Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Freke @ 2014 07 12, 15:49)
vyras grieztai stojasi pries laminata doh.gif

Kokie jo argumentai prieš?
Atsakyti
Negražu. Šalta. Laminatas yra laminatas. Ir t.t ir panašiai.... o man tokių gražių jų yra. Aišku jei lygini piguva tai ir yr piguva. O tie brangesni jau tipo kaip parketlentės. doh.gif

Cia panasiai kaip jauna 20-meti itikint kad ne sportinis dvivietis auto yra geriau. O universalas ar minivenas lotuliukas.gif atsiranda seima tada supranta kad vezimo ir dvieju auto keduciu nesugrusi i koki bmw z4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 12 liepos 2014 - 17:43
Dėl negražumo, tai Jūs visiškai teisi - tikrai yra didžiulis pasirinkimas ir tikrai daug gražių variantų.
Šalta... o ką siūlo dėti? Jei plyteles, tai jos dar šaltesnės.
Paskutinis "argumentas" išvis nesuprantamas..
Žinoma, masyvo grindys tikrai labai gražu ir šilta, bet turi būti kokybiškai išdžiovintas medis. Ir kiek darbo prie tokių grindų, ir kaip drebama paskui dėl kiekvienos išmuštos duobutės doh.gif ...
Mes laminatą rinkomės dar ir dėl to, kad viens du ir sudėtas jis, išsiplauni grindis grindis ir psio, visi darbai prie jo. O ir pakeitimo galimybė daug paprastesnė.
Pas mus Alloc, 34 atsparumo klasės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 liepos 2014 - 17:44
Tai va... na dar vesiu rodyt graziu grindu. Nes toks vaizdas kad laminata prisimena nuo mokyklos laiku bibliotekos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 07 09, 10:16)
Ar galetum nufotkinti savo stalcius su aukstesniais krastais ir ta stalciu, kur dedat lekstes? Aciu.  4u.gif

Tokie stalčiai lėkštėms su žemesniais šonais:
user posted image
Tokie stalčiai su aukštesniais šonais:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hadi @ 2014 07 08, 17:14)
na, skubu ir aš pasirodyti su savo ką tik iškepta virtuve smile.gif

Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif . Išties neeilinio dizaino virtuvė smile.gif . Man ta šviesiai ruda fasado plokštė labai graži. Kiek nesuprantamas sprendimas cokolį daryti baltą - juk gana tepli ta vieta, gal būčiau rinkusis pilką, kaip stalviršis. Smagu matyti tokius neeilinius drąsius sprendimus smile.gif. Nors iš prdažių ir patiems kiek keista naudotis tokia virtuve, tačiau tikiu, kad priprasit ir viskas bus ok. Sau tokio sprendimo nesirinkčiau, bet ką aš čia apie save... pati visai netikėtai pasukau klasikos link su virtuve rolleyes.gif , o iki tol man mintyse ir vizualizacijoj piešėsi sodri pilka blizgi virtuvė biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 liepos 2014 - 19:46
QUOTE(Sandrulia @ 2014 07 12, 19:02)

Bet jie patys is saves jau buna sunkus. Kazi veliau nebus problemu su svoriais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružis:) @ 2014 07 08, 19:55)
Tik man kabina ta sienelė tarp spintelių, tiksliau jos užbaigimas ties langais ir vienoj ir kitoj pusėj g.gif
Ir ta paskutinė spintelė ties langu vistiek kelia klausimų, kaip nors norisi sušvelninti tą perėjimą link svetainės, kad nesibaigtų tiesiog BUM ir viskas rolleyes.gif

Visgi man rodos dar viena pakabinama spintelė gartraukio kairėje nesugadintų vaizdo... Kaip suprantu, langą ne užuolaidom dengsit, o kokiais roletais ar austrijetėm - tuom, kas monuojama lango nišoje, tad ši spintelė visai netrukdytų.
O apatinės spintelės šoną į svetainę siūlau užleisti stalviršio plokšte, pabandžiau tai pavaizduoti piešinuke. Atvirai kalbant, man nepatinka virtuvinio užbaigimai apvalintom/nukirstom spintelėm ir lentynėlėm, tad ir sūlau kitokį variantą smile.gif.
Dėl tarpo tarp spintelių - plytelėmis ko gero klijuočiau tik ilgąją sieną, dešinėj pusėj sienos neklijuočiau...

user posted image

Supratau, kad tarp eilių staliukas netilps, ne taip paklausiau aną kartą. Norėjau žinoti, ar toje virtuvės/svetainės erdvėje dar planuojamas stalas. Dabar jau aišku, kur jį planuojate. Įdomu buvo žinoti atstumą tarp šaldytuvo ir stalviršio priešais.

Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2014 07 09, 10:16)
Nesuprantu, koks skirtumas koks tu kojeliu aukstis. Man svarbu, kad butu kuo daugiau naudingo ploto daiktams susideti. O 91 cm aukscio stalvirsis atrodys normaliai su 10 cm kojelem? Idomu kodel tas 15 cm standartas yra...

Baldininkai taip daro turbūt todėl, kad jiems paprasčiau pakeisti kojeles į aukštesnes, nei keisti pačių spintelių išmatavimus. Tačiau, jeigu sako, kad įmanomi ir nestandartiniai sprendimai, naudokitės tuom ir užsakinėkit tai, kas Jus tenkins.
Apie 10cm cokolį nieko pasakyt negaliu, pati tokio nesu turėjus, pas mane vis aukštesni... Tačiau vizualizacijose visur piešiu būtent 10cm cokolį ir 91cm stalviršio aukštį biggrin.gif . Atrodo normaliai mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Sandrulia @ 2014 07 09, 15:13)
Galima ir taip, bet tokiu atveju norint paimti konkrečią lėkštę, reikia atkrauti kitas. O iš stovelio pasiimi kokią nori kitų nejudinant wink.gif

Bet man tai visiškai ne problema... Atkrauti baisiai nereikia, tiesiog pakeli kitas, ištrauki reikiamą ir viskas. Bet retai taip būna, nes apačioj didesnės lėkštės sudėtos, o viršuje einamos kasdieninės pietų lėkštės. Mažesnės lėkštutės į kitą krūvelę smile.gif
O ir lėkščių, dedant jas vieną ant kitos, į stalčių telpa kur kas daugiau, nei į laikiklius, kažkada senoj temoj buvau pateikus skaičiavimus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 07 09, 15:57)
Jei nuo betono iki lango yra 95cm kokio aukščio tikėtis apatinių spintelių? Užtenka kaži dangai 1cm atmest at reik daugiau? Stalvirsis bus su palange jungtas.
Chm... paziurejau parketlentes 14mm plius klijai. Kazi nebus durnai 93cm aukštis g.gif plytelės lyg mažiau. Bet bųs daugiau nei 1cm.

Bijau dabar pameluoti, bet ar ne 91cm pas mus buvo nuo betono iki lango angos... g.gif . Stalviršis gavosi 94cm aukštyje. Jūs iš 95cm išminusuokit laminato/plytelių storį ir pridėkit stalviršio storį, t.y. apie 4cm. Kas gaunas? 91-1+4 lygu 94cm wink.gif.
Kodėl 93cm turėtų būti durnai - visai ne schmoll.gif . smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(laumzirge @ 2014 07 10, 15:11)
Jūs žadate po baldais nedėti dangos?.. Aš irgi galvoju, ar taupyti šitoje vietoje, ar ne g.gif

Aš net negalvojau apie tai... tiek ten sutaupysi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2014 07 10, 16:40)
tik vistik indaplovę rinkčiausi 45cm, o ne 60cm, kaip jūs ir kiti mane įkalbėjot tongue.gif pagal mūsų šeimos gyvenimo stilių, ji dažniausiai stovi be darbo ax.gif

Smagu, kad atėjote parodyti savo virtuvę thumbup.gif . Sakot be reikalo statėt didesnę indaplovę? g.gif Vadinas per daug save apsikraunat indų plovimu, jei ji stovi be darbo biggrin.gif . Tvarkingi žmonės (aš matyt iš kitos kategorijos blush2.gif ) yra įpratę indus iš karto susiplaut ir priešingai jiems nieko neįrodysi biggrin.gif - tas nėr blogai. Tačiau, manyčiau, neverta gailėtis pasisatčius didenę indaplovę, dėl to, kad su tokiais įpročiais matyt ir mažesnė indaplovė stovėtų be darbo smile.gif . Dar reikėtų prisiminti, kad 45cm ir 60cm indaplovių kainos skiriasi labai nežymiai, tad siauresnę pirkti tiesiog neapsimoka (čia tais atvejais, kai virtuvėje yra pakankamai vietos, mažose virtuvėse ta 45cm indaplovė tikras išsigelbėjimas smile.gif ), todėl skaičiuojant pinigėlius priėmėt tikrai gerą sprendimą, tuom net neabejokit. O jei indų kasdien nekraunat į ją, tai suprantu, kad viliatės jos pagalbos po kokių nors vakarėlių unsure.gif ... tad patikėkit manim, po jų 45cm indaplovė tiesiog juokinga yra irnesakyk.gif - pusė indų į ją netelpa hihihi.gif. Todėl baikit gailkėtis ir džaukitės savo naująja (vis dar, nes aš sąvają, pastatytą pernai rugsėjo mėnesį irgi vadinu naująja biggrin.gif ) virtuve thumbup.gif .

Papildyta:
o va šiuo kampu nevisai patenkinta, vistik kartais vyrai ir moterys nesusišneka, atrodo, kad suprato, kad pritaria, o padaro pagal save doh.gif finale mikrobangė netelpa į spintelę, ir užima kavos aparato vietą, visa laimė, kad kavos aparatas dar senas stovi daug mažesnis smile.gif  išvada: jei dar tektų tokį kampą daryti, tai daryčiau pilnai kvadratinį per visą sieną iki pat lango, be jokių išpjaustymų ir t.t. turėjau ir tokį variantą, bet vyras atkalbėjo ir dabar gailiuosi doh.gif  ax.gif
<...>
o čia būsimo stalo vieta, niekaip neapsisprendžiam kokio norim, aš noriu stacionaraus ir kompaktriško, vyras kilnojamo, kad nusinešt galima būtų į svetainę, nors 10metų tokio stalo neprireikė, manau ir neprireiks cool.gif

Paskaičius peršasi išvada - kuo mažiau klausyti vyrų planuojant virtuvę doh.gif . Išimtis - nebent tie vyrai daugiau praleidžia virtuvėje laiko nei Jūs biggrin.gif .
Norėjau paklausti - ar patogu atidarinėt viryklės kairėje esančią spintutę, ar kas ten yra g.gif .
user posted image

Graži sienos spalva wub.gif . Kas bus virš šaldytuvo?
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2014 07 11, 14:27)
Payko įkelti tokį mažulyti  blush2.gif ,kad būtų aiškiau rašau matmenis langai po 2m,tarp langų 90cm,dešinėje pusėje nuo sienos iki lango 70cm,iki durų 2m.
Bendri matmenys 6,50*4.20

Būtų geriau, kad pati tiesiog ranka nupieštumėt ant lapo ir sužymėtumėt kur yra langai, durys, kokie jų matmenys, kokie atstumai iki jų, sienų bendri ilgiai, nes dabar skaityt ir dėliotis kažin kas apsiims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2014 07 12, 19:02)
Tokie stalčiai lėkštėms su žemesniais šonais:

Aš nežinau, kiek prašoviau finansiškai ir talpumo prasme (nors šituo atžvilgiu man visai nepritrūko vietos stalčiuose su žemesniais šonais), bet vsur turėjau ir turiu tokio tipo stalčius (dešinėj pusėj atidarytas stalčius ir jo šonas):

user posted image

Viršutiniai žemi stalčiai yra be to vamzdelio. Neseniai vieną žemą stalčiuką nešiau į lauką išpurtyti - sunkokas pasirodė, kaip tokio dydžio. O Jūsų stalčiai aukštesniais šonais išvis turėtų būti sunkūs... Iš kam tų aukštų šonų reikia? Juk virtuvėje visi rakandai gana didelių gabaritų, birūs produktai irgi į indus paprastai dedami, arba pakuotėse laikomi. Na tikrai nepasigedau aukštesnių ar uždaresnių stalčių šonų schmoll.gif .
Atsakyti
Pas mus komoda tokiais stalciais iš plokštės..... tai 7metai ir begeliams sakes.... reiks keist begeliys. Bet mastau ir apie sonu ar net komodos keitima. Nes ziauriai sunkus.... ir ten tik kojines apatiniai ir vaiko rubeliai...
Atsakyti