Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Teka @ 2014 06 16, 14:06)
salelė tikrai geriau

vietoj tos siauros spintelės geriau šalia esančią paplatint, o dar geriau padaryt platesnius stalčius, o ne spintelę. o tie visi suapvalinti užbaigimai, tai labai jau nekas

Palei langą nuo sienos link laiptų stalčių nėra. Eina kampinė spintelė, tada kriauklė (po apačia visi sifonai ir tikriausiai šiukšliadežė) ir paskutinė spintelė, kurios platinti negaliu, nes ten yra suplanuota indaplovė. Tai kaip suptantu, vienintelis variantas atsisakius siauros spintelės, praplatinti spintelę po kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 06 16, 15:28)
Palei langą nuo sienos link laiptų stalčių nėra. Eina kampinė spintelė, tada kriauklė (po apačia visi sifonai ir tikriausiai šiukšliadežė) ir paskutinė spintelė, kurios platinti negaliu, nes ten yra suplanuota indaplovė. Tai kaip suptantu, vienintelis variantas atsisakius siauros spintelės, praplatinti spintelę po kriaukle.

na tada kriauklės platint, arba kampinę
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 06 16, 15:28)
paskutinė spintelė, kurios platinti negaliu, nes ten yra suplanuota indaplovė.

Atkreipkit dėmesį, kad indaplovei spintelės nereikia. Ji yra montuojama tarp spintelių/stalčių blokų ir uždengiama bendru stalviršiu. Kadangi pas Jus indaplovė gaunasi krašte, gali būti sudėtingas virtuvinio užbaigimas... Aišku, geras meistras viską padarys smile.gif. Ten turi būti kažkokia atrana stalviršiui. Gal išeitų tokia pačia stalviršio plokšte tą šoną uždengt... tik nežinau, kaip visa tai sutvirtinti... bet čia aš nežinau, kaip jau minėjau, geri baldininkai moka viską biggrin.gif .
Kaip mano virtuvės projektuotojas man paaiškino, kai užsiprašiau šaldytuvo fasadą padaryti taip, kad atrodytų lyg du fasadai - pas mane šaldytuvas be šaldiklio, vienos durelės, - sako, daug paprasčiau yra tai pagaminti, nei paaiškinti, kodėl negalima taip pagaminti lotuliukas.gif .
Tai vat. jeigu dėl ko nors baldininkas atsikalbinėja, sako, kad neišeina - keiskit baldininką hihihi.gif ... (aišku, visada yra išimčių mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 16, 14:42)
Atkreipkit dėmesį, kad indaplovei spintelės nereikia. Ji yra montuojama tarp spintelių/stalčių blokų ir uždengiama bendru stalviršiu. Kadangi pas Jus indaplovė gaunasi krašte, gali būti sudėtingas virtuvinio užbaigimas...

Apie tai net nepagalvojau doh.gif Reikės su baldininkais kalbėtis. Šiaip, darant salelę, lieka už indaplovės vietos dar vienai spintelei.
Buvo pradžioje net minčių virtuvę lygiagrečiai palei sieną ir po laiptais pratęsti, išnaudojant laisvą erdvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 16 birželio 2014 - 14:57
Gavau šiokių tokių perpaišymų viršutinių spintelių ir salos. Dėl tos mažos spintelės ir indaplovės dar nekalbėta.
Štai kaip atrodo pasikeitęs vaizdas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 06 16, 16:42)

Man atrodo, kad sala geriau atrodytų pasukta į ilgesnę virtuvinio pusę, t.y. 90 laipsnių kampu nei dabar smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 16, 16:52)

Man atrodo, kad sala geriau atrodytų pasukta į ilgesnę virtuvinio pusę, t.y. 90 laipsnių kampu nei dabar smile.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 16, 15:52)

Išbandysim ir taip pasipaišyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 06 16, 10:24)
Eve-line,
Aš Jūsų vietoje daryčiau atskirą stalą prie lango, o apie jo formą dar galima pagalvoti. Šis daiktas sunkus ir griozdiškas vizualiai, sumažina likusią laisvą erdvę, pabrangina projektą. Stalviršis paprastai yra 91 cm aukštyje, o stalas apie 75 cm. Tad vientisai sujungti su stalvišiu negalima, nes bus per aukštas stalas.

atskiro stalo nenoriu, nes dabar taip turiu ir ziauriai nepatogu, neatidaryti nei orkaites is vienos puses, nei spinteliu is kitos puses. Turiu stumdyti stala (tai i viena puse, tai i kita. jei kas nors sedi prie stalo, tai butina tada prieiti kam nors prie spinteliu ir taip kelis kartus valgymo metu reiaki atsistoti, praleisti...
manau mano stalvirsis butu 85cm aukstyje (kaip dabartinej senoj virtuvej), nes langas tik 85cm aukstyje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2014 06 15, 21:06)
O jūs pas juos ir gaminsitės? Paprašykite, atveš nemažai pavyzdžių. Mums šis gamintojas gamino fasadus iš Thermopal ir Cleaf, korpusui pasirinkau lenkišką, o stalviršis Duropal. Bet toks buvo grynai mano pasirinkimas. Norėjo gaminti korpusus iš fasadinių plokščių, nes, anot jų, jos kokybiškesnės, t. y. jiems lengviau pjaunasi, lengviau apdirbti, bet, kaip supratau, pagamintas iš lenkiškos plokštės korpusas bus pakankamai tvirtas, todėl pasirinkau tokį variantą, padėjusį sutaupyti 500 Lt.

Parašykite, kokio rezultato tikitės, tada bus lengviau patarti.

Rezultato tikiuosi kokybiško ir nedidelės kainos, nes dėl finansų kitaip neįmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 06 16, 15:52)
Man atrodo, kad sala geriau atrodytų pasukta į ilgesnę virtuvinio pusę, t.y. 90 laipsnių kampu nei dabar  smile.gif .

Pratęstas stalviršis palei langą, kad nesibaigtų taip griežtai su lyg lango rėmu. Tik siauroji spintelė eitų po indaplovės (ja pasibaigtų virtuvė) ir ją reiktų platinti gal darant normalią spintelę ar stalčiukus.
Ir apsukta sala. Dėl spintelių ar stalčių po ja, tai keliausim matuoti gyvai atstumus, bet manau, kad vargu ar išeis ją labai jau didinti, atims daug erdvės, valgomasis stalas bus, tad užteks čia tik tokio ale kavastalio gal ax.gif

user posted image

P.S. tik problema su kėdėmis, reikia arba daryti žemesnę, kad būtų standartinių stalų aukščio, arba aukštinti derinant su baro kėdėmis. Nežinau, kaip yra iš tikro, bet minėjo, jos menkas pasirinkimas su pusbario kėdėmis, jei darytume pagal virtuvės spintelių aukštį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 16 birželio 2014 - 16:41
QUOTE(Arvika @ 2014 06 16, 17:38)

Jeigu Jums reikia to cargo toje vietoje, tai gerai. Bet abejoju, ar jis bus naudingas taip gale virtuvės... Gal baldininkai siūlo jį tenais tik dėl to, kad jiems taip paprasčiau. Paprašykit pamodeliuoti virtuvę be jo. Juk turi būto galimybė gražiai užleisti stalviršį iki pat grindų.
Salą daryčiau virtuvės aukščio, prie jos pusbario kėdes - gal ir mažesnis jų pasirinkimas, bet tikrai įmanoma rasti wink.gif. Nematau reikalo aukštinti iki baro lygio, man jos per aukštos, o nusižeminti iki stalo lygio irgi neverta, nes salos stalviršis gali pasitatnaut kaip darbastalis, tuomet 75cm aukštis bus nepatogus.
Atsakyti