QUOTE(Eve-line @ 2014 07 03, 20:45)
Jeigu esat nelabai aušti žmonės tarpą tarp spintelų galima žeminti iki 55 cm, nes pas Jus yra viršuje spintelių, kurias bus sunkoka pasiekti, tad kam tą tarpą tokį daryt?
Ta vieta, kur bus mikrobangų krosnelė - rašote, kad tų pakabinamų spintelių gylis 30cm. Ar esate tikra, kad tips ten krosnelė? Kiek dabar ant greičio pažiūrėjau, visų jų gylis viršija 30cm - 32, 35 cm yra. Ar neprašausit toje vietoje? nebent jau turite kokią negilią krosnelę
. Dar šalia esanti 30cm spintelė man iškrenta iš konteksto... Išvis gaila būtų tą vietą krosnelei atiduot ir taip išderinti vaizdą, be to, turėtų būti nepatogu krosnelė taip aukštai, nebent jau taip naudojatės ir esat priptratę karštus patiekalus iš aukštai kelti...
Rankenėlės - rinkčiausi visas vienodas, arba stalčiams apačioje ilgas, o spintelėms viršuje kiek trumpesnes, tačiau ne visai trumpas, kad gražiai būtų galima išcentruoti ant durelių, nes negražiai atrodo ant viršutinių spintelių durelių jos trumpesnės ir pastumtos prie krašto.
Plautuvės stalčiai. Man nepatogiai atrodo toks žemas stalčius šiukšlėms. Galvočiau geriau kokį vidinį stalčiuką kempinėlėms pasiplanuoti, o šiukšlinių stalčius lai būna aukštu fasadu. Pas mane ankstesnėj virtuvėj taip buvo:
tikrai patogiau tokį stalčių aukštu fasadu atidaryt, kai nori šiukšles išmest.
Papildyta:QUOTE(vaidastep @ 2014 07 03, 21:24)
Taip butent ta kriaukle,o baldus uzsakinesim is baldininku
O kokio gylio bus stalviršis? Nepanašu, kad ji sumontuota išlystų į priekį dar 6 cm
, nors... gal
. Jos gylis 66cm, o mūsų standartinių stalviršių - 60cm. Ikea stalviršių gylis 63,5cm, tik vieną ten mačiau 60,6cm gylio. Nepražiūrėkit šitos vietos, ar jau esat su baldininku tai aptarę?