QUOTE(Juodai @ 2014 07 12, 22:12)
Smagu, kad atėjote parodyti savo virtuvę
. Sakot be reikalo statėt didesnę indaplovę?
Vadinas per daug save apsikraunat indų plovimu, jei ji stovi be darbo
. Tvarkingi žmonės (aš matyt iš kitos kategorijos
) yra įpratę indus iš karto susiplaut ir priešingai jiems nieko neįrodysi
- tas nėr blogai. Tačiau, manyčiau, neverta gailėtis pasisatčius didenę indaplovę, dėl to, kad su tokiais įpročiais matyt ir mažesnė indaplovė stovėtų be darbo
.
Papildyta:
Paskaičius peršasi išvada - kuo mažiau klausyti vyrų planuojant virtuvę
. Išimtis - nebent tie vyrai daugiau praleidžia virtuvėje laiko nei Jūs
.
Norėjau paklausti - ar patogu atidarinėt viryklės kairėje esančią spintutę, ar kas ten yra
.
Graži sienos spalva
. Kas bus virš šaldytuvo?
Juodai, nesigailiu aš to savo sprendimo dėl didesnės indaplovės, tik kol ją prikraunu, tai praeina 2-3dienos, tad neturiu aš tiek kantrybės krauti, greičiau man išplauti lėkštes kriauklėje, baliukai pas mus sodyboj dažniau būna, tai kartais parvažiuoju su visais indais iš ten ir į indaplovę
va tada man ji draugė
o dukrytė auga, indų vis daugės, tai manau ateityje tikrai ji bus dažniau naudojama, prisipratinsiu, ir tuomet sakysiu-negaliu be jos gyventi-vistik tiek metų nugyventa be indaplovės, reikia tokius daiktus prisijaukinti
kitą virtuvę tikrai darysiu tik pagal save, pasimokiau, o juk vyras į ją ateina tik pavalgyti ir kavos išsivirti-viska misija jo ir baigta šioje erdvėje
virtuvės pagrindiniu išdėstymu esu patenkinta, va tik kampas kur mikrobangė mane erzina-nėra patogu, na ir dėl stalviršio ploto nusileidau meistrui, nes jau buvo nupirkęs 60cm standartą
vyras įkalbėjo nesiblaškyti, o va dabar lyg ir trūksta man pločio-bet jau pripratau prie to
Spalva ir man sienos visai nieko, derinom prie tapeto, tai realybėj nelabai ir skiriasi nuo tapeto pagrindo
o virš šaldytuvo nieko nebus, pirksim aukštesnį šaldytuvą ateityje, ir tiek