Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Teka @ 2014 06 13, 18:25)
bet tai veidrodį kaip valyt reeeiks  doh.gif  smile.gif

Bet kaip grazu biggrin.gif ir erdve praplecia labai...
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 06 13, 22:04)
Bet kaip grazu  biggrin.gif ir erdve praplecia labai...

tas tai jo, sprendimas būtų geras, ir dėl erdvės praplėtimo ir šiaip marga pastoviai, nes vaizdas keistųsi biggrin.gif bet nu kaip jį valyyt reiks doh.gif tas iškart nusveria ne veidrodžio naudai
Atsakyti
Veidrodis virtuvėje mano galva tiktų tik tokiu atveju, jei virtuvėje pagrindinis darbas kavos/arbatos išsivirti arba gaminama max kartą per savaitę. Nu tikrai nepraktiška, po pirmos savaitės naudojimo net neabejoju visi grožiai ir erdvės pojūčiai nebetektų prasmės.
Aš net svarstau nebedaryti visų veidrodinių spintos durų prieškambaryje, kaip nors kitaip veidrodį įkomponuoti, kad tik nereikėtų kasdien eit su šluoste ir valinėt didelių stiklų, tuolab, kad vaikas mažas yra. O čia virtuvė... Tikrai pasvarstykit ir kitus variantus, pvz stiklą dėti.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2014 06 13, 14:32)
Ačiū  rolleyes.gif
Patikslinkit. Norit daryti dvi atskiras eiles vieną priešais kitą? Kur įėjimas?
Norit sukti kampu, o užsukus kiek cm būtų baldų?
Kitoj eilėj norit 40 ar 50cm gylio, bet juk šaldytuvas bus min 60cm gylio?

plana toki preliminaru braiziau.. dabar uzprasiau 3d vizualizacijos, kad matyt is salies ar kas nors i tema cia visai. saldytuvas bus prie duru atskirai, tai gal ne taip skirsis su savo ismerom.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 06 13, 23:38)
Veidrodis virtuvėje mano galva tiktų tik tokiu atveju, jei virtuvėje pagrindinis darbas kavos/arbatos išsivirti arba gaminama max kartą per savaitę. Nu tikrai nepraktiška, po pirmos savaitės naudojimo net neabejoju visi grožiai ir erdvės pojūčiai nebetektų prasmės.

pritariu šiai nuomonei.
Ir mane erzintų nuolat dvigubintas vaizdas: pasidedi puodą, žiūrėk jau du. Pasidedi dar aliejaus buteliuką, lėkštę, šaukštą, pjaustymo lentelę, daržovių. Ir visa tai susidvigubina, nes juk veidrodis prie pat.
Na nebent veidrodžio kokia siauresnė juosta aukščiau nuo stalviršio..
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 14, 11:27)
pritariu šiai nuomonei.
Ir mane erzintų nuolat dvigubintas vaizdas: pasidedi puodą, žiūrėk jau du.

Paskui ne į tą puodą dar vandens bandysi įpilt... unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 birželio 2014 - 10:57
QUOTE(Juodai @ 2014 06 14, 11:46)
Paskui ne į tą puodą dar vandena bandysi įpilt... unsure.gif  lotuliukas.gif

nu, kai vožtelsi su samčiu kokiu per veidrodį, bandydama pataikyti į butaforinį puodą doh.gif
Atsakyti
bet jei laikais dietos tai gerai biggrin.gif porcijos dvejinas. vadinas dar jas pamazinsi. hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos!

Senai bebuvau cia smile.gif ziuriu Juodai ir toliau visas gelbeja! Ruoskites uz poros menesiuku kavai biggrin.gif sio men pabaigoj jau turetu sumontuot virtuve smile.gif

Mums dar liko saldytuva ir gartrauki nusipirkt, del pastarojo vis dar blaskomes nes vis tiek griztu prie juodo vertikalaus o vyras nori sidabrinio smile.gif kriaukle pirkom juoda akmens mases,man paciai sis sprendimas netiketas buvo nes vyras pasisakė kad yra uz juoda arba plienine o as norejau butent akmens mases tai taip ekspromtu ir sumaigiau mygtukus elektroninej parduotuvej..dabar bijau sio sprendimo bet turetu susisaukt su kaitlente ir orkaites stiklu juodu biggrin.gif

Dar nenusprendem ka daryt ties kaitlente tarp spinteliu...ka jus dedat? Plyteles?stikla?ar dar ka kita??
Atsakyti
Labai reikia patarimo.
Kokios firmos rinktis baldines plokštes ir stalviršius?

http://mariausbaldai.../Medžiagos.php
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 06 13, 16:23)
O yra buto ir virtuvės planas?  rolleyes.gif
Čia vienos sienos ilgis kiek suprantu 3 metrai. Bet jei virtuvinis eina kampu, tą sujungimas vis tiek bus. Tai gal imanoma patrumpinti tą ilgiausią dalį 60 cm? g.gif
Beje, gal lubos aukštos? Juk nebūtina stalvirsi nešti lygiagrečiai grindims. unsure.gif

Patikėkit, neįmanoma tokio ilgio įnešt. Butas nestandartinis, siaurintu kolidoriumi.
Planas kiek pasikeitęs, tačiau stalviršis toks pat.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 06 14, 17:29)
Patikėkit, neįmanoma tokio ilgio įnešt. Butas nestandartinis, siaurintu kolidoriumi.
Planas kiek pasikeitęs, tačiau stalviršis toks pat.

o jeigu viryklę statyt neįmontuojamą prie krašto?
Atsakyti