QUOTE(viola78 @ 2014 07 10, 16:40)
tik vistik indaplovę rinkčiausi 45cm, o ne 60cm, kaip jūs ir kiti mane įkalbėjot
pagal mūsų šeimos gyvenimo stilių, ji dažniausiai stovi be darbo
Smagu, kad atėjote parodyti savo virtuvę
. Sakot be reikalo statėt didesnę indaplovę?
Vadinas per daug save apsikraunat indų plovimu, jei ji stovi be darbo
. Tvarkingi žmonės (aš matyt iš kitos kategorijos
) yra įpratę indus iš karto susiplaut ir priešingai jiems nieko neįrodysi
- tas nėr blogai. Tačiau, manyčiau, neverta gailėtis pasisatčius didenę indaplovę, dėl to, kad su tokiais įpročiais matyt ir mažesnė indaplovė stovėtų be darbo
. Dar reikėtų prisiminti, kad 45cm ir 60cm indaplovių kainos skiriasi labai nežymiai, tad siauresnę pirkti tiesiog neapsimoka (čia tais atvejais, kai virtuvėje yra pakankamai vietos, mažose virtuvėse ta 45cm indaplovė tikras išsigelbėjimas
), todėl skaičiuojant pinigėlius priėmėt tikrai gerą sprendimą, tuom net neabejokit. O jei indų kasdien nekraunat į ją, tai suprantu, kad viliatės jos pagalbos po kokių nors vakarėlių
... tad patikėkit manim, po jų 45cm indaplovė tiesiog juokinga yra
- pusė indų į ją netelpa
. Todėl baikit gailkėtis ir džaukitės savo naująja (vis dar, nes aš sąvają, pastatytą pernai rugsėjo mėnesį irgi vadinu naująja
) virtuve
.
Papildyta:QUOTE(viola78 @ 2014 07 10, 16:40)
o va šiuo kampu nevisai patenkinta, vistik kartais vyrai ir moterys nesusišneka, atrodo, kad suprato, kad pritaria, o padaro pagal save
finale mikrobangė netelpa į spintelę, ir užima kavos aparato vietą, visa laimė, kad kavos aparatas dar senas stovi daug mažesnis
išvada: jei dar tektų tokį kampą daryti, tai daryčiau pilnai kvadratinį per visą sieną iki pat lango, be jokių išpjaustymų ir t.t. turėjau ir tokį variantą, bet vyras atkalbėjo ir dabar gailiuosi
<...>
o čia būsimo stalo vieta, niekaip neapsisprendžiam kokio norim, aš noriu stacionaraus ir kompaktriško, vyras kilnojamo, kad nusinešt galima būtų į svetainę, nors 10metų tokio stalo neprireikė, manau ir neprireiks
Paskaičius peršasi išvada - kuo mažiau klausyti vyrų planuojant virtuvę
. Išimtis - nebent tie vyrai daugiau praleidžia virtuvėje laiko nei Jūs
.
Norėjau paklausti - ar patogu atidarinėt viryklės kairėje esančią spintutę, ar kas ten yra
.
QUOTE(viola78 @ 2014 07 10, 16:40)
Graži sienos spalva
. Kas bus virš šaldytuvo?
Papildyta:QUOTE(MUDU @ 2014 07 11, 14:27)
Payko įkelti tokį mažulyti
,kad būtų aiškiau rašau matmenis langai po 2m,tarp langų 90cm,dešinėje pusėje nuo sienos iki lango 70cm,iki durų 2m.
Bendri matmenys 6,50*4.20
Būtų geriau, kad pati tiesiog ranka nupieštumėt ant lapo ir sužymėtumėt kur yra langai, durys, kokie jų matmenys, kokie atstumai iki jų, sienų bendri ilgiai, nes dabar skaityt ir dėliotis kažin kas apsiims