet bus mazesne nei jusu braizyta, rodos apie 30 cm bus, na kad apie du buteliai i ploti tilptu
Na taip, vyninę aš galingą buvau nupiešus ...
O su tom šiukšlinėm ir kitais įdėklais į stalčius... tai ir aš po šiai dienai dar nieko neturiu .. tiesiog perdegė bišk virtuviniai reikalai, yra daug kitokių. Savaitgalį pasidarėm lentynas į sandėliuką prie virtuvės , tai dabar gal jau užsiimsiu visokių dėžių smulkmenom ir tuo pačiu įdėklų stalčiams paieška.
Smagu, kad pas Jus reikalai juda pirmyn. Labai laukiu rezultato .
O su tom šiukšlinėm ir kitais įdėklais į stalčius... tai ir aš po šiai dienai dar nieko neturiu .. tiesiog perdegė bišk virtuviniai reikalai, yra daug kitokių. Savaitgalį pasidarėm lentynas į sandėliuką prie virtuvės , tai dabar gal jau užsiimsiu visokių dėžių smulkmenom ir tuo pačiu įdėklų stalčiams paieška.
Smagu, kad pas Jus reikalai juda pirmyn. Labai laukiu rezultato .