Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 15

QUOTE(Freke @ 2014 07 03, 11:52)
na pvz irankiams susidet. peiliams sauksteliams sakutems juk nebutinas 45 cm aukscio stalcius. paskui prieskoniu indelius kokius sudet vel nebutinas 45 cm stalcius. reik dalint. o jei zaisti 20 cm ir du po 35. arba 20,30 ir 40 g.gif paskaiciavau jei visur darau stalcius (visur kur imanoma) 18vnt butu doh.gif  unsure.gif jauciu vyras sukals is lentu lentynas ir sakys turekis moterie g.gif  unsure.gif  unsure.gif

Truputį ne taip skaičiuojat. Kokiame aukštyje bus Jūsų stalviršis? Imkim standartą - 91cm. Atmeskim cokolį - na, sakyim 10cm, paskui stalviršio aukštis - grubiai 4cm, stalčiams belieka 77cm. Įrankiams pilnai pakaks stačiuko su 15cm aukščio fasadu, vadinas kitiems dviems apačioje liks 62cm, t.y. jie bus apie 31cm aukščio fasadais. Jeigu daryti 2 žemus, ir vieną aukštą, kaip anksčiau siūliau, prie tokių matmenų gautųsi taip: ~19cm + ~19cm + 38,5cm. Velnias žino, įrankiams to 19cm kaip ir nereikia, prieskonių indeliams sustatyti gal ir gerai... Tai galima varijuoti visaip: 15cm + 23,5cm + 38,5cm, arba 15cm + 15cm + 47cm (čia jau labai aukštas apatinis stalčius gautųsi), arba 15cm +15cm + 15cm + 32cm (čia jau panašu į Jūsų nenorimą siaurų stalčių bloką viename biggrin.gif )... Turbūt pasibraižyti reikia bendrą vaizdą ir paderinti viską tarpusavyje mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 12:14)
Truputį ne taip skaičiuojat. Kokiame aukštyje bus Jūsų stalviršis? Imkim standartą - 91cm. Atmeskim cokolį - na, sakyim 10cm, paskui stalviršio aukštis - grubiai 4cm, stalčiams belieka 77cm. Įrankiams pilnai pakaks stačiuko su 15cm aukščio fasadu, vadinas kitiems dviems apačioje liks 62cm, t.y. jie bus apie 31cm aukščio fasadais. Jeigu daryti 2 žemus, ir vieną aukštą, kaip anksčiau siūliau, prie tokių matmenų gautųsi taip: ~19cm + ~19cm + 38,5cm. Velnias žino, įrankiams to 19cm kaip ir nereikia, prieskonių indeliams sustatyti gal ir gerai... Tai galima varijuoti visaip: 15cm + 23,5cm + 38,5cm, arba 15cm + 15cm + 47cm (čia jau labai aukštas apatinis stalčius gautųsi), arba 15cm +15cm + 15cm + 32cm (čia jau panašu į Jūsų nenorimą siaurų stalčių bloką viename  biggrin.gif )... Turbūt pasibraižyti reikia bendrą vaizdą ir paderinti viską tarpusavyje  mirksiukas.gif .

Labai aktualius dalykus aptarinėjate ax.gif Pas mane, deja bus tik vienas stalčių blokas ~55 cm (stalviršis 91 cm), kurio viršuje bus skyrelis įrankiams, o du apatiniai puodams ir co. Sakau, gal tada toks variantas būtų geriausias: 15cm + 23,5cm + 38,5cm. Aišku, tas 23 cm stalčius nei šioks, nei toks, bet bent į apatinį tilps kažkas didesnio. g.gif

ir gal dar pasidaryti kažką tokio g.gif :
http://www.houzz.com...-kitchen-dallas
Atsakyti
aha blush2.gif blush2.gif ant languoto popieriaus cokolio nenupiesiau ir stalvirsi pamirsau blush2.gif lotuliukas.gif todel ir stalciai gramozdiski atrode lotuliukas.gif prieskonius planuoju laikyt tokiuose indeliuose http://www.ikea.com/...ducts/40064702/ raso aukstis 8 cm

kruopas tokiuose
http://www.ikea.com/...ducts/70213550/ aukstis 21.5cm bet kruopas mastau apie apatini stalciu. o prieskoniams virsutinis.

toliau. niekur nemaciau stalciu 90cm ilgio. jauciu blum ner tektu daryt is begeliu ir plokstes ir sonus blum det g.gif g.gif tai gal geriau padalint i dvi dalis 2x 45cm g.gif arba 60 ir 30 ar jau siauri ir nieks nebetilps g.gif kaip as pavydziu savo vienai pazystamai. sako: o kam man sukti galva del virtuves? kaip bus, taip bus gerai. o as jau antri metai kuiciu ieskau mastau. bet juk darau ilgam... ne kasdien ir ne kasmet keisi tokius pirkinius unsure.gif

jau su juodai pagalba plotus aptarem, dabar apacia beliko issiaiskint. ir vel galvosopis... o kai bus plokstes rinkimasis..... wacko.gif

dar klausimas ( aisku cia stalciu sekta bet....) jei darau ukine spinta. apacioj daryt stalcius ar spintele? ir po orkaite. stalciai visur daug maz sulygintu vaizda. bet priesingoje puseje gaunas kriaukle ir indaplove ten jau bus spinteles. (kol kas ir po kriaukle galvoju spintele)

kad lengviau braizyt butu emiau auksti 90cm. 10cm cokolis 5 cm stalvirsis. lieka 75cm stalciams. tai dar taip puse bedos ziurisi 15. 25, 35 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 03 liepos 2014 - 14:05
QUOTE(Freke @ 2014 07 03, 14:56)
toliau. niekur nemaciau stalciu 90cm ilgio. jauciu blum ner tektu daryt is begeliu ir plokstes ir sonus blum det g.gif  g.gif tai gal geriau padalint i dvi dalis 2x 45cm g.gif

Nesupratau... Apie plotį stalčiaus kalbate? Kaip tai nėr blum? Taigi daug kas daros tuos 90cm pločio stalčius, net metrinius daros. Blum bėgeliai tai gylį tik gylį reguliuoja, o potį darykit kiek norit, svarbu bėgeliai apkrovą atlaikytų.
QUOTE(Freke @ 2014 07 03, 14:56)
apacioj daryt stalcius ar spintele? ir po orkaite. stalciai visur daug maz sulygintu vaizda. bet priesingoje puseje gaunas kriaukle ir indaplove ten jau bus spinteles.

Aš visur dariau stalčius - kam save apsisunkint? Tai kas, kad ūkinė spinta, tai kas, kad orkaitė viršuj? Kodėl po plautuve stalčiaus nenorit?
Aš ir indaplovės (plautuvės kairėje), ir šaldytuvo (be kameros pas mane jis, vienos durys) fasadus specialiai užsakinėjau sudurtus, nevientisus, kad vizualiai gražiai prie stalčių atrodytų smile.gif .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 liepos 2014 - 14:12
vadinas del stalciu kazka ne taip ( eilini karta doh.gif lotuliukas.gif ) busiu nuziurejus. zioplas daiGtas. lotuliukas.gif

man po kriaukle grazu stalciai. bet va tai ir balamutino kad salia indaplove. nebent tikrai daryt iliuzija stalciu ant indaploves. g.gif tiek kad mano saldytuvas bus nemontuojamas. tai vienas toks blynas visoj virtuvej.

suskaiciavau. 21 stalcius. unsure.gif doh.gif jau matau kaina...... unsure.gif lieka tik daina perdainuot.... ir niekada man stalciu nebus per daug..... ir niekada man stalciu nebus per daug....

ziu pas jus orkaite zemiau. patogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 03 liepos 2014 - 14:19
Ne tiek gražu po plautuve stalčius, kiek patogiau smile.gif. Vizualiai gali vienodai atrodyt ir spintelės durelės, ir aukšto stalčiaus fasadas - jokio skirtumo gi.
Na, mano stalčių rekordo vistiek nesumušit - pas mane 23vnt... lotuliukas.gif
Orkaitė taip žemiau patogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 liepos 2014 - 14:37
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 15:24)
Ne tiek gražu po plautuve stalčius, kiek patogiau smile.gif. Vizualiai gali vienodai atrodyt ir spintelės durelės, ir aukšto stalčiaus fasadas - jokio skirtumo gi.
Na, mano stalčių rekordo visties nesumušit - pas mane 23vnt...  lotuliukas.gif

karsta.gif vadinas galiu turet tuos 21 lotuliukas.gif nes jei paklaus kam tau tiek reik. atsakysiu o kiti turi dar daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas geriau plokštė ant sienos ar plytelės?
Ar lengvai valos ta plokštė nuo riebalų? Nesimato tų valymo rėžų? Geriau rinktis sviesesne ar tamsesne?
Atsakyti
Jūs čia grynai priežiūros prasme klausiat? Nes jeigu grožio prasme, aš gal galvočiau apie plyteles - galima su jomis padaryti kažką gražaus ant sienos smile.gif . O dėl plokštės valymo g.gif , tai turbūt yra tas pats kaip ir stalviršio iš plokštės valymas - laminuota ir ten ir ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 liepos 2014 - 16:41
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 17:38)
Jūs čia grynai priežiūros prasme klausiat? Nes jeigu grožio prasme, aš gal galvočiau apie plyteles - galima su jomis padaryti kažką gražaus ant sienos  smile.gif . O dėl plokštės valymo g.gif , tai turbūt yra tas pats kaip ir stalviršio iš plokštės valymas - laminuota ir ten ir ten.

Taip tik dėl priežiūros klausiau.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 03, 16:24)
Na, mano stalčių rekordo vistiek nesumušit - pas mane 23vnt...  lotuliukas.gif

Juodai ar pas jus siuksledezes po kriaukle?,nes planuoju det panasia kriaukle ir galvoju ar issiteks ten siusksliadezes g.gif
del stalciu tai manau kad galiu ir sumust rekorda biggrin.gif kai padarys plana pasakysiu kiek smile.gif pradejo jau ir mums planuot,pagaliau ir pas mus atejo ta svente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 07 03, 19:02)

Ne, po plautuve kol kas nėra šiukšliadėžių. Po manąja plautuve nelabai ką sutalpinsi, nes vandens nubėgimas yra per vidurį plautuvės. Ateity planuoju ten įsidėti kokį vieną kibiriuką grynai atliekoms iš lėkščių iškratyt, kai kraunu jas indaplovėn. Daugiau kibirų ten nelabai tilps, užtai indaplovės reikmenys, kempinių, ploviklių atsargos puikiai susideda. Pas mus visai šalia - matos nuotraukoj baltų durų šonas - sandėliukas, tenai laikom tris dėžes rūšiuojamom šiukšlėm, o šalia pasistatėm dar ir pedalu atidaromą šiukšlinę, va tokią, tik didėlesnę:

user posted image.

tai kažkaip ir pripratau ax.gif ... todėl ir neskubu su tuom kibirėliu į stalčių, ieškosiu idealaus varianto - kad būtų su dangčiu ir nereikėtų jo rankomis atidarinėti, nes jos kaip taisyklė būna užimtos smile.gif . Galbūt iš tos pačios firmos (BRABANTIA) reikia kažką žiūrėtis su judesio sensoriais unsure.gif ... kokia mažytė gal nebus labai brangiai rolleyes.gif .

O dėl stalčių - labai jau lauksiu to rekordo sumušimo biggrin.gif . Būtinai informuokit mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 liepos 2014 - 18:33