Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

sveikos merginos, gaminamies spinta, bet nzn kaip išdestyti lentyvas viduje. Lentynos labai siaurutes, viso labo 29cm.gylio, nes daugiau nera vietos. Spintos ilgis 3000mm,(3 metrai), aukstis 2540mm (2,54m). Pasimeciau su isdestyvu viduje, zinau tik tiek, kad reikia pasikabinti drabuziams 2ju vietu. Drabuziai bus kabinami ant pakabu.Dar reikia 2ju stalciu kosmetikai, mano ir vyru biggrin.gif, aisku 3ju vyru stalcius nebus didesnis negu mano vienos smile.gif.

zinau, kad apacioje per visa ilgi eis batu deze + buitines chemijos stalcius, nes lentynele nelabai gal graziai atrodys kai atsidarys durys. svarbiausia man yra kaip teisingai susimatuoti , kad tosd kabyklos nesigautu per puse duru smile.gif Gal padeti galit smile.gif

Zinau, kad cia tema visai kitokia, bet yra puikiu dizaineriu, kuriu patarimai man tikrai pades sudelioti taskus ant I smile.gif
Musu namuose karo stovis biggrin.gif, viskas isgriauta, o gyvent reikia ten pat. Tai tualetas kolkas be duru, kaip sakau, "atviru duru dienos" smile.gif. Virtuve jau dalinai dazo, kitas sienas desime deko tinku. tualete liko tik istatyti duris, uzdeti visur gipsa ir plyteles. Aisku didziausias vargas sumastyti kokio reikia apsvietimo (as noriu silpnos sviesos ant grindu ir ant sonines sienos,kad nakti atejus i tulika, nereiktu degti visos lektarnios). Bet dabar susiduriau su koridoriaus spintos beda sad.gif
Buitine jau visa susipirkau (orkaite, indaplove, kaitlente ir gartraukis), belieka tik sulaukti baldu.
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2014 07 19, 01:28)

čia virtuvių tema smile.gif
Atsakyti
[quote=Ruta7777,2014 07 18, 18:30]na ka gi, virtuve dar nera baigta, truksta sio bei to, bet kadangi jau zadejau siandien pasirodyt tai rodaus  blush2.gif

wub.gif Grazi sviesi virtuve thumbup.gif kokias plokstes rinkotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 19 liepos 2014 - 08:55
gal patartumėte, kas kokybiškai ir nebrangiai gamina virtuvės baldus su galimybe išsimokėtinai mokėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alita. @ 2014 07 19, 10:44)
gal patartumėte, kas kokybiškai ir nebrangiai gamina virtuvės baldus su galimybe išsimokėtinai mokėti?  ax.gif

Virtuviu gamyba is principo jau yra brangi. Todel rasti kas nebrangiai ir kokybiskai - tikrai visiems aktualu, niekas nenori moketi daugiau mirksiukas.gif
O issimoketinai galite bandyti tartis su bet kuo - gal pasiseks. O realiausia legaliose firmose.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 19, 09:55)
Virtuviu gamyba is principo jau yra brangi. Todel rasti kas nebrangiai ir kokybiskai - tikrai visiems aktualu, niekas nenori moketi daugiau  mirksiukas.gif
O issimoketinai galite bandyti tartis su bet kuo - gal pasiseks. O realiausia legaliose firmose.

na kodėl brangi. Manau, kad daiktas, jei jis kokybiškas, tai turi turėti kainą. Tiesiog nesinori permokėti už tą patį, nes virtuvėse esu žalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alita. @ 2014 07 19, 10:44)
gal patartumėte, kas kokybiškai ir nebrangiai gamina virtuvės baldus su galimybe išsimokėtinai mokėti?  ax.gif

niekas taip nepatars, nes visos virtuvės individualios, viskas priklauso nuo medžiagų, dydžio ir kitų dalykų. jūs turit turėt bent jau šiokį tokį projektėlį, žinot, kokių medžiagų virtuvės norite, kad galėtumėt siųsti baldininkams užklausimą ir sužinoti, kas kokią kainą siūlo.
Atsakyti
Sveikos, turiu kvailą klausimėlį smile.gif
o kaip su įmontuojamų šaldytuvų atitirpinimu ir valymu? Vyras nori pirkt paprasčiausią šaldytuvą be jokių navarotų, bet aš kažkiek abejoju ar neprašausim pro šalį...žinau kad čia virtuvės tema, bet manau patirties turit nemažai 4u.gif ačiū
Atsakyti
Anksčiau turėjome įmontuojamą šaldytuvą su šaldiklio stalčiais, tai jų atitirpinimas buvo toks - išjungus iš tinklo į apačioje po stalčiais esančią mažą angą reikėdavo įkišti tokią mentelę, buvusią prie šaldytuvo papildomų rakandų, po ja pastatydavom ištrauktą apatinį stalčių. Ten subėgdavo visas atitirpęs vanduo, paskui išvalai ir psio smile.gif.
Kaip suprast - nori pirkt be navarotų?... O kokie ten navarotai gali būti g.gif . Jei šaldytuvas įmontuojamas, tai ir jo atitirpinimas bus atitinkamai išspręstas.
Dabar pas mus įmontuojamas šaldytuvas be šaldikio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 liepos 2014 - 10:51
QUOTE(Juodai @ 2014 07 21, 11:38)

Kaip suprast - nori pirkt be navarotų?... O kokie ten navarotai gali būti  g.gif . Jei šaldytuvas įmontuojamas, tai ir jo atitirpinimas bus atitinkamai išspręstas.
Dabar pas mus įmontuojamas šaldytuvas be šaldikio.

ačiū wink.gif na bazinis šaldytuvas - be jokių ten no-frost ar kitų įmantrybių. Alia toks Electrolux ENN2801BOW. Gal ir tiks...kažkaip aš tai tingiu ginčytis biggrin.gif

echt tikiuos šią savaitę jau mums virtuvę pastatys biggrin.gif bus matyt kiek ir kur prašoviau ar nepamintyjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2014 07 21, 12:12)
ačiū wink.gif  na bazinis šaldytuvas - be jokių ten no-frost ar kitų įmantrybių. Alia toks Electrolux ENN2801BOW. Gal ir tiks...kažkaip aš tai tingiu ginčytis biggrin.gif

na čia kiekvieno reikalas, bet man NoFrost tai gėrių gėris thumbup.gif turiu jau 1,5 metų ir nereikia sukti galvos dėl jokių atitirpinėjimų, šaldyklyje jokio leduko
Atsakyti
Pas mus anksčiau irgi buvo kažkokis Electrolux, tik jau turbūt tokių modelių nėra, nes pirktas buvo prieš kokius 8 metus.O ką, no frost labai kainą iškelia? Tokis dalykas manau visai geras yra, tad nereikėtų taip jau visai spausti dėl to... ne tarką gi perkat, šaldytuvas vistiek turi tarnauti ilgai, tad kodėl gi atmesti patobulinimus?
Atsakyti