Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(dives @ 2014 07 13, 23:51)
įdedu dar iš arčiau fasadą , kas norės meistrų-išduosiu asmeniškai, šiaip tai labai giriu juos...Panevėžys, bet , manau, kad važiuotų ir kitur

isduok meistrus, nes ir mes tam paciam mieste gaminames bigsmile.gif dabar dar galvoju ir kitus baldus uzsakyt, tai rekomendacijos labai praverstu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 07 13, 23:08)
isduok meistrus, nes ir mes tam paciam mieste gaminames  bigsmile.gif dabar dar galvoju ir kitus baldus uzsakyt, tai rekomendacijos labai praverstu  bigsmile.gif

Jūs iš Panevėžio? o kas Jums daro? tiesiog įdomu, nes čia yra keli tokie pagrindiniai, pas juos daugiausiai visi ir daros....maniškiai tik virtuvę daro, kitus baldus"drožia" vienas auksarankis, pati nežinau kaip stebuklingai patekau pas jį ir prisiprašiau, nes eilės tai mega_shok.gif ir va sėdžiu vis dar tarp dėžių, kantriai laukiu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 14, 00:14)
Jūs iš Panevėžio? o kas Jums daro? tiesiog įdomu, nes čia yra keli tokie pagrindiniai, pas juos daugiausiai visi ir daros....maniškiai tik virtuvę daro, kitus baldus"drožia" vienas auksarankis, pati nežinau kaip stebuklingai patekau pas jį ir prisiprašiau, nes eilės tai mega_shok.gif  ir va sėdžiu vis dar tarp dėžių, kantriai laukiu smoke.gif

is ten pat biggrin.gif virtuve mums daro K a s p a r o b a l d a i 4u.gif oi daug tu baldininku pas mus yra biggrin.gif pagridniniai gal keli, bet siaip tai apie 30 gal suskaiciavau biggrin.gif mums medinius baldus, t.y. vaiko lova ir duris ir medzio irgi drozia auksarankis vienas thumbup.gif lova jau padare, tai bent is foto super ir kainos super thumbup.gif bet va korpusiniu is plokstes jis nedaro, o mums reikia 3 spintu ir vonios baldu dar, tai dar galvoju ar darytis ten pat kur virtuve, ar ieskot kur kitur g.gif na virtuve realiai ka padare pamatysiu po savaites smile.gif
Atsakyti
aš spintą daraus dar kitur, biski supykus esu, nes nuo velyku laukiu, dabar specialai nebeskambinu net, supykau, tegul pasinervuoja-nes avanso nepaeme, o vdrug man atsibos laukt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 14, 00:35)
aš spintą daraus dar kitur, biski supykus esu, nes nuo velyku laukiu, dabar specialai nebeskambinu net, supykau, tegul pasinervuoja-nes avanso nepaeme, o vdrug man atsibos laukt rolleyes.gif

oho blink.gif ilgokai sakyciau spinta daro g.gif tai isduosit kas virtuve dare?
Atsakyti
kiskiau, asmeniškai aš Jums parašysiu, jei reikia, dėl tam tikrų priežasčių negaliu skelbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 14, 00:41)
kiskiau, asmeniškai aš Jums parašysiu, jei reikia, dėl tam tikrų priežasčių negaliu skelbt 4u.gif

ok, parasykit 4u.gif nes tikrai dar planuojam nemaza darytis baldu, tai rekomendacijos praverstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2014 07 13, 11:55)
Bakdininkai sako kad i 60 cm plocio stalciu po plautuve negali padaryti jokio stalciuko , ar taip gali buti? As sakiau tai vidini gi galima, bet sako reik tada didesnio plocio pacio stalciaus.Man atrodo kazkada esat kalbeje apie vidinius stalciukus po plautuve,ar klystu?gal kas turi kokia foto, tai nusiusciau as jiems

kaip įdomu kaip tas stalčiukas atrodo??

nerandu juodai foto, juodai, gal būtų nesunku pakartoti/
Atsakyti
Noriu patarimo, kaip jūs pasirinktumėte virtuvinių spintelių plokštę: blizgią ar matinę....tiesiog pasimečiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2014 07 14, 09:26)
Noriu patarimo, kaip jūs pasirinktumėte virtuvinių spintelių plokštę: blizgią ar matinę....tiesiog pasimečiau g.gif

skaičiau tendencijas 2015m, tai jau blizgios tampa nebemadingos...
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasiteirauti gal kas turi kokiu atsiliepimu apie "GRASS" furnitura? tiksliau apie stalciu begelius. pagooglinus ismeta tik 2012m SM komentarus ax.gif kaip Grass lyginant su Blum? g.gif
Atsakyti
sveiki, man kyla klausimas.. Kai jus uzsakote virtuve pas baldininkus, ar nuvaziuojate i dirbtuves ir viska apziurite (mechanizmus, plokstes), ar uztenka tik susakyti, kad reikia pvz. Blum mechanizmu, issirenkat is katalogu spalvas ir visokias rankenas.
Atsakyti