Juodai- labai jums ačiū šaldytuvas tai net neatkreipiau dėmesio, cia dizainerė paišė. O dėl tu spintelių, tai aš ten aukštai norėjau lėkštes laikyti,tai papaišė tokias atverčiamas spinteles, man jūsų variantas patinka, tik tada reikia galvoti lėkštes dėti į stalčius, bet kad tie prie šaldytuvo l. siauri
QUOTE(Juodai @ 2014 07 17, 19:34)
Pas mane vienas stalviršis 85cm (kartu su palange), kitas 100cm (saloje) gylio - jau spėjau išpindėti ir mažesnio gylio nebenorėčiau . Dėl palangės ir vietos po stalviršiu paliktos kėdėms pristumti arba kojoms patogiai laikyti stalčiai gavos standartiniai, kaip ir deda po 60cm gylio stalviršiu.
Patogumas tame, kad daugiau ant jo telpa visko - didesnis darbastalio plotas .
Manau, kad tas prailginimas ne priekyje pasireiškia. Priekis to stalviršio toks pats, kaip ir standartinio, juk rašė, kad spintelės gavos nestandartinės, gilesnės irgi.
Patogumas tame, kad daugiau ant jo telpa visko - didesnis darbastalio plotas .
Manau, kad tas prailginimas ne priekyje pasireiškia. Priekis to stalviršio toks pats, kaip ir standartinio, juk rašė, kad spintelės gavos nestandartinės, gilesnės irgi.
va cia visiskai teisingai apraset-pailginimas uz dujines, kriaukles gaunas, patogumas, dabar galvoju, dar kokie 5cm but nepamaise, giminaitis dizaineris turi klientu Vokietijoje-sake vokieciai 80cm megsta darytis
QUOTE(Teka @ 2014 07 17, 19:58)
O aš taip ne į temą, bet truuuputį vistiek į temą čia buvo užsiminta apie mėsmales, tas tarybines greičiausiai, kur prisukt ant stalo/stalviršio reikia. tai va man klausimas, ar nieks iš jūsų tokios neturit? nes aš tai pvz turiu, bet jau nenaudoju keli metai, nes šiuolaikiniai stalviršiai tam per stori ir man ta mėsmalė neužsisuka. kaip jūs darot (jei turit aišku jas)?
Turiu as rankine mesmale, naudojam, prisukam prie stalvirsio. Nera bedu. Juk ten nusireguliuoja mesmales prisukimas. Ir galima prisukti prie storesnio, plonesnio stalvirsio.
QUOTE(Letize @ 2014 07 17, 21:08)
taip, tel. galas baigiasi 006. Siandien prisiskambinom!!! Kalbejo ziauriai atsainiai ir kad mums kainuotu sumontuoti su sava buitine ZIAURIAI brangiai. Jeigu su Ikejos buitine montuotume tai uz montavima tektu pakloti ~1500lt, o su sava technika isvis neisku, turbut tiek kiek pasakytu is lempos. Zodziu montavimas - trecdalis musu virtuves kainos. "Saunuole" IKEA! Taip ir toliau.
kapec...
QUOTE(Amelita @ 2014 07 18, 09:12)
Turiu as rankine mesmale, naudojam, prisukam prie stalvirsio. Nera bedu. Juk ten nusireguliuoja mesmales prisukimas. Ir galima prisukti prie storesnio, plonesnio stalvirsio.
aha, reguliuojas ir pas mane, bet ne iki tiek. ant stalviršio 4cm netelpa pritrūksta kelių mm
Soni, aš už juodai variantą
Teka, nu matai kaip, o maniske tai telpa.
QUOTE(Amelita @ 2014 07 18, 09:54)
Teka, nu matai kaip, o maniske tai telpa.
nu va, maniškė visai visai senovinė, tarybinė
juodai, o kokią tu elektrinę mėsmalę turi? fainos/geros jos? tos naujos
Pas mane Braun. Va tokia, bent jau vizualiai labai panaši:
Iš tikrųjų labai kompaktiška . Visa mėsos malimo dalis nusisuka, lieka tik baltas korpusas. Senoj virtuvėj buvo, kad net ant stalviršio laikiau ir vaizdo per daug negadino . Tikrai patenkinta esu .
Papildyta:
Matyt pradedančioji kokia dizainerė... arba savamokslė... Užkliuvo man dar ir pussalės apdailos nelygūs rėmai .
O kodėl Jūs lėkštes norit prie viryklės laikyti? Lai tie siauri stalčiai lieka kokiems prieskoniams, aliejams, o lėkštes laikyti galima kad ir pussalėj stalčiuose. Jeigu dar galvojate prie pussalės sėdimas vietas, tai išvis labai patogu - išėmei lėkštę ir čia pat vietoj padėjai . Be to, plautuvė visai šalia, tikiuosi ir indaplovė kažkur prie jos, irgi patogiau lėkštes sudėti .
Neįkėlėt matmenų ir kitų dviejų vaizdų - plautuvės eilės ir pussalės, neaišku, kaip pas Jus išdėstyti kiti blokai...
Papildyta:
Pakabinamos spintelės tik 40cm pločio? ... Nu blyn, man vizualiai atrodo, kad jos tokios pat, kaip ir gartraukio spintelė, o ji spėju 60cm pločio... ar čia man jau visai akys nemato ...
Ar Jūs čia apie gylį kalbėjot? Jei taip, tai vistiek - 40+60 lygu 100cm, o stalviršis 70cm, tad atidarytos durelės turėtų būti išsikišę apie 30cm lyginant su stalviršio kraštu, t.y. ta vieta, kur Jūs stovite...
Kažko jau visai nesupratau ... karštis matyt paveikė
Iš tikrųjų labai kompaktiška . Visa mėsos malimo dalis nusisuka, lieka tik baltas korpusas. Senoj virtuvėj buvo, kad net ant stalviršio laikiau ir vaizdo per daug negadino . Tikrai patenkinta esu .
Papildyta:
QUOTE(Soni @ 2014 07 17, 21:43)
šaldytuvas tai net neatkreipiau dėmesio, cia dizainerė paišė. O dėl tu spintelių, tai aš ten aukštai norėjau lėkštes laikyti,tai papaišė tokias atverčiamas spinteles, man jūsų variantas patinka, tik tada reikia galvoti lėkštes dėti į stalčius, bet kad tie prie šaldytuvo l. siauri
Matyt pradedančioji kokia dizainerė... arba savamokslė... Užkliuvo man dar ir pussalės apdailos nelygūs rėmai .
O kodėl Jūs lėkštes norit prie viryklės laikyti? Lai tie siauri stalčiai lieka kokiems prieskoniams, aliejams, o lėkštes laikyti galima kad ir pussalėj stalčiuose. Jeigu dar galvojate prie pussalės sėdimas vietas, tai išvis labai patogu - išėmei lėkštę ir čia pat vietoj padėjai . Be to, plautuvė visai šalia, tikiuosi ir indaplovė kažkur prie jos, irgi patogiau lėkštes sudėti .
Neįkėlėt matmenų ir kitų dviejų vaizdų - plautuvės eilės ir pussalės, neaišku, kaip pas Jus išdėstyti kiti blokai...
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 07 17, 21:42)
pas mane virsutines tik 40cm, tikrai nemaiso
Pakabinamos spintelės tik 40cm pločio? ... Nu blyn, man vizualiai atrodo, kad jos tokios pat, kaip ir gartraukio spintelė, o ji spėju 60cm pločio... ar čia man jau visai akys nemato ...
Ar Jūs čia apie gylį kalbėjot? Jei taip, tai vistiek - 40+60 lygu 100cm, o stalviršis 70cm, tad atidarytos durelės turėtų būti išsikišę apie 30cm lyginant su stalviršio kraštu, t.y. ta vieta, kur Jūs stovite...
Kažko jau visai nesupratau ... karštis matyt paveikė
QUOTE(Juodai @ 2014 07 18, 10:35)
as apie gyli
Jus teisi, man nemaiso, gal cia taip ir neturi but, as kazkaip atidarytu dureliu nelaikau, pasiimu ir uzdarau, net nesusimasciau, kad kitaip gali but...
QUOTE(dives @ 2014 07 18, 11:39)
as kazkaip atidarytu dureliu nelaikau, pasiimu ir uzdarau
Aš įprastai irgi taip darau, tačiau vistiek randu progų užkliūti už savo apie 43cm durelių kampų galva .
QUOTE(Juodai @ 2014 07 18, 11:47)
Aš įprastai irgi taip darau, tačiau vistiek randu progų užkliūti už savo apie 43cm durelių kampų galva .
nu ant tu zodziu, vos neuzsimusiau siandienm kaip kaliau spinteles kampu i smilkini, palikau duris atvirius-kai tvarkiaus-ir uzmirsau, saldu buvo