Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Elzė @ 2014 07 11, 14:23)
Kitame kampe prie lango, kur dabar pastaciau staliuka saldytuvo nelabai iseina statyti, nes ten yra tas radiatoriaus vamzdis, kur eina i virsu. Tai jau reikia gerokai atstumus nebent statyti, bet kad tos vietos ir taip mazai  doh.gif

Vamzdis neturetu trukdyti. Juk iki pat sienos vis tiek negaletumete saldytuvo pristumti - palange trukdytu (atstumas iki lango apie 45 cm; tokiu matmenu saldytuvu as nesu maciusi)

Dar pasitikslinkite lango vieta ir matmenis, nes spintelei 1 yra apie 47 gylis iki lango - nepraziopsokit g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 11 liepos 2014 - 17:25
Sveikos. reik patarimo smile.gif
Koks gartraukis geriau, praktiskiau? Imontuojamas istraukemas ar ne?
Atsakyti
Gal pamenat pries dvi ,tris temas buvo ikelta senbuves virtuve ,nerandu neikaip.
Virtuve U (kairine sakyciau) formos sakyciau balta su juodu stalvirsiu ,nelabai didele .Patiko man ta faktura medziagu ar kaip cia pavadinti.Gal kas ikeltumet vel ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 11 liepos 2014 - 18:46
QUOTE(Teka @ 2014 07 11, 18:02)
QUOTE(Elzė @ 2014 07 11, 14:23)

o nenorit daryt su užsukimu link durų?

irgi galvojau. bet ką aš laimėčiau? bandžiau į tą užsukimą (prie durų) statyti šaldytuvą, tai kaip urvas gaunasi ta virtuvė. Nu tokia užgriozdinta. Man didžiausias galvos skausmas ir yra- kur dėti tą šaldytuvą

QUOTE(rsc @ 2014 07 11, 18:14)
Vamzdis neturetu trukdyti. Juk iki pat sienos vis tiek negaletumete saldytuvo pristumti - palange trukdytu (atstumas iki lango apie 45 cm; tokiu matmenu  saldytuvu as nesu maciusi)

Dar pasitikslinkite lango vieta ir matmenis, nes spintelei 1 yra apie 47 gylis iki lango - nepraziopsokit g.gif

aha. netokius matmenys šaldytuvo buvau užrašius. Mano 194,5x60x65 cm

O dėl vamzdžio- aš galvoju, kad negerai statyti šaldytuvą prie pat šildymo vamzdžio. Šildymo sezonu labai nedėkinga gausis. O palangė netrukdo pastatyti ten.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 07 11, 22:12)

irgi galvojau. bet ką aš laimėčiau? bandžiau į tą užsukimą (prie durų) statyti šaldytuvą, tai kaip urvas gaunasi ta virtuvė. Nu tokia užgriozdinta. Man didžiausias galvos skausmas ir yra- kur dėti tą šaldytuvą
aha. netokius matmenys šaldytuvo buvau užrašius. Mano 194,5x60x65 cm

O dėl vamzdžio- aš galvoju, kad negerai statyti šaldytuvą prie pat šildymo vamzdžio. Šildymo sezonu labai nedėkinga gausis. O palangė netrukdo pastatyti ten.

šaldytuvą galima statyt prie lango, ten kur foto šalia gartraukio, o užsukimą daryt su apatinėm spintelėm, tai nebūtų kaip urvas. o ką laimėtumėt? papildomo darbinio paviršiaus, nes dabartiniam variante, tai ne fontanai su tuo reikalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 11 liepos 2014 - 21:19
nors va padėliojus su užsukimu tikrai nefontanai tos vietos. reiktų tą šaldytuvą kur iškišt, tada nereiktų ir užsukimo, kuris vietos net neprideda, o atima
user posted image
Papildyta:
g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 11 liepos 2014 - 21:39
na dar pabandžiau.

user posted image

nemoku padaryti su užsukamu kampu.

Raudonai pažymėjau dujų skaitiklį (dabar jis yra maždaug ties viduriu sienos, bet galvoju kad max iškelti į viršų, kad po juo daugiau liktų vietos)
dar raudonai nubrėžiau tą radiatorių ir jo einantį stovą.
p.s. durų čia nėra. Tik įėjimo arka.
Papildyta:
ačiū,Teka. O su kuo čia braižote?

šiaip visai man mintis su jūsų pasiūlytu užsukimu g.gif Ten kampe prie sienos statyti šaldytuvą, tada iškart dujinę ir jau paskui būtų darbastalis su po apačia spintelėm. Tik man vis nesusidėlioja- ar kriauklę daryti kampe? ar atitraukti arčiau durų? g.gif
o staliuką su dviem kėdėm tada statyti priešiniam kampe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 11 liepos 2014 - 22:05
Braižau su ikea. Jums kuris mano variantas patiko? Pirmas ar antras? Nes pirmas taip nesigautų, jei skaitliukus keltumėt ten. Nebent galima juos kelt į bet kurią apatinę ar viršutinę spintelę. Bet jei ir taip, vistiek mažai darbinio paviršiaus gaunas. Kriauklę kuo arčiau durų reiktų, nes jei būtų kampe, būtų labai arti kaitlentės
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 07 11, 22:08)

O koks lango plotis? Tikrai 128? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 07 12, 00:08)
na dar pabandžiau.

Raudonai pažymėjau dujų skaitiklį (dabar jis yra maždaug ties viduriu sienos,

o duju skaitiklis netelpa i spintele prie lango, pas mus viskas taip pat kaip pas jus, tiktarp dujines ir kriaukles skalbykle su stalvirsiu, o duju skait. pasleptas spintelej, cia jusu 6 kv virtuve turbut, nieko perdaug neismastysi ir mes bandem uzsukt link duru bet po to atsisakem , nu ner vietos apsisukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 12 liepos 2014 - 12:23
QUOTE(Freke @ 2014 07 10, 17:21)
Dėsim visur dangą. Tik ką nzn. Grindys išbetonuotos grindinis visur. Virtuve bendra patalpa su svetaine, valgomuoju. Norėčiau vienodumo bet 3vaikai..... o is svetaines ir terasa ir laukai....

Pasidomėkite šiuo laminatu ALLOC http://www.skandinav...kcija/laminatas Viena iš geriausių dangų, nuo rašto kaina nepriklauso, gali būti ir medžio parketo piešinys ir plytelės. Naudoti galima kombinuojant du piešinius, privalumas tas, kad nereikės jokių sujungimo juostelių, nes ta pati medžiaga.
Atsakyti
QUOTE(Rimvyde1 @ 2014 07 12, 15:05)
Pasidomėkite šiuo laminatu ALLOC http://www.skandinav...kcija/laminatas Viena iš geriausių dangų, nuo rašto kaina nepriklauso, gali būti ir medžio parketo piešinys ir plytelės. Naudoti galima kombinuojant du piešinius, privalumas tas, kad nereikės jokių sujungimo juostelių, nes ta pati medžiaga.

vyras grieztai stojasi pries laminata doh.gif o man jis but idealus bent jau toj didelej patalpoj....

beje pagal varda ir vaika jauciu jus pazystu blush2.gif
Atsakyti