Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

Dives, labai graži virtuvikė thumbup.gif jokių nesąmonių nematau biggrin.gif o apie grindis ir aš norėju klaust, tik mane domina spalva biggrin.gif
Atsakyti
Oi, labai smagu, mergaites,aciu 4u.gif
man paciai labai patinka irgi, apart keletos nereiksmingu dalyku, kurie istikruju gyvenimo negadina ax.gif
pas mane ekonominis variantas, tai dar labiau dziugina...

laminata-parasiau koda-kazkokia azuolo spalva-bet ten tu atspalviu azuolo simtai...pagal koda tiksliai galit rast

Stalvirsis, tai plokste eiline mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 13, 22:04)
Oi, labai smagu, mergaites,aciu 4u.gif
man paciai labai patinka irgi, apart keletos nereiksmingu dalyku, kurie istikruju gyvenimo negadina ax.gif
pas mane ekonominis variantas, tai dar labiau dziugina...

laminata-parasiau koda-kazkokia azuolo spalva-bet ten tu atspalviu azuolo simtai...pagal koda tiksliai galit rast

man nereik laminato, tik spalvos norėjau, bet kiek matau, lyg natural

o ką reiškia ekonominis variantas?
Atsakyti

bet jau grindu gerumas...gali menesi neplaut- nieko nesimato ar valyta, ar ne...

Nors senos grindys man kojai maloniau buvo, basa megstu vaiksciot, o cia kazkokie grioveliai.nelygumai-na, kad naturaliau atrodytu..
.. man labiau patiko prie senu, grindys isplautos-eini basom ir jauti ta svaruma
..lygu lygu

ekonominis, kad neislaidavau ir pavyko thumbup.gif

man cituot neiseina...spalva natural
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 13 liepos 2014 - 21:12

kaip įdomu, kiek kainavo bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
zmones, kiek kainuoja sumontuoti virtuve? ar montuotojai ima tam tikra procenta nuo baldu vertes ar dar plius plautuves, buitines technikos montavimas? ax.gif
Atsakyti
Teka, man kainavo nepilni 6000, nes kainą paaugino stalviršio plotis, pas mane ne 60, o 70 cm, kuo ypač džiaugiuos thumbup.gif ir 30proc. brangesni fasadai, būtent "šitoks filingas" brangesnis 30proc...
Atsakyti
[quote=dives,2014 07 13, 22:18]
įdėsiu savo virtuvę, plokštę pasirinkau, meistrai daug nesamonių pridirbo, ta prasme norėjau vienaip-padarė savaip verysad.gif ai, bet jau vistiek po viskam... dar ant gartraukio laukiu baltos lentelės irgi, o tai pagalvosit-kad visai kaimas blush2.gif

Labai grazu wub.gif jai ne paslaptis kas dare?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 13, 22:37)
Teka, man kainavo nepilni 6000, nes kainą paaugino stalviršio plotis, pas mane ne 60, o 70 cm, kuo ypač džiaugiuos thumbup.gif  ir 30proc. brangesni fasadai, būtent "šitoks filingas" brangesnis 30proc...

Tikrai superine kaina bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, dives, už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 13, 22:18)
įdėsiu savo virtuvę, plokštę pasirinkau, meistrai daug nesamonių pridirbo, ta prasme norėjau vienaip-padarė savaip verysad.gif    ai, bet jau vistiek po viskam... dar ant gartraukio laukiu baltos lentelės irgi, o tai pagalvosit-kad visai kaimas blush2.gif

grazu wub.gif balta virtuve man labai grazu wub.gif o kokia sienele rinkotes, ten HPL ar stiklas juodas? mums virtuve jau turi montuot uz savaites, bet vis neapsisprendziam dar del sieneles doh.gif ly ir stiklo noris, bet tada neisirenkam kokio unsure.gif

Atsakyti

įdedu dar iš arčiau fasadą , kas norės meistrų-išduosiu asmeniškai, šiaip tai labai giriu juos...Panevėžys, bet , manau, kad važiuotų ir kitur

user posted image

sienelė HPL, sunkiai valos, bet aš nelabai daug gaminu, tai nors tiek
Atsakyti