QUOTE(preta @ 2014 07 06, 11:08)
Aciu labai uz komentara, irgi variantas. Hmm, bet as nesils saldytuvas nuo orkaites galvoju. Nes ir grindys bus sildomos, jei dar orkaite salia, tai isvis
Dar galvojau toki viena varianta viska sustatyti i 1 eile, t.y. nedaryti to uzsukimo, bet nebeaisku, kur tada saldytuva bedet.
Pagal mano pirma planeli virtuve nuo kambario zonos turetu atskirti atvira lentyna, i kuria tarpais galima butu sudeti kulinarijos knygas. Ka manote apie sia ideja?
Dar galvojau toki viena varianta viska sustatyti i 1 eile, t.y. nedaryti to uzsukimo, bet nebeaisku, kur tada saldytuva bedet.
Pagal mano pirma planeli virtuve nuo kambario zonos turetu atskirti atvira lentyna, i kuria tarpais galima butu sudeti kulinarijos knygas. Ka manote apie sia ideja?
Sutinku su Juodai, nemanau kad šaldytuvas su orkaite šalia yra didelė bėda.
O gal dar pagalvokit apie tokius variantus su salele. Man atrodo iki lango turėtumėt sutilpti. Nebent nenorite kad virtuvė būtų tokia atvira.
Tilptų ir 60cm indaplovė (pirmam variante tarp kriauklės ir stalčių bloko), ir vietos pasidėjimui gerokai daugiau. Antru variantu saloje darant tik stalčius, nereiktų nei elektros nei vandens privesti, o darbastalio butų daug.
Tik vienas momentas, nepamenu ar 1m gana atstumo tarp spintelių.
O šiaip atvira lentyna/stelažas irgi visai neblogas variantas, kai norisi kažkiek paslėpti virtuvę. Aš taip suprantu norėtumėt atviros lentynos?
Variantas 1
Variantas 2