Sveikos virtuvių mylėtojos
Ateinu po gerų metų su savo rezultatais virtuvę pradėjau planuoti liepos mėnesį, pastatė lapkričio mėn tik , na jau daugiau kaip pusę metų naudoju, ir esu visai patenkinta padarytais savo sprendimais, na tik vistik indaplovę rinkčiausi 45cm, o ne 60cm, kaip jūs ir kiti mane įkalbėjot pagal mūsų šeimos gyvenimo stilių, ji dažniausiai stovi be darbo
na viskas nuo pradžių:
planas
rezultatas
o va šiuo kampu nevisai patenkinta, vistik kartais vyrai ir moterys nesusišneka, atrodo, kad suprato, kad pritaria, o padaro pagal save finale mikrobangė netelpa į spintelę, ir užima kavos aparato vietą, visa laimė, kad kavos aparatas dar senas stovi daug mažesnis išvada: jei dar tektų tokį kampą daryti, tai daryčiau pilnai kvadratinį per visą sieną iki pat lango, be jokių išpjaustymų ir t.t. turėjau ir tokį variantą, bet vyras atkalbėjo ir dabar gailiuosi
o čia būsimo stalo vieta, niekaip neapsisprendžiam kokio norim, aš noriu stacionaraus ir kompaktriško, vyras kilnojamo, kad nusinešt galima būtų į svetainę, nors 10metų tokio stalo neprireikė, manau ir neprireiks
na štai ir prisistačiau su ataskaita, ir ačiū merginoms konsultavusioms mane praeitą vasarą
QUOTE(viola78 @ 2014 07 10, 15:40)
Sveikos virtuvių mylėtojos
Ateinu po gerų metų su savo rezultatais virtuvę pradėjau planuoti liepos mėnesį, pastatė lapkričio mėn tik , na jau daugiau kaip pusę metų naudoju, ir esu visai patenkinta padarytais savo sprendimais, na tik vistik indaplovę rinkčiausi 45cm, o ne 60cm, kaip jūs ir kiti mane įkalbėjot pagal mūsų šeimos gyvenimo stilių, ji dažniausiai stovi be darbo
na viskas nuo pradžių:
planas
rezultatas
o va šiuo kampu nevisai patenkinta, vistik kartais vyrai ir moterys nesusišneka, atrodo, kad suprato, kad pritaria, o padaro pagal save finale mikrobangė netelpa į spintelę, ir užima kavos aparato vietą, visa laimė, kad kavos aparatas dar senas stovi daug mažesnis išvada: jei dar tektų tokį kampą daryti, tai daryčiau pilnai kvadratinį per visą sieną iki pat lango, be jokių išpjaustymų ir t.t. turėjau ir tokį variantą, bet vyras atkalbėjo ir dabar gailiuosi
o čia būsimo stalo vieta, niekaip neapsisprendžiam kokio norim, aš noriu stacionaraus ir kompaktriško, vyras kilnojamo, kad nusinešt galima būtų į svetainę, nors 10metų tokio stalo neprireikė, manau ir neprireiks
na štai ir prisistačiau su ataskaita, ir ačiū merginoms konsultavusioms mane praeitą vasarą
na viskas nuo pradžių:
planas
rezultatas
Labai graži virtuvė, pas mane turėtų gautis kažkas panašaus, bent jau pagal planelį turiu klausimą: sakykit, kaip išnaudojot tą apatinę kampinę dalį prie orkaitės? ten kokia spintutė? ir kaip dėl uždengto radiatoriaus? ar ten pas jus stalvyršyje yra grotelės?
QUOTE(laumzirge @ 2014 07 10, 15:11)
Jūs žadate po baldais nedėti dangos?.. Aš irgi galvoju, ar taupyti šitoje vietoje, ar ne
Dėl aukščio, man atrodo, kad normaliai bus, taigi niekas pas Jus su metru nelakstys ir neklausinės, kodėl ten 93, o ne 95 cm vizualiai skirtumo nebus, o žinosite tik Jūs pati
Dėl aukščio, man atrodo, kad normaliai bus, taigi niekas pas Jus su metru nelakstys ir neklausinės, kodėl ten 93, o ne 95 cm vizualiai skirtumo nebus, o žinosite tik Jūs pati
Dėsim visur dangą. Tik ką nzn. Grindys išbetonuotos grindinis visur. Virtuve bendra patalpa su svetaine, valgomuoju. Norėčiau vienodumo bet 3vaikai..... o is svetaines ir terasa ir laukai....
Ar indukcine kaitlente yra aukstesne nei elektrine kaitlente? Ir ar indukcinei reikia papildomo vedinimo tarp orkaites ir indukcines?
Man taip siandien susnekejo tokia pardaveja, bet as ja labai suabejojau.
QUOTE(Amelita @ 2014 07 10, 21:19)
Ar indukcine kaitlente yra aukstesne nei elektrine kaitlente? Ir ar indukcinei reikia papildomo vedinimo tarp orkaites ir indukcines?
esant indukcinei kaitlentei, orkaitė paleidžiama žemiau, nei po elektrine kaitlente. Toks tarpelis lieka vėdinimuisi.
Tiesa.
Merginos, nu necituokit su nuotraukom!!!
QUOTE(Teka @ 2014 07 10, 21:17)
Atsiprašau
QUOTE(MSimutute @ 2014 07 10, 17:07)
Labai graži virtuvė, pas mane turėtų gautis kažkas panašaus, bent jau pagal planelį turiu klausimą: sakykit, kaip išnaudojot tą apatinę kampinę dalį prie orkaitės? ten kokia spintutė? ir kaip dėl uždengto radiatoriaus? ar ten pas jus stalvyršyje yra grotelės?
Ačiū paprasta visai ta mano virtuvė, bet aš tokios norėjau. iš kolidoriaus viršutinių spintelių kaip nebūtų atrodo viskas paslėpta, nėra atvirų erdvių ir gartraukiu įmontuojamu patenkinta, labai nenorėjau jokių išsikišusių ištraukiamų, sumokėjau daugiau, bet esu patenkinta
po stalviršiu kur spintelė prie orkaitės, tai ten spintelė su lentynom, ir sudėjusi tokius daiktus, kur naudoju ne kiekvieną dieną, pvz mėsmalė, sulčiaspaudė, bulviatarkė.... šiaip visai patogu, galvojau bus sudėtingiau naudotis, na ta prasme sunkiau prieinama bus, bet nieko visai, buvo mintis daryti ištraukiamą, bet visai džiaugiuosi, kad nepasidariau ištraukiamos.
Kadangi gyvenam bute ne name, tai virš radiatoriaus stalviršyje jokių angų nedarėm, ir nereikia, bent jau aš nepasigendu man šilumos užtenka, langai kaip rasojo prie parastos palangės, tai nepadidėjo rasojimas žiemą, na žodžiu tikrai niekas man nepasikeitė tik pagerėjo-kol neapsisprendžiam dėl stalo, tai ir valgom prie palangės aišku minusas, kad visi vienu metu netelpam čia iealus variantas dviem mažoj virtuvėj, bet ne šeimai, nors ir iš 3asmenų
Labai gera tema, tik toje pirmoje žinutėje galėtų būti nuorodos į programas su kuriomis projektuojate virtuves.
Pabandžiau as su ikea planuokliu pažaisti- nu nieko nesigauna, nes ten tik pagal jų spinteles galima sustatyti o man arba trūksta cm, arba per daug
Su kuo jūs dirbate?
Pabandžiau as su ikea planuokliu pažaisti- nu nieko nesigauna, nes ten tik pagal jų spinteles galima sustatyti o man arba trūksta cm, arba per daug
Su kuo jūs dirbate?
Sveiki.
Reiktų patarimo kaip geriau išdėstyti,viryklę šaldytuvą,kriauklę,indaplovę ,kad darbastalio laukas būtų ilgėlesnis.
Kairėje pusėje norėčiau didžiulio valgomojo stalo,o dešinėje reiktų sutalpinti tai ką jau rašiau...tik kaip išdėstyti protingai nepavyksta.
Ačiū už bet kokius patarimus
Kažkodėl planelis neįsikelia Mėginu dar kart.
Payko įkelti tokį mažulyti ,kad būtų aiškiau rašau matmenis langai po 2m,tarp langų 90cm,dešinėje pusėje nuo sienos iki lango 70cm,iki durų 2m.
Bendri matmenys 6,50*4.20
Reiktų patarimo kaip geriau išdėstyti,viryklę šaldytuvą,kriauklę,indaplovę ,kad darbastalio laukas būtų ilgėlesnis.
Kairėje pusėje norėčiau didžiulio valgomojo stalo,o dešinėje reiktų sutalpinti tai ką jau rašiau...tik kaip išdėstyti protingai nepavyksta.
Ačiū už bet kokius patarimus
Kažkodėl planelis neįsikelia Mėginu dar kart.
Payko įkelti tokį mažulyti ,kad būtų aiškiau rašau matmenis langai po 2m,tarp langų 90cm,dešinėje pusėje nuo sienos iki lango 70cm,iki durų 2m.
Bendri matmenys 6,50*4.20
na pabandžiau padėliot su ikea. Nelabai kas gaunasi, bet vaizdas gal matomas.
žodžiu virtuvė labai maža ir nesumastau kaip išdėlioti. 216X248. Nieko griauti neiseina. ten kampe yra kriaukle (jos vieta galima keisti).
Kitame kampe prie lango, kur dabar pastaciau staliuka saldytuvo nelabai iseina statyti, nes ten yra tas radiatoriaus vamzdis, kur eina i virsu. Tai jau reikia gerokai atstumus nebent statyti, bet kad tos vietos ir taip mazai
Turiu pastatomą šaldytuvą, kurį reikia kažkur padėti 185x60x67 cm
ir išsiskleidžiantį staliuką (kuris suskleistas 50X50)
dujinę norėčiau dėti pastatomą. neįmontuojamą.
žodžiu virtuvė labai maža ir nesumastau kaip išdėlioti. 216X248. Nieko griauti neiseina. ten kampe yra kriaukle (jos vieta galima keisti).
Kitame kampe prie lango, kur dabar pastaciau staliuka saldytuvo nelabai iseina statyti, nes ten yra tas radiatoriaus vamzdis, kur eina i virsu. Tai jau reikia gerokai atstumus nebent statyti, bet kad tos vietos ir taip mazai
Turiu pastatomą šaldytuvą, kurį reikia kažkur padėti 185x60x67 cm
ir išsiskleidžiantį staliuką (kuris suskleistas 50X50)
dujinę norėčiau dėti pastatomą. neįmontuojamą.
QUOTE(Elzė @ 2014 07 11, 14:23)
o nenorit daryt su užsukimu link durų?