Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(bambyze @ 2014 07 04, 10:55)
stalčiaus galimybė atmesta.  verysad.gif

Rašydama apie Servo drive ne Jūsų spintelę turėjau omeny, o Jova stalčių...ir sakydama, kad reikia gerai paieškot, turėjau galvoje sensoriką mirksiukas.gif .
Matyt suplakiau viską neaiškiai... doh.gif
Atsakyti
bambyze, pirmas paveikslelis is google nuvede kur? ogi i supermama lotuliukas.gif

va taip kazkaip gi galima. kad dangtis butu stacionarus o deze isvaziuotu ant begelio atidarius duris g.gif

user posted image

arba

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 04 liepos 2014 - 10:29
Gerai labai diskutavot apie stalciu aukscius, noreciau vaizdine aiskesne medziaga prideti, gal taip bus aiskiau diskutuoti:

user posted image

Kuris butu praktiskesnis variantas?
Atsakyti
Labai jus cia i tema apie siukslines thumbup.gif
Nes dar ir man nevelu pakeisti, manau.
Tai tik gaudau, gaudau idejas bigsmile.gif
Atsakyti
Freke, antras variantas išderina dureles dėl nuolatinio svorio.
Baldininkai nepataria.

Pirmas variantas netinkamas dėl to, kad pro šiukšlinę, reikia patekti į kampinę spintelę. O gal klystu..
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 07 04, 11:49)
Freke, antras variantas išderina dureles dėl nuolatinio svorio.
Baldininkai nepataria.

Pirmas variantas netinkamas dėl to, kad pro šiukšlinę, reikia patekti į kampinę spintelę. O gal klystu..

o kaip daznai jus nesat siuksles? g.gif nes pas teta mano tie stalciukai jau 14 metu ir nieks neissiderine. aisku ten ir dezes mazos. tai daznai nesa, bet kai namas ir siuksline didele lauke. sako ir patogiau, nes kvapai nespeja atsirast.

mes dabar didele siuksline pripildom per 3 dienas. bet cia todel kad ner kaip rusiuot.... aisku plastika stikla nemetu. bet visa kita keliauja i bendra blush2.gif blush2.gif o name jau rusiuosiu, nes turim gave kompostine, ir plastikui ir stiklams ir popieriui bus vietos. mastau isitaisyt ikea siuksline tai mazesnes nei dabar turima, bet dazniau isnest gi nebus problema g.gif gal g.gif

o jei atvirksciai? dangti prisukt prie dureliu o siuksline palikt viduj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 07 04, 10:23)
jeigu sita, tai super wub.gif

Taip šita, tik realybėje vietos gerokai daugiau ir erdviau... Šiaip bendram įsivaizdavimui sala yra 2,6*0,9 daugmaž...
Atsakyti
Sveikos,

Noriu parodyti ir savo preliminaria pabraizyta tik virtuve. Pati virtuve mazyte, sujungta su kambariu, todel paveiklelyje matyti sioks toks atskyrimas. Pirma buvo galvota integruota indaplove siaura, bet dabar apsistojau ties mazute, apie 50 cm aukscio, tik galvoju, kur ja galima butu beikisti. Po kriaukle juk niekaip netilptu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Eve-line @ 2014 07 01, 22:30)
sveiki, ka galite pasakyti gero ar blogo apie latviskas plokstes karkasams spinteliu?

Dabar atėjo eilė vonios baldams, tai pradėjau apžiūrinėti virtuvę, kaip paprasta plokštė atlaiko drėgmę. Kai nepriekabi per daug, neatkreipiau dėm per puaantrų metų. O sabar žiūriu, džiovyklos korpusai paatšokinėję jau latviškos plokštės... Bet kaip minėjau, nesu tokia priekabi, kad labai kliūtų vietos, kurios matomos tik atidarius spintelę. Biudžetas buvo ribotas, tad kol kas nėr kažkokio gailėjimosi, kad neužsakinėjau korpusų tarkim vokiškų blink.gif Na tik gal subjektyvia nuomone, čekiška lyg geresnės kokybės, nei latviška pasirodė.
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 12:01)
Taips skirstant stalčius, kaip pas mane, reikia nepamiršti, kas apatinis stalčius realiai gaunas žemesnis už vidurinį, nesvarbu, kad fasadai vienodi. Apatinio stlčiaus fasadas dar dengia stalčių bloko spintutės apatinę ploktštę, tad šis stalčius per tos plokštės storį ir žemesnis, nei vidurinis.

O pas mane identiški antras ir trečias 4u.gif Bet gal dėl to, kad iš plokštės mano stalčiai, ne bluminiai...

QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 23:02)
Tai jau rašiau prieš kelis postus apie stalčius, kaip man reikia to aukštesnio nei dabar turiu... gi netelpa į mano susiplanuotą aliejų stalčių butelis aliejaus  doh.gif ... tik 24 ir 25,5cm aukščiai... tik natura butelis 1 litro telpa, bet aš jo praktiškai nenaudoju...

Va va, dėl ko aš visus buteliukus ir rakandus matavau n kartų, kad tik neprašaut su erdvės išnaudojimu, dabar vonioj tą patį darau biggrin.gif ir ačiū d, nes jau vos nepražiūrėjau, kad tokiam variante kurį buvau pasibraižius, niekur nebūtų tilpęs vanisho butelys lotuliukas.gif
QUOTE(Eve-line @ 2014 07 04, 00:31)
del mikrobanges, parmatuosiu, galima daryt gilesnes.
del plautuves stalciaus, negalejau apsispresti kokio norio. is pradziu norejau, kaip pas jsu buvo, paskui pamaciau IKEA atskirus stalcius ir man taip grazu ir tvarkinga pasirode,kad nereikia atidarinet to stalciaus su kempinem..
4u.gif

Jei darysit gilesnes, jau gausis panašus gylis kaip apatinių, ar bebus patogu, netrankysit galvos?
Dėl šiukšlinės, o vat man irgi kaip tik norėtųsi dviejų atskirų ir nervas jama, kad baldininkai sudūrino ir atkalbėjo, neva per sifoną pirmam stalčiuj nebus visai vietos, o vyras dėjo vietą taupantį sifoną, tai neišnaudotos erdvės daug, darysim bent jau lentynėlę, nors norėčiau perdaryt į du stalčius...
Juodai, gal kai su rankena, patogiau vienas aukštas, bet jei su atmetimu kaip mūsų, man būtų daaaaug patogiau du.

Aj, dar dėl šiukšlinių, o jūs visos naudojat dangčius?.... pas mane tiesiog kibiriukai, ir nesuku galvos dėl dangčių... tūria gan maži, išnešam šiukšles dažnai, tai jei čia tik dėl kvapų esmė, tiirai nieko nejaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 04 liepos 2014 - 13:21
Gal kas prie progos ismatuotu stalciaus fasado auksti ir koks stalciaus vidaus aukstis gaunasi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Atėjo laikas ir man virtuvę pasiplanuoti,kol kas ne konkrečius baldus,bet kas kur kaip.Jei galite pasakykite kokia paprasta programėle galėčiau +-planelį papaišyti ir tada jau Jūsų patarimų prašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 07 04, 14:29)
Gal kas prie progos ismatuotu stalciaus fasado auksti ir koks stalciaus vidaus aukstis gaunasi?  4u.gif

pas mane yra įrankių stalčius, tai jo fasadas 13cm, vidus 8cm, vidurinis 28,5cm fasadas, vidus 24,5cm, apatinis fasadas 28,5cm, o vat vidus jau 22,5cm
šiaip tai nesuprantu, kaip taip gali skirtis tas vidus g.gif
Atsakyti