Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Teka @ 2014 07 04, 14:37)

šiaip tai nesuprantu, kaip taip gali skirtis tas vidus  g.gif

Taigi Juodai paaiškino mirksiukas.gif Jei ir Jūsų stalčių sistemos, matyt vidurinio dugnas eina sulig fasado apačia, o apatinio dugnas kiek aukščiau nei fasado apačia, nes jis dar turi dengt spontelės apatinę plokštę. Mano tai abuejų stalčių fasado apačia kiek žemiau, nei stalčiaus dugnas, tidėl vienodas aukštis pas mane.
Mano tai 15cm/10cm, ir du po 31,5cm/20cm. Jei taip matuoju biggrin.gif Nes juk viduj aukščiau nei tų 10 ar 20cm, čia tik plokštės aukštis.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 04, 14:37)
šiaip tai nesuprantu, kaip taip gali skirtis tas vidus  g.gif

Žr. į Gabby_jz pacituotą mano postą viršuj - ten rodos paaiškinau, kodėl taip yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2014 07 04, 14:46)
Taigi Juodai paaiškino  mirksiukas.gif Jei ir Jūsų stalčių sistemos, matyt vidurinio dugnas eina sulig fasado apačia, o apatinio dugnas kiek aukščiau nei fasado apačia, nes jis dar turi dengt spontelės apatinę plokštę. Mano tai abuejų stalčių fasado apačia kiek žemiau, nei stalčiaus dugnas, tidėl vienodas aukštis pas mane.
Mano tai 15cm/10cm, ir du po 31,5cm/20cm. Jei taip matuoju biggrin.gif Nes juk viduj aukščiau nei tų 10 ar 20cm, čia tik plokštės aukštis.

neskaičiau visko labai atidžiai, akim tik pramečiau, tai praleidau, kur buvo daug skaičiukų blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 liepos 2014 - 13:47
Pagal stalciu ismatavimus, ir issimatavau indus, man iseina kazkas taip, tikiuosi pagamins tokius smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 07 04, 16:46)

Man rodos tai geras variantas, nes įrankiams tikrai nereikia 190mm aukščio stalčiaus smile.gif .
Atsakyti
man pasake baldinikas, kad pas mane nepavyks padaryt stalciaus irankiams, nes gylio per mazai. turetu buti 50 cm, o pas mane planuojama tik 40. ir kur man deti tuos irankius dbr? argi negali stalcius irankiam butu 40 cm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 04 liepos 2014 - 19:52
O kiti stalčiai ten išeis? Kodėl tik įrankiams neišeina?
Gal nėra Blum bėgelių stalčiams 40cm gyliui g.gif ... Nes realiaitai stalviršis bys 40cm gylio, spintelė po juo bus mažesnio gylio - ~36cm, o bėgeliai turėtų būti dar trumpesni, tad ir stalčius atitinkamai. Pavyzdžiui po 60cm stalviršiu gaunasi stalčiai su ~47cm vidiniu gyliu, jei gerai prisimenu. Paskui pamatuosiu ir tiksliau parašysiu mirksiukas.gif . Tad 40-13 gausis 27cm vidinis gylis unsure.gif ...

Atsakyti
Nežinau kaip Blum, bet GTV turi pilno ištraukimo 250 mm gylio, su SOFT CLOSE 300 mm. Manau tikrai išeitį galima rasti tam įrankių stalčiui. Be to, įrankių dėklą irgi manau bus galima pritaikyti.
Atsakyti
gal biski negerai issireiskiau, stalciai ten iseis, tik neiseis ideti stalo irankio, nes gylis bus 35cm, o stalo irankis 50 cm, nebent stalo iranki apipjaustyt... tai as nesupratau to pasakymo.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 22:14)
Pavyzdžiui po 60cm stalviršiu gaunasi stalčiai su ~47cm vidiniu gyliu, jei gerai prisimenu. Paskui pamatuosiu ir tiksliau parašysiu  mirksiukas.gif . Tad 40-13 gausis 27cm vidinis gylis  unsure.gif ...

Pas mane 60 cm stalviršis, stalčiams dėjom 500 mm gylio bėgelius, bet stalčiai buvo daromi maksimaliai gilūs
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2014 07 04, 22:42)
Pas mane 60 cm stalviršis, stalčiams dėjom 500 mm gylio bėgelius, bet stalčiai buvo daromi maksimaliai gilūs

Koks stalčiaus vidinis gylis gavosi?
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2014 07 04, 22:42)
gal biski negerai issireiskiau, stalciai ten iseis, tik neiseis ideti stalo irankio, nes gylis bus 35cm, o stalo irankis 50 cm, nebent stalo iranki apipjaustyt... tai as nesupratau to pasakymo.

O kodėl to įrankio negalima dėti pagal stalčio plotį?
Atsakyti
Eve-line, tikrai rasit įdėklą, jau vien Senukų puslapy galima rasti Senukai
QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 22:47)
Koks stalčiaus vidinis gylis gavosi?

Be fasado išorinė stalčiaus sienelė 520 mm gylio, stalčiaus vidus 502 mm gylio
Atsakyti