Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 20:31)
tai kažkaip ir pripratau  ax.gif ... todėl ir neskubu su tuom kibirėliu į stalčių, ieškosiu idealaus varianto - kad būtų su dangčiu ir nereikėtų jo rankomis atidarinėti, nes jos kaip taisyklė būna užimtos  smile.gif . Galbūt iš tos pačios firmos (BRABANTIA) reikia kažką žiūrėtis su judesio sensoriais  unsure.gif ... kokia mažytė gal nebus labai brangiai rolleyes.gif .

O dėl stalčių - labai jau lauksiu to rekordo sumušimo  biggrin.gif . Būtinai informuokit  mirksiukas.gif .

Aciu!
butinai informuosiu drinks_cheers.gif ,pas mus bus dviguba tokia kriaukle ,na ne tokia kaip jusu o tik ikejine tai as kazkaip isivaizduoju kad turetu ten tilp kazkas panasaus i siukledezes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 03 liepos 2014 - 19:34
kadangi eina kalba apie spinteliu auksti, gal patarsit ar mano projektelyje auksciai yra racionalus
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 07 03, 20:34)
pas mus bus dviguba tokia kriaukle ,na ne tokia kaip jusu o tik ikejine tai as kazkaip isivaizduoju kad turetu ten tilp kazkas panasaus i siukledezes biggrin.gif

Pamelavau truputį... ne per vidurį plautuvės nubėgimas, gale, bet imant visą spintelę sifonas gaunasi apie vidurį - 323mm nuo plautuvės krašto nubėgimo centras.
Ikea plautuvės, jeigu šitą turite omeny, nubėgimas irgi panašiai turėtų išlysti, gal kiek giliau nei mano, nes pati plautuvė 66cm gylio - Jūs Ikea baldus rinsitės?
Va jos montavimo instrukcijoje truputį matosi tsa siofonas, gaila be matmenų, tad nieko iš anksto su šiukšlinėm negalima spręsti, nebent pačioj parduotuvės išsimatuoti ir išsirinkti kas tiktų.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 22:17)
Pamelavau truputį... ne per vidurį plautuvės nubėgimas, gale, bet imant visą spintelę sifonas gaunasi apie vidurį - 323mm nuo plautuvės krašto nubėgimo centras.
Ikea plautuvės, jeigu šitą turite omeny, nubėgimas irgi panašiai turėtų išlysti, gal kiek giliau nei mano, nes pati plautuvė 66cm gylio - Jūs Ikea baldus rinsitės?
Va jos montavimo instrukcijoje truputį matosi tsa siofonas, gaila be matmenų, tad nieko iš anksto su šiukšlinėm negalima spręsti, nebent pačioj parduotuvės išsimatuoti ir išsirinkti kas tiktų.

Taip butent ta kriaukle,o baldus uzsakinesim is baldininku,na paziurejus tikrai ten tos vietos ne per daugiausiai ,net idomu pasidare kaip ten su vieta bus po ja g.gif vis delto paltoka tokia o jai vietos apacoj nebus tai irgi ne kas doh.gif
Papildyta:
jai neklystu Akvilyte lyg isidejus tokia tik vienguba kriaukel kazkin pas ja po kas padaryta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2014 07 03, 20:45)

Jeigu esat nelabai aušti žmonės tarpą tarp spintelų galima žeminti iki 55 cm, nes pas Jus yra viršuje spintelių, kurias bus sunkoka pasiekti, tad kam tą tarpą tokį daryt?
Ta vieta, kur bus mikrobangų krosnelė - rašote, kad tų pakabinamų spintelių gylis 30cm. Ar esate tikra, kad tips ten krosnelė? Kiek dabar ant greičio pažiūrėjau, visų jų gylis viršija 30cm - 32, 35 cm yra. Ar neprašausit toje vietoje? nebent jau turite kokią negilią krosnelę unsure.gif . Dar šalia esanti 30cm spintelė  man iškrenta iš konteksto... Išvis gaila būtų tą vietą krosnelei atiduot ir taip išderinti vaizdą, be to, turėtų būti nepatogu krosnelė taip aukštai, nebent jau taip naudojatės ir esat priptratę karštus patiekalus iš aukštai kelti...
Rankenėlės - rinkčiausi visas vienodas, arba stalčiams apačioje ilgas, o spintelėms viršuje kiek trumpesnes, tačiau ne visai trumpas, kad gražiai būtų galima išcentruoti ant durelių, nes negražiai atrodo ant viršutinių spintelių durelių jos trumpesnės ir pastumtos prie krašto.
Plautuvės stalčiai. Man nepatogiai atrodo toks žemas stalčius šiukšlėms. Galvočiau geriau kokį vidinį stalčiuką kempinėlėms pasiplanuoti, o šiukšlinių stalčius lai būna aukštu fasadu. Pas mane ankstesnėj virtuvėj taip buvo:

user posted image

tikrai patogiau tokį stalčių aukštu fasadu atidaryt, kai nori šiukšles išmest.
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2014 07 03, 21:24)
Taip butent ta kriaukle,o baldus uzsakinesim is baldininku

O kokio gylio bus stalviršis? Nepanašu, kad ji sumontuota išlystų į priekį dar 6 cm g.gif, nors... gal unsure.gif . Jos gylis 66cm, o mūsų standartinių stalviršių - 60cm. Ikea stalviršių gylis 63,5cm, tik vieną ten mačiau 60,6cm gylio. Nepražiūrėkit šitos vietos, ar jau esat su baldininku tai aptarę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 liepos 2014 - 20:42
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 22:39)
O kokio gylio bus stalviršis? Nepanašu, kad ji sumontuota išlystų į priekį dar 6 cm g.gif, nors... gal unsure.gif . Jos gylis 66cm, o mūsų standartinių stalviršių - 60cm. Ikea stalviršių gylis 63,5cm, tik vieną ten mačiau 60,6cm gylio. Nepražiūrėkit šitos vietos, ar jau esat su baldininku tai aptarę?

dar tikslumu neaptarem ,tik susakiau kaip ko noreciau ir kad paskaiciuotu mazdaug kiek kainuos o jau paskui viska tiksliau ziuresim ,kriaukle bus prie lango ir stalvirsis bus vietoj palanges tai gal galmetu ta kraiukle pastumt arciau lango g.gif gal jos gylis skaiciuotas su tuo krasteliu kur montuojasi kranas ,jai tai skaitomas gylis g.gif
Atsakyti
Taip, gylis turėtų būti nurodytas su tuo krašteliu, t.y. bendras. Jeigu plautuvė bus ties langu, tada turėtų tilpti viskas gerai. Baldininkui nurodėte kokia plautuvė bus?
Dar apie plautuves prie lango: ką tik baigiau tvarkytis virtuvę - šviesos dar nedegiau. Vasaros metu ilgai šviesu, o pagrindinis tvarkymas prie plautuvės - indus į indaplovę susidėt, plautuvę išplaut, stapviršį nuvalyt. Siūlau pagalvoti toms, kurios šitoj vietoj įžvelgia tik mados reikalą, o ne praktiškumą ir ekonomiją hihihi.gif ir specialiai pastumia plautuves nuo lango...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 liepos 2014 - 21:26
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 23:22)
Taip, gylis turėtų būti nurodytas su tuo krašteliu, t.y. bendras. Jeigu plautuvė bus ties langu, tada turėtų tilpti viskas gerai. Baldininkui nurodėte kokia plautuvė bus?
Dar apie plautuves prie lango: ką tik baigiau tvarkytis virtuvę - šviesos dar nedegiau. Vasaros metu ilgai šviesu, o pagrindinis tvarkymas prie plautuvės - indus į indaplovę susidėt, plautuvę išplaut, stapviršį nuvalyt. Siūlau pagalvoti toms, kurios šitoj vietoj įžvelgia tik mados reikalą, o ne praktiškumą ir ekonomiją  hihihi.gif ir specialiai pastumia plautuves nuo lango...

taip nurodziau kokia bus smile.gif po visu skaitymu jusu temoj tokia apsisvietus jauciuosi,kai pazeriau savo norus baldininkams,tai jie tik susizvalge ,o del kriaukles prie lango tai jau sena mano svajone ir tikrai ja igivendinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 07 03, 22:32)
po visu skaitymu jusu temoj tokia apsisvietus jauciuosi,kai pazeriau savo norus baldininkams,tai jie tik susizvalge

hihihi.gif ... vargšai baldininkai... tuoj kainas pradės kelti už spec pageidavimus doh.gif . Gaila, kad pati per vėlai pradėjau skaitytis šitą temą, tai vat be kliurkų neišėjo unsure.gif .
O tema tokia pat Jūsų, kaip ir mūsų smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 23:35)
hihihi.gif ... vargšai baldininkai... tuoj kainas pradės kelti už spec pageidavimus  doh.gif . Gaila, kad pati per vėlai pradėjau skaitytis šitą temą, tai vat be kliurkų neišėjo unsure.gif .
O tema tokia pat Jūsų, kaip ir mūsų smile.gif .

kas per kliurkos? placiau jai galima kad ir mes nepridarytumem tu paciu biggrin.gif
manau planuok kiek nori ,vistiek po kiek laiko noresis visai kito ar ko mandresnio ,aisku kiek cia visko ismokstama tai yra labai super ,as jau 5 metai planuoju ,nes statybos uzsitese ,tai dabar net tuo patenkinta ,nes tai ko norejau pries 5 metus dabar net ziuret i ta puse nenoriu ir dabar ka suplanavus kas ten zino kas bus toj mano galvelej po dar kokiu 5 metu blush2.gif
Atsakyti
Tai jau rašiau prieš kelis postus apie stalčius, kaip man reikia to aukštesnio nei dabar turiu... gi netelpa į mano susiplanuotą aliejų stalčių butelis aliejaus doh.gif ... tik 24 ir 25,5cm aukščiai... tik natura butelis 1 litro telpa, bet aš jo praktiškai nenaudoju...
O daugiau tai stalviršio kliurkai - čia jau sakyčiau mažai patarėjų ir po šiai dienai yra, kad galėtum išsirinkti tinkamus akmenorius granito stalviršiui pagaminti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 liepos 2014 - 22:03
QUOTE(Juodai @ 2014 07 04, 00:02)
Tai jau rašiau prieš kelis postus apie stalčius, kaip man reikia to aukštesnio nei dabar turiu... gi netelpa į mano susiplanuotą aliejų stalčių butelis aliejaus  doh.gif ... tik 24 ir 25,5cm aukščiai... tik natura butelis 1 litro telpa, bet aš jo praktiškai nenaudoju...
O daugiau tai stalviršio kliurkai - čia jau sakyčiau mažai patarėjų ir po šiai dienai yra, kad galėtum išsirinkti tinkamus akmenorius granito stalviršiui pagaminti...

Soriukas ,kalta ,nepaskaiciau 4u.gif kiek visko reikia splanuot doh.gif ne taip jau cia viskas paprasta nuejai uzsakei ir lauki [cia maniskis taip sako] Uzmiegu ir prabundu planuodama ,galvodama kaip kas turi but doh.gif
Atsakyti