Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Freke @ 2014 07 13, 09:59)
Sandrulia o kiek mokejot uz begelius?

Rašau AŽ wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2014 07 13, 12:33)
patarkit parasau del plyteliu virtuveje. planuoju tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu 50cm atstuma. Bet plyteles, kurios patinka yra 20 cm aukscio sad.gif Iseina, kad reikes klijuoti 60cm ir daryti atstuma 60 cm. Ar galima kitaip pasielgti? visi aplinkui daro spinteles pagal plyteliu auksti, bet as nerandu graziu 25cm aukscio, kad sumoj butu lygu 50cm.. sad.gif ar bus grazu, jei dalis (10cm) plyteliu bus uzdengta virsutinem spintelem?

Jūs pasidomėkite, ar 50 cm užteks tarp kaitlentės ir gartraukio. Šiaip manau galima būtų dengti, tik tada apatines plyteles reiktų paleisti žemiau stalviršio tiek pat, kiek viršutines kelti virš pakabinamų spintelių apačios. Pasipaišykit ir vizualiai pažiūrėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2014 07 13, 13:44)
Rašau AŽ wink.gif
Papildyta:

Jūs pasidomėkite, ar 50 cm užteks tarp kaitlentės ir gartraukio. Šiaip manau galima būtų dengti, tik tada apatines plyteles reiktų paleisti žemiau stalviršio tiek pat, kiek viršutines kelti virš pakabinamų spintelių apačios. Pasipaišykit ir vizualiai pažiūrėkit mirksiukas.gif

tarp kaitlentes ir gartraukio butu 75cm. (tai ten su tom plytelem iseina 80cm..)
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2014 07 13, 13:49)
tarp kaitlentes ir gartraukio butu 75cm. (tai ten su tom plytelem iseina 80cm..)

Tai tokiu atveju, leidžiat apatinę eilę plytelių 5 cm žemiau stalviršio, tada tarpe lieka 50 cm (15 cm + 20 cm + 15 cm) ir dar 5 cm lieka virš pakabinamų spintelių apačios, dedat iki gartraukio dar vieną eilę 20 cm plytelių ir bus lygiai iki gartraukio 75 cm. Dar reiktų įvertinti tarpelius tarp plytelių, man patinka, kai jų visai nelieka arba jie būna minimalūs - 1 mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 13 liepos 2014 - 12:54
QUOTE(dives @ 2014 07 13, 12:15)
aciu, as pripratus USA, net nepaziurejau Uk, bet cia jau per Limcaca turbut reiks siusitis, jei is amazones ?

Tai, kad ne viska is usa apsimoka, juolab namu apyvokos, nes sunkus.
Taip, as siunciuos per Tuki, yra ir kitu vezeju...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 12, 22:12)
Smagu, kad atėjote parodyti savo virtuvę thumbup.gif . Sakot be reikalo statėt didesnę indaplovę? g.gif Vadinas per daug save apsikraunat indų plovimu, jei ji stovi be darbo  biggrin.gif . Tvarkingi žmonės (aš matyt iš kitos kategorijos blush2.gif ) yra įpratę indus iš karto susiplaut ir priešingai jiems nieko neįrodysi  biggrin.gif - tas nėr blogai. Tačiau, manyčiau, neverta gailėtis pasisatčius didenę indaplovę, dėl to, kad su tokiais įpročiais matyt ir mažesnė indaplovė stovėtų be darbo smile.gif .

Papildyta:

Paskaičius peršasi išvada - kuo mažiau klausyti vyrų planuojant virtuvę  doh.gif . Išimtis - nebent tie vyrai daugiau praleidžia virtuvėje laiko nei Jūs  biggrin.gif .
Norėjau paklausti - ar patogu atidarinėt viryklės kairėje esančią spintutę, ar kas ten yra g.gif .

Graži sienos spalva  wub.gif . Kas bus virš šaldytuvo?

Juodai, nesigailiu aš to savo sprendimo dėl didesnės indaplovės, tik kol ją prikraunu, tai praeina 2-3dienos, tad neturiu aš tiek kantrybės krauti, greičiau man išplauti lėkštes kriauklėje, baliukai pas mus sodyboj dažniau būna, tai kartais parvažiuoju su visais indais iš ten ir į indaplovę biggrin.gif va tada man ji draugė smile.gif o dukrytė auga, indų vis daugės, tai manau ateityje tikrai ji bus dažniau naudojama, prisipratinsiu, ir tuomet sakysiu-negaliu be jos gyventi-vistik tiek metų nugyventa be indaplovės, reikia tokius daiktus prisijaukinti bigsmile.gif

kitą virtuvę tikrai darysiu tik pagal save, pasimokiau, o juk vyras į ją ateina tik pavalgyti ir kavos išsivirti-viska misija jo ir baigta šioje erdvėje ax.gif virtuvės pagrindiniu išdėstymu esu patenkinta, va tik kampas kur mikrobangė mane erzina-nėra patogu, na ir dėl stalviršio ploto nusileidau meistrui, nes jau buvo nupirkęs 60cm standartą doh.gif vyras įkalbėjo nesiblaškyti, o va dabar lyg ir trūksta man pločio-bet jau pripratau prie to smile.gif

Spalva ir man sienos visai nieko, derinom prie tapeto, tai realybėj nelabai ir skiriasi nuo tapeto pagrindo thumbup.gif o virš šaldytuvo nieko nebus, pirksim aukštesnį šaldytuvą ateityje, ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2014 07 13, 11:55)
Bakdininkai sako kad i 60 cm plocio stalciu po plautuve negali padaryti jokio stalciuko , ar taip gali buti? As sakiau tai vidini gi galima, bet sako reik tada didesnio plocio pacio stalciaus.Man atrodo kazkada esat kalbeje apie vidinius stalciukus po plautuve,ar klystu?gal kas turi kokia foto, tai nusiusciau as jiems

Juodai man buvo ikelus foto. Paziurekit sia arba viena tema atgal.
Atsakyti
Koki cokoli darot baltu virtuviu seimininkai?
As tik viena varianta turiu - stalvirsio laminata? g.gif

Ir esu didziuose apmastymuose del sienos po spintelem. Nes ne vienas tapetas man netinka prie stalvirsio. Tai gal deti irgi stalvirsio plokste? g.gif
Atsakyti
įdėsiu savo virtuvę, plokštę pasirinkau, meistrai daug nesamonių pridirbo, ta prasme norėjau vienaip-padarė savaip verysad.gif ai, bet jau vistiek po viskam... dar ant gartraukio laukiu baltos lentelės irgi, o tai pagalvosit-kad visai kaimas blush2.gif

prašau necituokit

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 13 liepos 2014 - 20:21
Dives, o cia kas per plokste?
Cokoli, ziuriu, balta palikot. Gerai valosi?
As nesamoniu nematau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 liepos 2014 - 20:23
Dives kaip grazu wub.gif balta sviesu klasiska. O kokios grindys pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 13, 21:23)
Dives, o cia kas per plokste?
Cokoli, ziuriu, balta palikot. Gerai valosi?
As nesamoniu nematau 4u.gif

tai gerai, kad nematot thumbup.gif ...gerai, normaliai valos, taigi vandeniu apsitaško..

MDF

QUOTE(Freke @ 2014 07 13, 21:29)
Dives kaip grazu wub.gif balta sviesu klasiska. O kokios grindys pas jus?

4u.gif
Laminatas krono original classic 5540
Atsakyti
Dives, norejau paklaust del stalvirsio. Granitas? Akmuo?
Atsakyti