QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 14, 14:14)
Sveikos!
Senai bebuvau cia
ziuriu Juodai ir toliau visas gelbeja! Ruoskites uz poros menesiuku kavai
sio men pabaigoj jau turetu sumontuot virtuve
Labas, seniai girdėta!
Na, ne tik aš gelbėju, daug čia tų gelbėtojų yra
. Smagu girdėt del virtuvės
. Kur užsakinėjot? Laukiu laukiu kavagerio
.
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 06 14, 14:14)
Dar nenusprendem ka daryt ties kaitlente tarp spinteliu...ka jus dedat? Plyteles?stikla?ar dar ka kita??
Aš turbūt rinkčiausi plyteles. Dedasi stilką ir džiaugias žmonės, bet man paranoja, kad už jo prilįs visko ir gadins man nuotaiką
... Dar dedas HPL plokštę. Įdomu, koks Jūsų virtuvės galutinis variantas
, kaip atrodys bendras vaizdas - spalvos, medžiagos. Tada, žiūrint į visumą ir nuspręsit, kas toj vietoj geriau tinka.
QUOTE(Cocacola28 @ 2014 06 14, 14:50)
Labai reikia patarimo.
Kokios firmos rinktis baldines plokštes ir stalviršius?
Aš tai nesirinkčiau gamintojo, o rinkčiaus spalvą ir faktūrą. Jau ne kartą
Dešimtukas yra taip rekomendavęs. Teisybę pasakius, niekad plokščių gamintojo ir nesirinkau, o kam? Mane domina galutinis vaizdas - kaip atrodys mano virtuvė, todėl, kai užsakinėjom virtuvę iš plokščių, išsirinkom salone patikusį fasadą tiesiog iš ekspozicijos, tikrai nežiau, kas jos gamintojas. Dėl stalviršio išvis tik spalvą sutarėm, kaip ir dėl korpuso. Iš kokios plokštės yra dabartinės virtuvės korpusas irgi nežinau. Žinau tik, kad fasadas yra iš juodalksnio masyvo. Šitą tai jau rinkomės, bet dėl vaizdo irgi. Mums labiau patiko juodalksnio medžio faktūra, negu ąžuolo. Ąžuolas toks per sunkus pasirodė mūsų baldams, ir tas pats oranžiniai/raudonas beicas ant ąžuolo visai kitaip atrodė. Todėl atmetėm jo variantą, nors baldų kaina būtų buvus tokia pati.
Galvojat, kad sutaupysit kažką, pasirinkdama sakykim pigesnę plokštę? Kaip
Gabby_jz patirtis rodo, tikrai ne fontanus
, kaip
Dešimtukas sakė, plokštės kaina bendros baldų kainos stipriai neįtakoja - brangią, ar pigią, ją vistiek reikia supjauti, susukti, klijuoti ir t.t. - darbas tas pats.
Todėl manau, kad svarbiausia išsirinkti tinkamą baldų gamintoją, kuris įsiklausys į Jūsų norus ir juos išpildys.
QUOTE(gabby_jz @ 2014 06 14, 19:55)
Beje, mūsų kėdės jau ne skolintos
Atnaujinau avataro foto
O, kokia naujiena
. Reiktų pakeisti ir pirmojoj temos žinutėj foto
.