Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

Tai nieko tokio, ką čia suskaitysi visų bambėjimus...
O planavimo išties yra, juk ne vieniems metams daraisi, ne 100lt moki...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 00:16)
Tai nieko tokio, ką čia suskaitysi visų bambėjimus...
O planavimo išties yra, juk ne vieniems metams daraisi, ne 100lt moki...

butent ne 100lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 21:39)
Jeigu esat nelabai aušti žmonės tarpą tarp spintelų galima žeminti iki 55 cm, nes pas Jus yra viršuje spintelių, kurias bus sunkoka pasiekti, tad kam tą tarpą tokį daryt?
Ta vieta, kur bus mikrobangų krosnelė - rašote, kad tų pakabinamų spintelių gylis 30cm. Ar esate tikra, kad tips ten krosnelė? Kiek dabar ant greičio pažiūrėjau, visų jų gylis viršija 30cm - 32, 35 cm yra. Ar neprašausit toje vietoje? nebent jau turite kokią negilią krosnelę unsure.gif . Dar šalia esanti 30cm spintelė  man iškrenta iš konteksto... Išvis gaila būtų tą vietą krosnelei atiduot ir taip išderinti vaizdą, be to, turėtų būti nepatogu krosnelė taip aukštai, nebent jau taip naudojatės ir esat priptratę karštus patiekalus iš aukštai kelti...
Rankenėlės - rinkčiausi visas vienodas, arba stalčiams apačioje ilgas, o spintelėms viršuje kiek trumpesnes, tačiau ne visai trumpas, kad gražiai būtų galima išcentruoti ant durelių, nes negražiai atrodo ant viršutinių spintelių durelių jos trumpesnės ir pastumtos prie krašto.
Plautuvės stalčiai. Man nepatogiai atrodo toks žemas stalčius šiukšlėms. Galvočiau geriau kokį vidinį stalčiuką kempinėlėms pasiplanuoti, o šiukšlinių stalčius lai būna aukštu fasadu. Pas mane ankstesnėj virtuvėj taip buvo:

tarpa tarp spinteliu 60 cm pasirinkau, nes pliteliu aukstis yra 20 cm, tai kad graziau butu suklijuoti 3 eiles... mano ugis 166cm, draugo 186cm...
del mikrobanges, parmatuosiu, galima daryt gilesnes. Jei keisti mikrobanges vieta, tai nezinau kur geriau ja kisti, nes elektros lizdas yra prie pat apatiniu spinteliu krasto. del to butu patogu nuleisti mikrobanges laida ir pajungti... buvo mano mikrobange ir 1,5 metro aukstyje ant saldytuvo, tai kazkaip pripratau..
del rankeneliu sutinku.
del plautuves stalciaus, negalejau apsispresti kokio norio. is pradziu norejau, kaip pas jsu buvo, paskui pamaciau IKEA atskirus stalcius ir man taip grazu ir tvarkinga pasirode,kad nereikia atidarinet to stalciaus su kempinem..
4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na aš jau pusmetis savo virtuve ilgai galvota ir svajota naudojuosi (foto buvau jau rodžiusi) - tai iš praktinės pusės galiu pakomentuoti dabar, ką daryčiau kitaip... Noriu tik stalčių su šiukšliadėže, po plautuve, patobulinti - padaryti su elektriniu mechanizmu. Esu labai patenkinta stalčiais, galvojau kad reiks prisipirkti visokių spec laikiklių ir skirtukų - bet nieko nebepirkau, nes nėra poreikio, tikrai indai 'nešliaužioja' ir neišsivarto. Dar toks pastebėjimas (gal kažkam pravers), kas dedasi dideles plautuves, manau, būtina kranas su tuo prailginimu - išsitraukiančiu, kitaip tikrai sunku būtų plauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2014 07 04, 09:50)
Sveikos,

Na aš jau pusmetis savo virtuve ilgai galvota ir svajota naudojuosi (foto buvau jau rodžiusi) - tai iš praktinės pusės galiu pakomentuoti dabar, ką daryčiau kitaip... Noriu tik stalčių su šiukšliadėže, po plautuve, patobulinti - padaryti su elektriniu mechanizmu. Esu labai patenkinta stalčiais, galvojau kad reiks prisipirkti visokių spec laikiklių ir skirtukų - bet nieko nebepirkau, nes nėra poreikio, tikrai indai 'nešliaužioja' ir neišsivarto. Dar toks pastebėjimas (gal kažkam pravers), kas dedasi dideles plautuves, manau, būtina kranas su tuo prailginimu - išsitraukiančiu, kitaip tikrai sunku būtų plauti  4u.gif

O kodel nori patobulinti stalciu po kriaukle? Ar butina tas elektrinis mechanizmas? Papasakok daugiau. Dabar paprastai atsokantis stalcius, i ji stuktelejus ar tiesiog atsidarantis su ranka?

Dekui uz si patarima.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 07 04, 08:58)
O kodel nori patobulinti stalciu po kriaukle? Ar butina tas elektrinis mechanizmas? Papasakok daugiau. Dabar paprastai atsokantis stalcius, i ji stuktelejus ar tiesiog atsidarantis su ranka?

Dekui uz si patarima.

Dabar paprastas Blum'inis stalčius - viskas su juo ok, tikrai galima gyventi, dažniausiai atidarinėju koja - užkišu už apačios ir patraukiu. Tik tas elektrinis būtų visiškas tobulumas... 4u.gif - tikrai nebūtinas dalykas, bet jei kas būtų davę tokią mintį darantis virtuvę - būčiau tikrai iškart pasidarius mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal turit kokį išmanųjį patarimą šiukšliadėžei po kriaukle, jei durelės atidarinėjamos įprastai?
Būtų gerai, jei šiukšliadėžė užsidengtų dangčiu, bet jei jį kaskart reiks atidenginėt, padėt šalia ir sudėjus šiukšles vėl paimt ir uždengt, jis bus paprasčiausiai išprašytas lauk biggrin.gif
Juodai, užsiminėt apie sensoriką. Gal yra kokios šiukšliadėžės, kur pamerkus akį atsidengia? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 04 liepos 2014 - 09:20
Sveikos,

Na aš jau pusmetis savo virtuve ilgai galvota ir svajota naudojuosi (foto buvau jau rodžiusi) - tai iš praktinės pusės galiu pakomentuoti dabar, ką daryčiau kitaip... Noriu tik stalčių su šiukšliadėže, po plautuve, patobulinti - padaryti su elektriniu mechanizmu. Esu labai patenkinta stalčiais, galvojau kad reiks prisipirkti visokių spec laikiklių ir skirtukų - bet nieko nebepirkau, nes nėra poreikio, tikrai indai 'nešliaužioja' ir neišsivarto. Dar toks pastebėjimas (gal kažkam pravers), kas dedasi dideles plautuves, manau, būtina kranas su tuo prailginimu - išsitraukiančiu, kitaip tikrai sunku būtų plauti  4u.gif

nu išties patogiau, kai stuktelėjus stalčius išvažiuoja, niekas neapsiterlioja. Dar galima lyg pėdaliuką dėti atidarymui, tas irgi ganėtinai patogu turėtų būti.
Atsakyti
Tai visada Blum'iniam stalčiui galima įdėti SEVO-DRIVE uno sistemą - ir bus tvarka thumbup.gif .
Bambyze, reikia gerai paieškot biggrin.gif
Papildyta:
Na aš jau pusmetis savo virtuve ilgai galvota ir svajota naudojuosi (foto buvau jau rodžiusi)
<...>
kas dedasi dideles plautuves, manau, būtina kranas su tuo prailginimu - išsitraukiančiu, kitaip tikrai sunku būtų plauti  4u.gif

Tai pasirodykit dar bigsmile.gif .
Turite galvoje tokią ištraukiamą šlangelę iš maišytuvo?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 10:43)
Tai visada Blum'iniam stalčiui galima įdėti SEVO-DRIVE uno sistemą - ir bus tvarka  thumbup.gif .
Bambyze, reikia gerai paieškot  biggrin.gif

Juodaičiuk, bet čia apie šiukšliadėžes stalčiuje, o pas mane durelės atsidarinės paprastai, stalčiaus galimybė atmesta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 09:43)
Tai visada Blum'iniam stalčiui galima įdėti SEVO-DRIVE uno sistemą - ir bus tvarka  thumbup.gif .
Bambyze, reikia gerai paieškot  biggrin.gif
Papildyta:

Tai pasirodykit dar bigsmile.gif .
Turite galvoje tokią ištraukiamą šlangelę iš maišytuvo?
\
http://kokybiskibald...u-gaminiai.html Neina įkelti nuorodos tiksliai... Mano ta virtuvė su sala (kaitlentė) ir juodu maišytuvu, dvi kėdės prei salos... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 04 liepos 2014 - 10:05
jeigu sita, tai super wub.gif
user posted image
Atsakyti