Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

Komodoje pas mus stalčių bėgeliai yra įmontuoti apačioj, stalčiai nepilno ištraukimo, šonai aišku aukšti iš plokštės, dugnas plonos plokštės - nežinau, kaip jin vadinasi, plona tolia, rankomis įlenkiama, kaip spintose būna nugarėlės... Bet ten ir laikomas apatinis trikotažas ar smulkmės visokios, tad šonai aukšti reikalingi, kad neiškristų.
Virtuvėje gi, aukšti šonai išvis nereikalingi, ypač jei prisigalvoja žmonės juos paturbinti kokiais tai dėklais lėkštėms... Virtuvių stačių duglnai būna stori, kad atlaikytų juose laikomą svorį, tad paaukštinus dar šonus, stalčiai turėtų išeiti išties sunkūs... Ar to reikia? Manau, kad ne.
Atsakyti
As tai labai noriu tu 'griauciu' lektestems pastatyti. Maniau, kad uztenka standartinio stalciaus aukscio? unsure.gif (taip tingiu pakelt savo placiaja nueiti pamatuoti dabartinius blush2.gif ) Tik nezinau, ar jie kilnojami, kad butu patogu po jais isvalyti. Kaip ten yra? Ar cia baldininkas juos deda, ar po to patys? Va kiek klausimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 liepos 2014 - 22:22
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 12, 23:21)
As tai labai noriu tu 'griauciu' lektestems pastatyti.

Kalbate apie kažką tokio?:

user posted image

Elementaru - kokio diametro lėkštes žadate laikyti? Kiek stalčių bus atalęių bloke? Jei bus trys stalčiai, tai didelės (didesnės nei yprastos pietų) lėkštes netilps. Reiktų dar pasitikslinti dėl pietų lėkščių... mano pietų lėkštės yra apie 25cm diametro, tad dabartinėje virtuvėje, kai turiu stalčių blokus iš trijų stalčių, viduriniajame stalčiuje jos stačios tilptų, jo aukštis 25,5cm, apatiniame stalčiuje jau nebe - jo aukštis ~24cm. Tačiau turiu dar ir platesnių lėkščių, tad kur jas dėti? Į kitą staląių aišku, be šito paturbinimo. Dubenėliams šitie "griaučiai" irgi nelab tinka...
Tad galvokit rolleyes.gif . Ir turėkit omeny, kad su šitais įdėklais lėkščių stalčiuje tilps mažiau, nei be jų.

Baldininkai pagal nutylėjimą Jūms tokių įdėklų į stalčius nepasiūlys - bent jau jūsiškis tai tikrai ne (jei teisingai prisimenu, Jums virtuvę gamins tas pats baldininkas, kaip ir man unsure.gif ). Galite užsakydama virtuvę susakyti visus tokius savo pageidavimus, tada ir turėsite kartu su virtuve, antraip, gausite baldus, o paskui pati ieškosite kokius turbinimus į stalčius susidėt.
Atsakyti
Juodai, aciu, labai protingos jusu mintys ir vercia susimastyti.
As maciau kita pvz, geresni, mano manymu. Nenoriu kelti tos foto, nes ten vienos nares foto albume (kur kitoj temoj komoda su kniedem). Tai ten radau, mano manymu, vietos atzvilgiu gan patogu ir ekonomiska varianta.
O didziuju leksciu kas diena nenaudoju, aktualiai mazesnes. Uzima puse stelciaus, o kita dalis - dubeneliai ir kiti indai.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 12, 19:42)
Dėl negražumo, tai Jūs visiškai teisi - tikrai yra didžiulis pasirinkimas ir tikrai daug gražių variantų.
Šalta... o ką siūlo dėti?  Jei plyteles, tai jos dar šaltesnės.
Paskutinis "argumentas" išvis nesuprantamas..
Žinoma, masyvo grindys tikrai labai gražu ir šilta, bet turi būti kokybiškai išdžiovintas medis. Ir kiek darbo prie tokių grindų, ir kaip drebama paskui dėl kiekvienos išmuštos duobutės  doh.gif ...
Mes laminatą rinkomės dar ir dėl to, kad viens du ir sudėtas jis, išsiplauni grindis grindis ir psio, visi darbai prie jo. O ir pakeitimo galimybė daug paprastesnė.

pritariu 100 proc. thumbup.gif mes irgi dėjome pirmame aukšte laminatą pirktą IRIS parduotuvėje. Mes dėjome per visą plotį tik sujungimas vienoje vietoje tarp durų į darbo kambarį, daugiau vientisas klojimas su svetaine ir virtuve. Man patinka, kai nėra jokių juostelių ir .t.t

mūsų toks user posted image

išmušiau peiliu virtuvėje dalį laminato, tai klijais užtepiau ir nieko nesimato, vis tiek taip galvos neskauda, jeigu būtų įskelta plytelė ar medis išmuštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 13 liepos 2014 - 07:03
QUOTE(Juodai @ 2014 07 12, 23:57)
Baldininkai pagal nutylėjimą Jūms tokių įdėklų į stalčius nepasiūlys - bent jau jūsiškis tai tikrai ne (jei teisingai prisimenu, Jums virtuvę gamins tas pats baldininkas, kaip ir man unsure.gif ). Galite užsakydama virtuvę susakyti visus tokius savo pageidavimus, tada ir turėsite kartu su virtuve, antraip, gausite baldus, o paskui pati ieškosite kokius turbinimus į stalčius susidėt.

Sveiki, pas mane dabar tokia pat situacija ax.gif

gal matėte kur tokių organaizerių, nežinau nei kaip lietuviškai užvadint....randu USA, bet iš ten brangu siųstis, bent tokių visokių dar dasipirkčiau, nes kažkaip neracionalu, spintelės pustuštės, o sudėt nieko neina..

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 13 liepos 2014 - 08:19
QUOTE(Freke @ 2014 07 12, 20:30)
Bet jie patys is saves jau buna sunkus. Kazi veliau nebus problemu su svoriais g.gif

Guoliniai bėgeliai didelius svorius atlaiko mirksiukas.gif o jei po kelių metų ir išklers, ne karvę kainuoja, bet kada galima pasikeisti.
QUOTE(Juodai @ 2014 07 12, 22:38)
O Jūsų stalčiai aukštesniais šonais išvis turėtų būti sunkūs... Iš kam tų aukštų šonų reikia? Juk virtuvėje visi rakandai gana didelių gabaritų, birūs produktai irgi į indus paprastai dedami, arba pakuotėse laikomi. Na tikrai nepasigedau aukštesnių ar uždaresnių stalčių šonų  schmoll.gif .

Jei jau stalčiuose laikome lėkštes ir tai nėra per sunku, tai žemas stalčius su aukštesniais kraštais savo svoriu tikrai problemų nepridarys smile.gif Aš norėjau aukštesnių šonų, kad aukštesnius daiktus, indus prieskoniams susidėti, kad ir pipirų malūnėlį, ir nebijoti kad staigiai darant stalčių jis išgrius. Arba arbatos pakelius stačiom galiu surikiuoti, geriau išnaudojama stalčiau erdvė. Gal užtektų ir žemesnių šonų, nežinau, bet aš pasidariau tokius ir nemanau, kad jie sudarys problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sandrulia o kiek mokejot uz begelius? skaiciuoju kiek cia komodos restauracijai reiks isleist smile.gif nes pries beveik 8 metus buvo ziauriai ekonominis variantas padarytas. o komoda didele stalciai ilgoki tai naturalu svoris nemazas....
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 07 13, 09:14)
gal matėte kur tokių organaizerių, nežinau nei kaip lietuviškai užvadint....randu USA, bet iš ten brangu siųstis, bent tokių visokių dar dasipirkčiau, nes kažkaip neracionalu, spintelės pustuštės, o sudėt nieko neina..

Tikrai UK daug, bet neatsimenu pardziu, tik i amazon uzmeciau aki http://www.amazon.co...0...rga,aps,297
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 liepos 2014 - 10:32
Bakdininkai sako kad i 60 cm plocio stalciu po plautuve negali padaryti jokio stalciuko , ar taip gali buti? As sakiau tai vidini gi galima, bet sako reik tada didesnio plocio pacio stalciaus.Man atrodo kazkada esat kalbeje apie vidinius stalciukus po plautuve,ar klystu?gal kas turi kokia foto, tai nusiusciau as jiems
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 07 13, 11:32)
Tikrai UK daug, bet neatsimenu pardziu, tik i amazon uzmeciau aki http://www.amazon.co...0...rga,aps,297

aciu, as pripratus USA, net nepaziurejau Uk, bet cia jau per Limcaca turbut reiks siusitis, jei is amazones ?

ka i paieska isivest, man meta daug ko nereikia? aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 13 liepos 2014 - 11:23
patarkit parasau del plyteliu virtuveje. planuoju tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu 50cm atstuma. Bet plyteles, kurios patinka yra 20 cm aukscio sad.gif Iseina, kad reikes klijuoti 60cm ir daryti atstuma 60 cm. Ar galima kitaip pasielgti? visi aplinkui daro spinteles pagal plyteliu auksti, bet as nerandu graziu 25cm aukscio, kad sumoj butu lygu 50cm.. sad.gif ar bus grazu, jei dalis (10cm) plyteliu bus uzdengta virsutinem spintelem?
Atsakyti